Pics


New shoes

Jag ska köpa ett par stövlar i äkta skinn från Blocket världens klipp alltså och jag hoppas nu att de blir bra. Jag betalar bara 450:- inkl frakt och de är som sagt äkta skinn och jättefina. Det är det smartaste man kan göra tycker jag inför ett köp som ändå kan kosta lite. Alltså att kolla på Blocket  eller Tradera först och kanske tjäna in ganska mycket pengar. Jag köpte bland annat min Gucciväska(äktheten kollade jag noggrant upp innan) och Louis vuitton för mycket bättre priser än i affär.
Jag undrar alltid hur människor har råd med att shoppa jämt och dyra saker om inte annat speciellt när man är ung. Jag har fortfarande inte kommit fram till svaret men jag kan tänka mig att många bor hemma, eller rent av får hela tiden av sina föräldrar. Vissa har inte någon speciellt dyr bil etc. Men jag jobbar är sambo har bil räkningar. Så för min del tycker jag att det är bäst att kolla second hand i första hand när det gäller jackor, skor och väskor. Sen ska jag väl vara ärlig att säga att jag är den uslaste människan i världen på att spara pengar det bara går inte. Är det någon som har nått spartips så är ni välkomna att ge råd för jag bara kan inte.

Nu ska jag laga mat, enkel mat men så god tycker jag. Kycklingfilé som jag först lagt i marinad vitlök, sedan steker jag bitarna och gör couscous till det mums. Jag vet att det låter torrt och så men jag gillar att känna smaken av kycklingen som är marinerad och couscousen som jag bara älskar. Jag behöver faktiskt ingen sås till det (fast att jag annars skulle kunna leva på sås;) Hoppas att det blir gott. Jag har ju inte ätit något än, eftersom jag fortf är sjuk och inte har samma aptit..Kommer att vara hemma imorgon med från jobbet så att jag frisknar till ordentligt! Nu börjar det bli långtråkigt hemma kan jag lova och jag vill ju jobba och få ihop bra med timmar.. hoppas de blir att jobba över mycket nästkommande månad så att jag får ihop lite bra lön iallafall=)

På lördag blir det förhoppningsvis såå roligt. Först kl 18:00 ska vi till Durkslaget för att fira Ann och bjuda henne på middag vilket kommar att bli så roligt framförallt att träffa henne för det var ju ett tag sen sist. Sen ska vi ha förfest/fest hos oss så får vi se hur länge vi blir hemma och om vi sedan fortsätter ut i staden,det kommer att vara mycket folk ute får vi hoppas då IFK gått upp i allsvenskan ju. Den här helgen ser jag fram emot massor bara jag blir frisk.. men de känns bättre.

Nu ska jag laga min mat sedan se klart på våra bästa år haha det är det bästa jag vet( jag vet nu att alla som känner mig väl tänker direkt på fingermariekex och marianne karameller) Jag vet att jag är en tant;)

P&K

Sjuk

Idag är jag sjuk, hostar, tjock i halsen, snorig och ont i huvet det är alltså bara febern som fattas.. och jag som skulle jobbat från 7-18 idag och fått ihop lite timmar.. nejdå..

Snart kommer Ante hem de e ju så himla trist att vara hemma själv också se på Oprah, våra bästa år typ.
Har inte hört nått från pappa heller men jag tror han jobbar massor den här veckan har jag för mig. Saknar honom och syskonen såklart.

Nehe de blev ett kort inlägg bara för att.. träningen blir inte av alls denna veckan iaf för det är inte värt det.

Sjukkram

Ny Mp3

Äntligen har jag en alldeles egen Mp3. Fick en utav mamma och Ola så himla snälla! Jag blev och är hur glad och tacksam som helst. Kan ni tänka er att jag aldrig ägt någon själv men till och med mamma har en hihi lite komiskt.  Så nu har jag jättebra musik på den. Har några låtar som är favoriter nu!

Topplistan:
1. Apologaize-Timbaland
2. I found you-Axwell feat. Charles salter
3. Ingenting- Kent
4.Stuck on you-Lionel Richi
5. Release me- Laura
6.Giftig-Mange Schmidt & Petter
7.Wordplay- Jason Mraz


Några av de låtar som jag gillar mycket nu!=)

Imorgon är det en ny vecka huu. Fast helgen ska bli så himla kul och Ann ska få sin present på lördag synd att jag inte kan skriva än vad de är. Men Fest ska vi ha här hemma iaf. Sen utgång. Ska köpa mina skor också som bara fanns på din sko i link. hoppas de finns kvar när jag ska köpa dom bara. Skitsnygga enkla svarta stövlar. ska lägga ut en bild.

Helgens händelser:
Vart en jättelugn helg, igår var jag hos Elin och det var såå kul! var där till 23:30 så de blev sent åt pizza såg på tv och prata prata prata=) gick en runda på stan innan också men fann inget intressant. Idag har vi ätit middag hos mamma och innan de så fika vi hos antes föräldra o tog en promenix dit.

Så imorn börjar en ny vecka med mycket träning!

P&K

Lugna puckar

Vad tycker ni? Igår satt jag och tittade och jag tyckte Christoffer var skönast och absolut bäst!Marie var en stor besvikelse. Men daniel och christoffer är jättebra tycker jag.

Nu är Ante iväg och ska köpa frukost, gulligt va? Sen ska jag på stan en svänga med Elin som sagt och jag ska leta reda på ett par skor/stövlar som jag måste ha. Vill ha svarta och de ska vara med klack. Jag var ju inne här på rågummisula och hela den biten;) men jag får se det blir nog några diskreta som alltid funkar!

Usch några är borta från mig och det börjar bli väldigt påtagligt nu.. saknar alla!
Fast jag har vant mig ganska snabbt ändå:) de e ju inte så att ALLA är borta jag menar MalinB, cassandra o Elin är några som jag är sååå lycklig över att ha som vänner!Tack för att ni finns!

Det här blir nog en så lugn helg som möjligt plånboken är inte direkt fet just nu och jag börjar känna att jag håller på att bli sjuk, igen fast i halsen den här gången.. usch jag får inte bli sjuk.. de har jag ju inte råd med!

Fortsatt trevlig helg.

Puss o Kram

 Min älskling tack för att du är min, älskar din du är finast!

Ny helg..

Jaha då är det en ny helg igen och inget bestämt. Tycker att det är så himla skönt faktiskt att inte göra nått.. ska dock träffa Elin som ska bli så kul=) saknat henne massor på jobbet om inte annat.

Ikväll ska jag iaf se idol. Jag tycker att Marie är underbar men likaså Daniel eller vad han heter.. Gillar INTE Amanda hon är såå dryg, varför? Jag menar visst man ska tro på sig själv och det SKA man! Men jag menar Marie och de andra tror också på sig själva men ändå är de ödmjuka.. det är skillnad på att vara kaxig och ha attityd och tro man är mer än nån annan, än att tro på sig själv men ändå inte tro att man är bättre än alla.
Det är min åsikt.

Trevlig kväll

Crazyday=)

Idag har varit en skitdag! Skum om inte annat=)

*Vaknar stiger upp, fryser.. hittar absolut ingenting att ha på mig... tar till slut nått fult och ser då att klockan rusar iväg.
*Sminkar mig och skall fixa mitt hår. Det går inte alls.. håret är katastrofalt platt och tunnt som ett frimärke.

* Springer ner för trappen ut till spårvagnen. Står och väntar ovanligt länge i södertull tycker jag.. har ju bråttom ÅK tänker jag.. irritationen stiger redan lite.

*Kommer fram till jobbet, kommer upp och klockan är redan prick 07:00 och jag skall vara påloggad då. Hinner inte bre mina mackor eller ta nått kaffe utan går raka vägen och startar upp min dator.

* Kommer fram till arbetsplatsen som är täckt av kataloger(som är de jag jobbat med men intryckta i mitt hörn). Blir irriterad och undrar självklart varför? Fick senare svar på det=)

* Ska logga på mig och fattar inte varför jag inte syns på slingan.. får höra att när jag vart sjuk har de tagit bort mig från slingan då jag bara är extra och alla måste få synas som är fasta... min irritation tar ut sin rätt..

* Jag är så arg att ´jag bara måste prata med chefen och fråga varför? Fick en logisk förklaring och förstod att jag tagit åt mig något alldeles för lätt.

* Får reda på att jag ska ha coaching(som alla ska ha) vilket är bra tyckte jag men ändå ville jag inte att nån ska sitta och lyssna av mig när jag pratar i telefonen. Chefen säger att de är en möjlighet och att jag självklart ska göra detta.. Det brister för mesia mig och jag tjuter inför chefen(skitkul)..

* Pratade sedan med chefen lite tills de kändes bättre(Som ett barn alltså)

*När jag slutat sen och satt mig på bussen petar ett Fyllo mig på axeln och säger HÖGT; "Jag måste bara säga, vad snygg du är". Jag sa tack och avslutade det fort.

* Han fortsätter och frågar om mitt namn och presenterar sig som fyllot Larry och att han fortf tycker jag är snygg... frågar mig om man får säga så...bussen var vi inte ensamma på utan alla hörde.. pinsamt..

* Går äntligen av bussen (bytte vid tidigare hållplats) .. sitter och väntar på spårvagnen, en tjej(snorunge) spottar som jag aldrig sett.. hon börjar fråga mig hur jag kan gå i de där höga skorna? Jag svara att man lär sig.. hon visar hur hon gick en gång när hon lånat en kompis.. medans hon spotta hela tiden..

*Åkte och tränade tills jag nu är hemma..

Helcrazy dag=) haha..


Give it to me!

Finns det nått "råare" än rågummisulan just nu? Tror inte det, inte för mig iallafall. Jag tycker att det är hur coolt som helst och om inte annat.. läckert! Jag älskar detta mode på skorna överhuvudtaget just för tillfället, Rågummi och lack=)



image236



image237
Dom här är ju hur heta som helst och jag bara vill ha ett par! Jag vet att vagabond har båda dessa modeller(lack,rågummisula) men kostar ju hur mycket som helst. Jag skulle kunna tänka mig ett par coola billigare second hand. Vad tycker ni?

Hot or Not?

Sick and tyred..

Idag är jag sjuk. Vaknade inatt av att jag först drömde en mardröm som sedan följdes av att jag mådde illa resten av natten.Imorse mådde jag lika illa och bestämde mig då för att vara hemma från jobbet. Jag sov och sov sedan istället till 11:00 och gick sedan upp. Jag har vart hos läkaren idag vid 15:00 för jag har inte vart där på 3 veckor så jag ville inte avboka bara för att jag var sjuk utan jag pallrade mig dit ändå.

Var hos pappa en snabbis igår och sa hej, kul att träffa på Amelia och Elias med,saknar dom jämt! Älskar er!Och pappa saknar jag också mycket för det var längesen nu sist som vi sågs och umgicks.. vilket betyder hur mycket som helst för mig.

Ska åka till mamma och hälsa på nu för hon är också sjuk fast värre.. hon är sängliggande. så jag ska dit medans Ante tränar.

Ringde dig Ann nu också men det låter konstig signal och en röst som säger.. numret kan inte kopplas fram..miss u.
image235

dessa läckerbitar är såå grymt snygga, de finns ett par ännu snyggare med snörning. Älskar rågummisulan. Från Vagabond och blir dina för ca 1100:- Ge mig!

Tips

Jag har fått frågan hur jag gör för att få volym i håret. Mitt knep är att tupera. Jag tuperar i sektioner och borstar över, och helt ärligt så är det såå skadligt för håret att jag kanske inte rekomenderar det om man har tjockt hår redan. Jag har jätteglatt glansigt lent hår rakt, igentligen. Men vill ha mer volym och mest av allt tjockare. Och det är säkert väldigt många som känner igen sig med det.




image234                                 

Peyre är en av alla som tuperar sitt hår, men som självfallet redan har väldigt mycket tjockare från början också.

Oj...

...vad längesen jag skrev, har haft fullt med jobb och träning... kommer hem så sena kvällar och eftersom jag jobbar på kontor hela dagarna så känns det lite jobbigt att sedan på sin fria tid sitta vid en dator. I helgen nu har det inte hänt för mycket. Igår var vi på landet på dagen sedan var vi bara hemma hela kvällen. Fredagen var också lugn, följde med Sandra hem efter jobbet på en kopp te och byte av kläder:) Sedan var ju kvällen planerad som så att jagh skulle träffa min söta Cassandra, men på väg ner från Sandra hoppar in i bilen och vips så känner jag mig hur sjuk som helst... Så jag fick åka hem och blev sängliggande hela kvällen ensam.. kul? Nej inte direkt..

Så nu ska jag träffa MalinB på en fika och det ska bli riktigt kul, var så längesen sist nu igen och det är alltid lika roligt att träffa henne! Och imorgon är de jobbvecka igen huu.. veckorna susar förbi med världens fart så de går så fort till nästa helg.

Och sist vill jag bara hälsa GRATTIS ANN! Du är underbar! Hoppas du får en bra dag nu fast att du inte är hemma och kan få några presenter:( men som sagt den 27 smäller det, då blir det fetfest hehe och lite annat;) Älskar dig och saknar dig!HURRA HURRA HURRA!!!!



Finns det nån sötare?

Puss o kram

WORK

Förstår mig inte på facebook riktigt, är medlem nu men förstår inte varför eller hur jag gör? Har hittat världens snyggaste skor som jag bara måste ha. Från Vagabond men de kostar 1200:- och ser exakt ut som Marc by Marc jacobs med rågummisula och snörning.Skitfräna men aldrig att jag metalar de för ett par skor, faktiskt. Inte nu iallafall när man inte har en krona till övers:S

Hoppas hoppas att någon från de jobb jag nu sökt hör av sig. Känns som att de e ganska hopplöst fall det där med att söka jobb så tack och lov att jag har ett iallafall=)

Har börjat på min målsättning nu som kommer att ta ett tag att både skriva och genomföra framförallt men vill man så kan man. Känns som att jag måste ta tag i detta nu med allt så att problemen inte blir större.

Jag älskar dig hjärtat massvis och hoppas att du förstår det.



image191


Vill ha helg redan som vanligt ska träna massor i veckan nu för jag tycker det är himla kul. Skulle vilja undervisa i discodans också för mina kollegor är sugna på det, så de skulle vara jätte kul men lokal måste vi ju såklart hitta till ett rimligt pris! vet ni nån så hojta.

Nu ska jag börja spara, vill ju åka någonstans nästa sommar känner jag men vart vet jag inte.
Snart är det TV tajm för min del och det ska bli såå skönt att bara slappa.. imorn är de jobb..

Mål,träning och saknad

Hmm, har lite bekymmer. Jag har ett mål att må bra att vara lycklig och inte känna på det sättet jag idag gör. Men nu ska jag ju fokusera< på att tänka på vad jag SKA göra eller vad mitt MÅL är, inte tänka det som jag INTE ska göra eller tänka. Jättesvårt. Men jag ska fråga min läkare på måndag men jag vill ju bli bra nu och jämt och för alltid liksom. Det löser sig nog=)

Nu har jag vart och tränat och det var jättekul, Funk och Coore. Och nu är jag alltså helt slut. Det känns också som att träningen kanske tar upp allt nu men samtidigt vill jag ju träna och mår bra av det/bättre men saknar mamma pappa familj syskon och vänner., Och inte minst älsklingen. Visst vi bor ju ihop men just att umgås liksom.
Så nu ska jag iallafall duscha och sova på stört. skiter i att klockan bara är 19:30 skönt ska de bli! Sen somnar jag kanske inte förrän 10:00 ändå säkert. Skulle ringt dig Ann ,men känner att jag är SÅÅÅ seg och behöver sömn och då låter jag nog bara tråkig ändå att prata med så jag ringer dig bästiis imorn=) Hoppas pluggandet inte är FÖR hårt bara gumman!(men du kan alltid ringa vad det än skulle vara för det=)

 Älskar dig och saknar dig , det är såå trist att du är borta men du kommer alltid stå mig såå nära=)

Coaching


Idag och igår har jag och några till haft telecoaching på jobbet. Jättebra information och superviktiga tankar! För min del så är det jättebra även i min vardag och mitt vardagliga tänkande. Aktivt svarade vi på frågor, diskuterade... vilket resulterade i(och gör alltid) att Thomas och jag kom in i minst 2 HETA diskussioner.. huu=) men vi löste de också såklart.

Nu ska jag träna blev ingenting igår det blev dock matlagning på hög nivå för min del istället. Kanske återkommer jag med ytterligare inlägg ikväll. Kram på er



Outfit:

Outfit

*Tröja svart med knappar, H&M gammal
*Väska-Gucci
*Shorts hm barn svartvit rutiga
*Svarta leggings HM
*Bruna stövlar Ellos

RSS 2.0