Skoooor



Bästa å finaste skorna ever! Jag glömde ju lägga upp en bild på dem i förra inlägget när jag skrivit så vackert om dem. Nu ska vi på kalas, William fyller 10år blir ett kort inlägg men skriver mer sen.. Ciao!!!

ONZDÀ



Här är våra fina White session outfits;) Vi hittade verkligen inte något helvitt, Elin och jag hade nog letat igenom alla våra gamla fjortis kläder men inte ens ett par vita jassbrallor hitta vi haha.
Men vi var sjukt snygga ändå:)
Först gick vi till Hugo och satt ute där med Ante, Viktor och Johan. Sen gick vi till Onzdá på Otten. Jättekul o trevligt hade vi och de var lite utomlandsfeeling över uppträdanen kan man säga. De var vitta skynken där tjejer dansade lite sexig bakom så man såg siluetterna. Och på scenen var de killar som dansade med vita masker bland annat.. så de var drag på de men vi dansade ingenting men var kul ändå.



Jag hade på mig mina favoritskor som jag fått av Anna!Och Elin och jag kom fram till att vi inte var ensamma att ha dessa höga stiletter utan att verkligen alla har de nu för tiden...De e ju sååå snyggt!

Så det var en lyckad och mysig kväll. Förut var Ante och jag hos min pappa och hälsade på lite grann sen nu ska jag knalla till sats för att löpa. Känns bra sen blir de nog långprom för min å Elins del.
Lördag flyttar jag...På måndag börjar stressen;) haha

Sprungit idag igen

Ja det är faktiskt så.. jag å Ante gick till Gymet och sprang en halv mil idag, kändes jätteskönt.. efteråt iaf:)
Var och köpte ett par nya skor som jag var tvungen att inhandla tills nya jobbet, mina e helt utslitna.

Så nu sitter vi på gården och har precis ätit en god kycklingsallad! Gick nu bara in för att brygga kaffe.
Hörs sen;)

En trevlig kväll med Anna!




Ikväll har jag haft en supertrevlig/mysig/rolig kväll med Anna! Ante var också med ett tag tills han fick nog hihi. Vi åt mackor ost och kex å Rosé jag blev jättefull så jag kröp hem vid 20:00 redan...... Njae jag ljög. Jag drack Cola =)

Anna var såå fin som alltid och vi pratade gamla minnen och allt möjligt! Har saknat dig vännen. Verkligen!!
Jag är såå glad att jag har så fina vänner, och Anna FÖRLÅÅÅT för att du fått sett min värsta sida ever på jobbet.. men efter ikväll så kanske du förstått mer hur de faktiskt vart i mitt huvve:) Jag hoppas det iaf för du är bäst och vi kommer alltid vara nära!man kommer alltid att ha vänner absolut som e bra men några få nära och bästa liksom och ni vet vilka ni är!Du till ex anna=)

Så imorn blir de ut å springa igen, sen kanske jag ska till pappa å träffa mina småkids syskon, känner att de är på tiden!
Godnatt mina vänner

Storseglet/Matatant-Uppsats;)



Vi var ute å sprang förut i vrinneviskogen! Jag är så glad att jag kom igång.. imorn är de bara att springa igen lätt. Kom hem och Ante lagade en superdupergod middag/lunch:

Ugnsstekt sötpotatis
Stekt Kycklingfilé
Vitkål och spenatsallad med avocado och vinegrett
Kall sås på lätt creme fraiche och vitlök

Dryck blev Cola Zero.. Me like! Så denna dagen har börjat bra och jag känner mig inte så stressad som jag brukar göra å de är nog de bästa! Jag längtar till o med efter att starta i sthlm och själv känns inte som hela världen längre, utan lite förväntansfullt å roligt att kunna umgås med mykt vänner och träna ordentligt! En rolig och intensiv start på hösten som är väldigt positivt!

Skönt att slippa vara matatant mer, fy fan vad de jobbet fick mig att känna mig dålig! Alltså en sak om man gör de anna gör men jag var i sallad å disk som är de lägsta, samtidigt som kockerskan och jag inte funkade ihop alls. En person som verkligen fått mig att gråta om nätterna men också en person som jag lärt mig så otroligt mykt av! Så idag ser jag på det jobbet med tacksamhet. Privata stunderna då vi inte jobbade så att säga har jag nog inte skrattat så mycket i mitt liv som just då och där!
Så även om jag inte passade in där eller gick ihop me kocken jobbmässigt, så hade vi sjukt roligt den övriga tiden och den är jag glad över! Det känns till o med som att jag kommer att sakna det:)

Äna,Erik och Linkan.. de tre musketörerna liksom. Vi var verkligen varandras fiender ibland men när de väl gällde så höll vi ihop på nått sätt.. Anna e klart kommer alltid att vara min vän för livet och inte vilken vän som helst!! Men de sidorna jag visade på jobbet är sidor jag inte önskar en jävel få se.. och dom fick min goa Anna se. Men ibland var de nog ömsesidigt hehe:)
Och Linkan, hon är nog den ända person/kollega som sett mig så förbannad, arg, irriterad på just henne. Hon är den ända person jag skrikit på och sagt elaka saker till men ändå fungerat sen ihop med efter omständigheterna. Två människor Natt och Dag som ses varje dag så tidigt att man knappt vaknat.. Ingen bra idé!! Hehe
Men idag kan jag tänka på allt roligt vi haft och fan vad jag kommer sakna alla våra svordomar, annas grova meningar, linas rodnader, min "snällhet" mot snorungarna, och alla härmningar från bonde söker fru "magnus"..

Så med detta vill jag bara säga att jag aldrig kommer skratta så mykt i mitt liv som på skolan med er! Vi må ha vart sura ,griniga whatever.. men i de stora hela så har skratten och glädjen tagit över! Tack tjejer för en omtumlande 2008/9 jag har lärt mig sjukt mykt och återförenats med min vän för livet Anna och det är det mest värdefulla för mig!



090726

Jag blir så trött på mig själv för tillfället, jag vill komma igång att träna rätt och äta rätt men kommer liksom inte igång riktigt. Jag vill se resultat direkt och samtidigt ta de lugnt på semestern. Men nu jävlar gäller det! I morn blir det löpning vare sig jag är taggad eller inte! jag ska tagga mig själv helt enkelt.
Jag känner också att mitt humör börjar tryta lite..jag som kom in i en lång period av positivitet och glädje och till och med lite enkelhet. Men så faller jag lite och då ger jag liksom upp. Så just därför har jag här och nu betsämt mig att ta mig upp dit jag var och lite till! Jag vill tänka positivt inte negativt. Jag vill vara glad inte ledsen. jag vill känna mig bra/bäst inte usel.
Jag kan, Jag vill:) Jag är ju en glad skit liksom.. surbullen och bitterkärringen ska fan inte få ta över!

När en stoor motvind kommer tar jag mig egenom den! Nu är det många sådana men jag fixar det..

Idag är det min sista dag på Sats Norrköping. Känns sorgligt på nått sätt. Trivs här, men samtidigt kan de ju vara lite ensamt ibland då man ofta jobbar själv. Så på nya stället är de ju mykt kollegor så att säga.

Jag tycker att det är synd att den enda veckan jag jobbar helg är den som min syrra fyller 18:( men jag ska dubbelfira den helgen jag är hemma istället:) Tänk gumman att du är såå stor! Min lilla lilla syster!
Vet ni vad min syrra fick göra inatt då som min mamma berättade.. usch de är hemskt!
Hon kom hem med sin tjejkompis inatt vid halv fyra typ och fick se sin fågel ligga och skaka på golvet inne i Joppes(fågelns) bur. Hon blev ledsen och ringde mamma som inte var hemma och frågade vad hon skulle göra.. Hon fick ringa till veterinärjouren eller vad det heter och fråga vad hon skulle göra med lilla joppe. De sa att han var så sjuk antagligen att han var tvungen att avlivas NU! Det bästa var om Linda kunde göra det själv så hans lidande blev kort. Linda blev Jätteledsen men var sjukt stark och avlivade joppe alldeles själv, lade honom sedan i papper och plastpåsar och in i frysen över natten. Linda du var såå modig och duktig och gjorde det bästa av situationen! Är så stolt över dig!
Hoppas du ändå mår bra idag! Du är bäst!


Lockigt



Jag tycker det är snyggt när man lyckas locka håret så de ser ganska naturligt ut, Jag fick till det idag och många på jobbet tyckte det var fint, då blir man glad:)

Fika med Sandy och Ann



 

Hemkommen från en supertrevlig kvällsfika med bästa Ann och Sandra. Vi åkte till Fräcka frökens på kungsgatan. Jag tror det var första gången på veckor som jag inte hade jobbkläderna haha. Kändes som så i varje fall. Sen efter vi fikat så gick vi till Kung och köpte snacks:) Så nu e jag hemma och ska snart lägga mig.

Efter jag jobbat förut åkte jag till Spicy Hot och köpte hem thai.. det var såå gott. Testa nr 22 denna gång som var så himla god! Testa den! De är typ kokosmjölk kycklking grönsaker och lime å chili! Bästaste!
Imorn blir de träning för min del, ska bli skönt jag ska springa 4-5 km=)

Random 090724

Jag stortrivs verkligen på mitt nuvarande jobb SATS! Det är både roligt, inspirerande och givande. Jag har lärt mig mycket i Norrköping (tycker jag själv) och kommer att lära mig mycket mer i Stockholm!
Nu är det liksom inte alls långt kvar tillsa jag bli 08:) Och Elin får en kamrat på soffan oj oj oj vad den kommer att bli insutten/soven haha. Kan inte riktigt fatta att snart flyttar jag och min väska. Verkligen en erfarenhet..
Att vara utan Ante kommer också att vara jobbigt e klart men samtidigt kommer vi höras varje dag och ses varje helg, plus att de har jag verkligen hans nya jobb att tacka för hans sena tider. För då har jag verkligen vant mig vid en vardag i veckorna utan honom så de kommer nog att gå lättare än ja trodde innan.

Det bästa med allt är att de är nära hem till Norrpan, och att jag har så mycket fina och nära vänner i Stockholm som jag nu äntligen kommer att få umgås med annat än på midsomrar nyåret eller större händelser.. roligt att dela vardagen och att kunna gå på stan eller bara ta en fika liksom.

Igår såg Ante jag och Viktor på film, Twilight.. alltså jag vet inte riktigt vad jag ska säga om den.Den var bra men ändå sådär bara.. Vad tycker ni?(Elins åsikt vet jag redan;)
Sen åkte vi och köpte lite frukost tills imorse. Vi köpte faktiskt flingor Kellogs Allbran, det är såå underskattat! Jag älskar flingor mer än musli faktiskt.

Så nu ikväll ska jag träffa mina brudar! Ann ,Sandra ..och Elin har jag precis messat, hoppas alla kan!!
Sen imorn jobbar jag bara LA sen kanske ante och jag skulle ut till Eriks land där de var ett annat par från antes jobb med. kan ju vara trevligt!

P&K

Chillidill i Flen



Igår kom vi hem från Manges landställe i Flen, det var mys att träffa honom kjelle, Gittan och deras vänner som vanligt såklart:) Det var spel på kvällen/natten och vårt lag vann! Men ska jag vara helt ärlig så bidrog jag inte mycket. Är urusel på geografi och såna frågor. Det var nämligen när och fjärran. Jag gick och la mig lite tidigare än de andra typ 03:00 men hade fullt sjå uppe i stugan med att försöka döda en fluga så de tog ca en timme:) Mange hade slocknat nere i deras nybyggda hus i en stol som ett litet barn.
Dagen efter så var vädret inte roligt och det var ruggigt och kallt men vi pratade och mös och hade allmänt trevligt som alltid:)
Och snart hoppas jag att Mange mår bättre och känner sig gladare:) de vet jag att han kommer!

Imorse öppnade jag på jobbet och det var frukost för alla medlemmar som alltid på onsdagmorgnar, de är supermysigt och gott tycker jag verkligen. Imorn jobbar jag kvällen så på dagen blir det att städa inför en liten visning av lägenheten.

Ikväll nu så var jag Ante å Viktor i Oskarshäll och åt kvällsmat och fikade. Så himla gott och trevligt där! Sen följde vi med virre tills hans polare ett tag och snackade lite skit och drack öl.

Nu är det Bingen!

Dagens 090719

Dagens humör: Blandat
Dagens händelse: En läcka från kylaggregatet på jobbet.. blir nog ingen fukt som tur är!
Dagens föda:Köttfärssås
Dagens längtan: Efter att flytta ihop med ante till sthlm
Dagens oro: Att lyan inte ska bli såld så fort som vi vill
Dagens vill ha: Flyt


Hej på er! Sitter nu här efter att ha jobbat kvällen, åt på MAX efteråt jättegott:) Imorn börjar träningen, verkligen nu! 4ggr/veckan och de ska bli en bra vana.. inte 2ggr inte 1 gång utan fyra. Imorn blir det springa på bandet.. skön träningsform faktiskt!Löpning alltså.

En fråga: Var är solen? Jag behöver den nu för att hålla min vackra bränna:) Jag vill ju hinna med att va i solen och få fint väder innan jag börjar jobba hårt i sthlm.

Imorn öppnar jag och sen ska jag träna ju och det ska faktiskt bli roligt!! Ser fram emot att komma igång nu till hösten liksom..

Jag måste verkligen shoppa lite, jag har bara jobbkläder typ.. måste köpa nya skor till jobbet, lite nya jobbkläder med för den delen men också skor och nya byxor till vardagen. www.Nelly.com har ju supersnygga skor.. men kan ju inte bara ha höga stilettpartypjucks liksom utan måste ju tänka mer allsidigt.

 Kolla den här gamla bilden.. vad blond jag va=)


Barkaby, Sthlm



Idag fick Ante och jag ett infall och åkte till Barkaby för att se Manges nya Hugo Boss butik där som han blivit chef över. Vi kom dit och där var också Crippa vilket var roligt! Opus och Alin mötte vi upp där för att sen äta.. de blev kolgrillad kycklingfilé med bulgur för min del och bulgur med kebab för Antes, jätte gott faktiskt.. Sen kollade vi lite där i Barkaby. Ante och jag köpte nada medan Opus hade shoppat endel. Sen åkte vi hem till dom och jag fick en present av Alin! Brons/guld puder med borste till i märket id:) Jag blev superduper glad tack snälla vännen!!!=)) så himla snällt!
Sen gick jag och Alin till en park och lade oss o pratade på en filt, mysigt! Klockan sprang iväg som alltid när man har roligt så vi började åka hemmåt vid 19:30..
På hemvägen blev de donken.. men till min stora besvikelse så var hamburgaren skitäcklig verkligen:( bättre lycka nästa gång.

Så nu är det bara att hålla tummarna med att få våran såld, mäklaren är ju inte den rappaste men får rida ut stormen/tiden för att sedan ev byta om de inte går snabbare än såhär.
Nu är de godiskväll snart, jobb imorn och kanske en springrunda innan får se om jag orkar vara så duktig nu när de ändå är så varmt.. men de ska jag väl göra.. annars får de nya livet börja på måndag.. som varje måndag;)

090717



Bilderna från landet när vi var där. Vi åt paj, spelade kort och övningskörde me viktor=) Imorn kanske vi ska dit igen jag å Ante för jag tror att Nicke, Ida och lilla Nellie är där så det vore roligt att ses!

Sov själv inatt eftersom Ante var på landet hos sin pappa.. man sover mykt oroligare när man sover ensam jag tror de är för att vi bor längst ner med, lite läbbigt ibland faktiskt.. vi har ju vart med om några inkollare.

Innan jag jobbade idag så tränade jag, svetten bara rann kändes bra:) Träffade då på en gammal vän som gått i min och Antes klass i 8:an. Kände knappt igen han men kul var det att ses efter 8 år utan att ha sett röken ava varandra liksom, en medlem på gymet alltså. Sen gick jag ut i solen och satte mig där själv i 40 min var hur skönt som helst, titta på människor och bara vara.. de är/gör man för sällan.

Nehe nu ska jag duscha, ha en mysig kväll!

Hemkommen

Nu är jag hemkommen från landet. Idag har det vart skönt väder, vi har legat och solat nere vid bryggorna där båtarna är.. finns också en liten badstrand där. Jag badade bara till magen så att säga som vanligt, badkruka som jag är.
Viktor kom ut igår till landet(Antes bror) vilket gjorde de hela ännu roligare:)
Så i 2 dagar har jag och älsklingen bara tagit det hel lugnt kan man säga.. så nu börjar jobbet igen för min del.Skönt det med, jag stortrivs verkligen så de är bara bra att lära mig så mykt som möjligt inför flytten till de nya!
På tal om det nya så har jag nu fått mitt schema, det var ett jättebra schema där jag är långledig en helg var tredje vecka så jag kan åka hem och vara med Ante i Norrpan och min familj. Så det känns bra!

Vi tog lite bilder nu på landet men Ante verkar ha fått med sig kameran så bilder kommer lite senare.. Haha Ante och jag körde "Hej knäckt" igår.. ett kortspel.. jag skrattade så jag dog och han med, vi har så kul ihop och han kan verkligen få mig att skratta tills jag gråter och jag kan också vara rolig måste tilläggas då han skrattar åt mig med ibland:)

Så nu har jag jobbat och efter de så träffade jag mamma en sväng, jättemysigt! Vi ses väldigt sällan om man jämför med förut.. det blir ju så ibland. Mina syskon saknar jag väldigt mycket och är dålig på att ses där.. samtidigt som jag inte hinner och blir på nått vis lite smått otillräcklig. Bara för att man kanske har sämre kontakt ibland så är ju huvudsaken att relationen alltid är bra och jag har en sjukt bra relation till mina syskon!Älskar er!

Imorn ska jag steka lite innan jag far till jobbet.. så några soltimmar kan jag nog få suga i mig!Så min vackra bruna bränna sitter i sig haha!
 
Det här är en bild på mig från Antes mobil som jag hittade. På Rytmus! Jag var ju deras matatant och fick en riktigt bra relation till kidsen=) As sköna människor och såå duktiga på allt som har med musik att göra!

Tjejmys

Tack mina brudar Malin och Elin för ikväll, det var verkligen jätteroligt att få skratta till er sjuka humor.. och Elin Schyyyyy...

Jag jobbade nämligen 11-12 imorse sen gick jag till Anna och solade och drack kaffe i några timmar, de var jätteroligt som alltid och jag har verkligen alltid det så bra med dig:) Sen efter det så började jag igen kl 15:00 och jobbade till stängning, det gick skitbra.. mötte sedan Elin och Malin som hade vart duktiga och gått en långpromme till stan, vi gick hem till mig och åt kvällsmat(de hembakade brödet(.. recept kommer)
Sen skrattade vi åt allt och ingenting typ och pratade i massor.. alltför sällan men alltid lika roligt.


Imorn är det ännu en visning, 2 st som är intresserade, får hoppas på mer respons denna gång bara! Så nu ska vi sova snart och sen upp tidigt för att städa.. sen till landet i 2 dagar åå så skönt! Känner att jag behöver det efter att ha jobbat endel nu medans ante vart ledig liksom.
Fick också reda på idag att jag ska få gå på en utbildning inom jobbet den 15 sept. Det ser jag verkligen fram emot. Det är en utbildning som alla typ går, så det blir Nice.. ser fram emot att börja på Hötorget!

Här är lite bilder sen Mange var här bland annat:)

100 frågor

FRÅGOR

1.Vad är klockan:21:34
2.Vilket namn stå det på ditt födelsebevis: Erica Marie Olofsson(innan de bestämde att jag skulle heta Larsson)tror jag.
3. Smeknamn: Lågstadiet kallades jag Irre. Har även kallats Eric, Erci,Ercan,Trazan, mysgumman mfl.
4. Vad heter dina föräldrar: Å och K.
5. Antal ljus på din senaste tårta: Hade inte ljus på den fina tårtan.
6.Husdjur: Nej för bövelen
7.Hårfärg: Ljusbrunt
8.Favoritfärg: Rosa, flera färger men svårt att säga då de spelar roll på vad.
9.Piercing: Navel
10.Tatuering(ar): Nej
11.Födelseort: Norrpan
12.Bostadsort: Nu Norrpan snart Sthlm
13.Nuvarande bostad: Brf
14. Har du varit kär:Jag är!!
15. Har du varit i några andra värlsdelar: Nej.
16. Har du varit med om en bilkrasch: Nej men spårvagnskrash lite lätt haha.
17. 2 eller 4 dörrar (på bilen): Har ingen bil. Men skulle vi ha så vill man ju ha nån sportig variant me 2 dörrars.
18. Kaffe eller glass: Kaffe
19. Snuttefilt eller kramdjur: Kramdjur.
20. Salladsdressing: Usch, hatar dressing
21. Färg på strumporna: svarta
22. Lyckotal: Nej vet inte
23. Favoritfilm: The Proposal för tillfället=)
24. Favoritcitat ur en film: "Nämen pippi då, de passar sig verkligen inte att hänga i lampkronan å dricka kaffe"
25. Bästa semestern: Grekland Zakynthos 06 me ante i 2 veckor.
26. Favoritmat: Stuvade makaroner och köttbullar bland annat.
27. Bästa veckodagen: Fredag å Lördag
28. Senaste låt du har lyssnat på: john legend nån låt
29. Tandkräm: Colgate, förmodligen.
30. Favorit TV-program: Days of our lifes,vänner,sveriges värsta bilförare, bonde söker fru....
31. Favoritrestaurang: Durkslaget mfl.
32.Favoritblommor: Rosor. Röda.
33. Tycker inte om: Falskhet,otrohet, elakhet
34. Sport att titta på: Hockey
35. Snabbmatrestaurang: Mc donken,spicy hot
36. Senaste sjukhusvistelse: Förra veckan
37. Favoritdricka: Cola
38. Vilken färg på väggarna i ditt sovrum: Vitt
39. Hur många gånger kuggade du på körkortet: ingen på uppkörningen och 2 på teorin:S
40. Var är du om 10 år: Mår superbra är lycklig och har bra ekonomi ihop me ante och har barn!.
41. Vem fick du senast e-mail från: FB
42. Är du dömd för något brott: Nej
43. Om du fick ett enda kreditkort, vilken affär skulle du välja: Nått ställe som har allt=)
44. Vad gör du när du är uttråkad: Kollar nätet typ
45. Fras/ord du använder (för) ofta: Njae fast...
46. Vän som bor längst ifrån dig: Sandra i Jönköping tror jag
47. Vad retar du dig på: Människor /vänner som inte kan ge en uppskattning nån gång eller människor som är avundsjuka.
48. Det bästa du vet: Att känna lycka.
49. Läggdags: När jag jobbar tidiga morgnar och heltid så e deadline typ 22-23
50. Vem tror du kommer att svara snabbast på det här: Va, jaha ska andra bloggare ta denna lista.. ja då kan de nog bli sara reijner kanske:)
51. Vem/vilka tror du kommer låta bli att svara: Härmed utmanar jag alla er som läser detta å har en blogg!!! vet ej vilka som låter bli
52. Vad är klockan:21:52
53. Favorit beatle: ?
54. Favoritlek: Gissa personen jag tänker på
55. Favoritfilmmusik: House(melodiös med röster), rnb, pop, punk,allt möjligt!
56. Skostorlek: 36
57. Syskon: 2 systrar 1 bror=)Älskar er
58. Favoritpålägg: ost eller philadelfia med gurka(salt el vanlig)
59. Om du skulle skänka bort S: Mina nära å kära
60. Vilket är det vackraste ordet/orden du vet: Lycka
61. Bästa bok du läst: Läser inte böcker förutom fakta om träning el nått annat intressant som hälsa el så.
62. Är du internetberoende: Ja..
63. Favoritdjur: Vet inte
64. Gillar du snö: javisst
65. Favoritglaglass: Polka,saltlakrits,himmelsk röra, den med mashmallows i=).
66. När köpte du något åt dig själv sist: Bodybutter för några dagar sen
67. Är du långsint: Ibland
68. Favoritgrupp/artist: Jättesvårt, gillar allt från beoncey,kent,maskinen,housemusik,britney,fall out boy,panic at the disco mfl...
69. Vilken är din bästa egenskap: Snäll och omtänksam(bryr mig lite väl mykt ibland)
70. Vilket är ditt nästa mål i ditt liv: Att kunna känna att jag är bra och släppa stress krav o press. Inte analysera allt å leva i nuet/allt löser sig.. typ så..
71. Skulle du döda en kattunge om du fick 20.000 kr: nej
72. Vad gör du: Är trött på denna lista
73. Mest intressanta stad du varit i: London
74. Vilket djur skulle du identifiera dig med: en söt kattunge=)
75. Vad fascinerar dig hos andra människor: Förmågan att aldirg vara nervös, positiva å enkla människor
76. Senaste pojkvännen/flickvännen: Ante såklart=) och nuvarande
77. Favoritgodis: Smågodis
78. Spelar du nåt instrument: Gitarr
79. Vilken/vilka sporter gillar du mest: Discodans många fler danser
80. Vilken person i hela världen skulle du helst vilja träffa? Nån big celeberty
81. Vilken film såg du på bio senast: The proposal.
82. Senaste köpa skiva: Kent: Du, jag & döden.
83: Roligaste konserten: har inte vart på nån typ, ja gyllene tider då..
84. Bästa känslan: Kärlek, lycka,äta mat 
85. Samlar du på något: Inget nu men har samlat på Mirandanallar, tuggummipapper,posters,pogs,spicegirlsbilder,hockeybilder mm
86. Isåfall vad: Läs 85
87. Är du feminist: Nej de vet ja inte .
88. Om du var ett instrument, vad skulle du vara då: Fiol.
89. Favoritskiva: Min lillebror Elias egna=).
90. Bästa kompis: Jag har ett par såna på lager, ni vet vilka ni är;).
91. Hur tror du att folk som ser dig på stan uppfattar dig: Ingen aning.
92. Vad stör du dig mest på i detta ögonblick: att listan aldrig tar slut.
93. Favoritlåt: Många
95. Har du en mobiltelefon: en rosa guld från sony ericson
96. Vem är du kär i just nu: Ante
97. Vad är det vackraste som finns: Äkta kärlek.Lycka
98. Om du fick en resa helt gratis, vart skulle du åka då: Thailand kanske några veckor .
99. Är du homo- eller bisexuell:really not!!
100. Vad är klockan nu när du är klar: 22:10


2009-07-12



Jobbat idag, har gått riktigt bra och de var roligt med! Imorn är jag ledig några tim på dagen och ska då träna med Svedling. Så himla skönt att jag ska vara lledig sen tis,ons och to dag sen jobbar jag torsdag kvällen.. de känns verkligen behövligt för jag vill vara med min Ante.

Hemkommen precis från mor hon har klippt mina klyvna hårtoppar och så åt vi middag där, så gott:) som alltid! Pratade med Emilie förut de var jätteroligt att höra henne må bra:) saknar henne och snart ses vi massor! Fatta att jag snart ska flytta till sthlm?!Helt ofattbart.. och helt ensam och vilsen utan min stora trygghet,kärlek.. men jag ska inte tycka synd om mig själv för vips så har 3 roliga månader gått och så har vi en ny lägenhet i stan=) så ska jag tänka å så bor jag ju faktiskt sambo me min vän Elin;) så de blir kalas!
Älskling å jag kommer ses ofta ändå!

Tack igen annapanna för igår, de var awsome.

Dagens mat: Hembakade brödet, såå gott ska alltid baka eget hädanefter
Dagens klädsel:Jobbkläder
Dagens händelse: Träffa Ante efter att ha sovit själv en natt:)
Dagens humör: Konstigt, först glad sen sur...
Dagens vill ha: SKOR både till jobbet och party!!
Dagens sida: www.skotrend.se

Humor humor humor på den absolut lägsta nivån som finns!



Som ni ser så har jag vart med Anna ikväll:) Tillsammans blir vi alltid som typ 10 år igen. Anna kom på en massa bra ideér om vad för roliga foton vi kunde ta, och här blev resultatet av en rolig kväll:) En salig blandning mellan Mumintroll, spöket laban och giftermål...Bra idé, eller??

Anna kom och hämtade mig på jobbet så åkte vi till mig och snackade skit och åt våra hemmabakade bröd, såå goda faktiskt! Jag var så himla hungrig då jag inte ätit typ åpå hela dagen på jobbet, glömde liksom de och åt istället bananer som var ruttna till lunch Yammi!!

Jobbat hela dagen, har gått bra och vart roligt faktiskt.. man brukar ju kanske inte tycka att de är kul men jag tyckte verkligen de idag då jag bokade 8 möten och är såå stolt över mig själv=) Sålde dock inga medlemskap men det kommer, med tanke på hur några de var på jobbet idag så vore de ju sjukt bra (svårt) att sälja..

Stod inne på min arbetsplats och tittade ut.. hjälp vad de regnade.. skönt om solen kunde titta fram snart igen!

Nu blir det läggdags imorn är de öppning at work.

Biokväll och Munken in the park?

Imorse var jag uppe med tuppen, och det var inte ens jobbigt att gå upp. Känns bra att veta att de fortfarande sitter i sig, ja mina tidiga vardagsmornar alltså:)
På jobbet gick det bra och efter de åkte jag hem till älsklingen och åt frukost..
Nu har vi bakat bröd, imponerande va? För att vara mig iallafall och med mitt tålamod för sånt, ska baka ut de nu så får vi se hur de blir.. Gott hoppas jag!

Ikväll blir det bio och jag längtar verkligen, var typ hundra år sen jag var på bio och då såg jag säkert harry potter el passion of the christ så då förstår ni själva.
Efter de ska ja kanske försöka dra ner min biokompis till Munken in the park där de är lite artister och så. Se vad de är iaf kan ju vara kul..Salem al Fakir skulle iaf va där å han diggar jag.

Bilder kommer på biokvällen promise!


 och här kommer en Dagens:

Dagens frisyr: Nedsläppt i morse, nu uppsatt
Dagens humör: Helt okej, till o med bra:)
Dagens höjdpunkt: Bio
Dagens händelse: Bakdag med Ante, mjöl överallt!!!
Dagens klädsel: Dötrist än så länge men ikväll blir de klackar å nått fint.
Dagens Maträtt: Köttsoppa hemmagjord



PICS





Bilderna från Kolmården! Det var mysigt att vara med älsklingen men sjukt onödiga pengar haha man ska ju ha barn med sig verkligen.
Idag har jag vart å tränat styrketräning, det gick bra och jag var taggad. Imorn blir det att jobba. Jag öppnar kl 06:15 så de blir en tidig och skön morgon. Jag är ju van vid de tiderna igentligen, från förra jobbet. Sen blir de jobb hela helgen vilket också ska bli kul!
Bella är min "chef" de närmsta veckorna och de gillar jag skarpt för hon e en vän och så go, så vi lär ha kul och klara av alla mål!


Ikväll är det ingenting planerat, ska äta Soppa snart sen blir de kanske ta de lugnt eller kanske träffa Ann å Sandy:)
Köpte bodybutter Coconut från The Bodyshop, de har rea nu och 200ml kostade 132:- istället för 169:- och den är jättefet och bra, bästa lotion/butter jag använt. Färgen flagar inte bort från brännan och den luktar otroligt gott.. alla smaker/dofter


Kolmårdern, Dagens och Plugg

Börjar med en Dagens:

Dagens miss: Glömde att ta ut kontanter till parkeringen så fick gå låångt:)
Dagens händelse:Kolmården
Dagens klädsel: Svarta leggins,svart linne, vit kofta, vita reebook dojs.
Dagens humör: Upp och ner. Blandade känslor.
Dagens träning: Ingen förutom promenaden i kolmården
Dagens väder: Uppehåll och varmt
Dagens inköp: Biljetter,mat,glass

Idag har vi vart på Kolmården jag å Ante.. vi fick ett litet infall imorse.. men vad dyrt de hela är alltså!!Med familj så blir de inte billigt! Och vi gick igenom allt på ca 1,5 tim inklusive fika.. vi är otroliga haha. Och jag gjorde allt för att inte stressa.
Sen har jag läst igenom lite papper från jobbet som e bra att ha gjort. Lika bra att försöka lära sig lite mer nu hemma ändå innan jag beger mig till sthlm.

Kommer sakna min familj massor alltså när vi flyttar.. men kommer åka hem ofta eftersom vi har en så himla nära relation både till Antes och mina päron och syskon!Älskar er verkligen.

Bilder från kolmården kommer imorn de får ni inte missa haha bjuder bland annat på uppvisning på stubbar och dylikt=)
Nu ska jag nog sova.. ledig imorn med ska bli skönt!

God kväll


Michael Jackson forever/ plus en lite kärleksförklaring

Jag vet att alla, precis alla typ... skriver om denna kung just nu och för mig och miljoner andra är han just det.. en kung alltså på musik. Det är klart man kan irriteras över att hans död fått denna uppståndelse medan länder svälter i världen. Samtidigt som denna man ändå känns mer okej att hylla på detta sätt då han tillfört så oendligt mycket. Han gjorde earth song låångt innan vi började tänka på miljön.. han har gjort så mycket musik som berört så många människor i alla åldrar! Många säger att han är pedofil mm. Men jag tror inte det, jag tror att de handlar om pengar från anmälarnas sida, men man vet absolut ingenting. Jag tycker dock att hans liv verkar ha vart sorgligt och instängt ändå. Tänk att bli anklagad ifall de inte är sant. Vad tycker ni?Vad tror ni?
En sak är säker och det är att han alltid kommer att vara KING OF POP!





För några dagar sen var Ante och jag ute och åt middag på Durkslaget. Det var så himla gott och mysigt. Det finns inget bättre än att spendera sin tid med den person som betyder allt för en. Jag är så kär och älskar honom nått så enormt. jag vet att det kan låta klychigt ibland men jag känner verkligen såhär och vi är sjukt lyckliga och ler ofta mot varandra och säger fina saker som kommer direkt från våra hjärtan. Många kan säkert tro att man inte kan vara så lycklig och glad eller att man överdriver... så är de inte.. alla kan hitta den här lyckan och de som bara tror man ljuger har själv problem eller en rädsla att inte må bra själv.
Jag önskar alla att hitta sin andra hälft, för de har verkligen jag gjort:)

Tisdag




Kom att tänka på de förut.. att du och jag vännen sågs varje dag förut på jobbet men nu blir de aldrig mer så. Kanske är bra ändå så att vi får ses som riktiga vänner:) Snart ses vi igen.


Igår åkte vi ut till landet jag och älsklingen, såå skönt att bara koppla av och inte göra någonting verkligen. Vi har typ bara kollat på film, sovit, grillat ,myst och läst. Det har ju spöregnat med så vi har ju bara legat inne:) Så nu när vi kom hem så hä'mtade vi upp bästa Ann och senare nu kom Sandy förbi en stund med, alltid lika kul att träffa er!

Chefen från nya jobbet ringde idag med, åå jag verkligen längtar tills jag ska börja i Stockholm! Och det roliga är att han/dom verkar lika glada över att jag kommer dit.

Imorn kväll har vi visning på våran lägenhet, jag hoppas på budgivning nu.. det skulle vara hur bra som helst. Men man måste ju ge det lite tid plus att det går verkligen inte lika snabbt här som i Sthlm de går inte att jämföra hastigheten där och här.

Tänkte lägga ut lite bilder sedan Gittans(Manges mamma) 50-års fest.



Klänningen jag hade på mig var jättefin från HM som typ 2 veckor senare var halva priset på.. irriterande! En annan kvinna på festen hade samma klänning, fast mörkblå:) hehe det vart lite komiskt. Ante var toppensnygg som alltid och vi matchade till slut väldigt bra då hans skjorta var i samma färgskala:) För mig var det viktigt haha.
Emilie var supersnygg i sina Topshopklackar!

Nu ska jag läsa lite träningslära..

Peace Out

Trött som aldrig förr

Jag är såå trött nu, sov typ inget förra natten då de är så himla varmt här hos oss.
Mange å Ante ska ut iallafall men jag jobbar imorn så det får vara ikväll. Hade vart kul annars!


Idag var vi ute på sjön i Ramsdal det var jätte trevligt och god mat.. synd bara att vädret sviker nu när Ante äntligen fått semester.. jag kommer att komma igång mer med jobbet nu innan jag sen drar till sthlm då.

Men är helt slut nu så vi hörs imorn


Finally!


Nu äntligen har jag(alldeles själv) fixat och trixat med min blogg, så här har ni resultatet.. Vad tycker ni?Okej va?

Det har hänt en väldigt massor av saker sedan jag bloggade sist.
Ante och jag ska till att börja med flytta till Storstaden Stockholm för att bo in oss och testa något helt nytt! Det ska bli såå intressant och roligt verkligen, självklart kommer vi att sakna de vi har nära kvar här men samtidigt är det bara 1,5tim restid:)

Så jag har fått ett nytt jobb :) På Hötorget och börjar ju nu redan 1 aug, spännande och välkommen känner jag mig verkligen så det ska bli Nice.
Jag ska bo hos Elin vilket också ska bli roligt, vi ska titta på filmer och mysa.
Älsklingen kommer jag sakna oerhört men vi kommer ses så ofta vi bara kan i början tills våran lägenhet här i Norrköping är såld.Det hela blir iallafall roligt.



Så hädanefter kommer jag att bjuda på mycket mer bilder än tidigare och skriv gärna vad ni vill läsa så gör jag det!
Trevlig kväll.

RSS 2.0