En lång dag

Denna dagen har varit väldigt lång, jobbet har gått väldigt långsamt känner jag.... det är inte mycket att göra så de blir lite segt! Mailade med Ann förut så kul att höra från henne snart är du hemma vännen=)

Igår träffade jag dig Cassis så kul att ses varje gång,du är så rolig!

Nu är jag helt utmattad känns de som, supertrött känns inte som man prioriterar att sova heller eftersom den här veckan bör man vara ledig igentligen!(anser jag)

Jahopp på söndag är det Nyår och redan på lördag åker vi till Mange i Sthlm och sover där så vi får se om de blir trevligt att fira nyår där =) de tror jag nog. Men vad ska man ha på sig? Klänning hade jag tänkt mig en fin men man vill kanske inte vara för uppklädd, ja får väl ta med mig garderoben som vanligt.

Jag hos Cassis


Tror jag ska vila upp mig nu inför morgondagen de e ju trots allt en jobbardag kvar sen e det lugnt. Vill bara tillägga att de var jätte trevligt att träffa min kusin Emilia idag som jag så sällan träffar kram på dig!

Bye

Min Danspartner.

Vad gullig du är gumman=)






Det var denna jag menade Malin! så fin så... detta är min danspartner som jag haft roliga vinster och förluster med.

Agressiv!

Tyvärr kan jag bli väldigt agressiv och arg när något legat och tärt ett bra tag. Och något som gjort mig ledsen. När jag mår dåligt också kan mitt beteende vara helt oacceptabelt.

Förlåt mig ni som vet hur jag är. Jag vill inte va sur arg men har man annat som jagar en så blir det lätt så tyvärr. oftast har jag ingen anledning. Men ibland har man all anledning.

Nu ska jag gå o se sagan om ringen!!

I alla lägen saknar jag dig Ann ses snart.

Ann & Jag

Martina

Jag är absolut inte osams med dig om du ser detta tycker bara att det är ärligast att säga till dig vad jag tycker än till någon annan. jag tycker om dig det är därför jag är besviken och arg.

Jag känner bara att det här är bäst för tillfället och för dig med istället för att ha en falsk vän.Jag har känt såhär väldigt länge.

Jag har bara känt mig ledsen för detta och arg så jag var tvunen att säga det.

Oavsett detta så är du min vän. Och jag hoppas vi kan ses inom kort igen.

/Erica

God Jul

Igår var det julafton och gud så trevligt,mysigt,roligt kärleksfullt det var och vad jättebra julklappar jag fick!
Av Ante fick jag en DKNY väska,DKNY plånbok, DIOR mascara allt detta jag önskat mig och självklart trodde jag inte jag skulle få det, han  är underbar=)

Tyvärr så mår man inte så bra alla gånger bara för att det är jul, fan att psyket sviker en ibland!

Av mamma fick jag också underbara saker och Linda och allihop!TACK!
Nu är Ante i fjällen hoppas du får kul fast de inte finns snö=)

Puss God jul

Vackert

Vackert

Så jäkla fin bild! Taskigt att man bara får se ut så här när de är tävlingar kunde inte detta komma som mode hehe=)

Äntligen över!

Halu, äntligen hemma vait på jobbet sedan 7 imorse och kom hem nu! Och vad det har ringt sen....
Har fått mina modellbilder nu som jag gjort för företaget HAHA! De är så kul att ha senare i livet jag är ju också sådan linslus=)

Nu sitter jag här och väntar på att en vän ska dyka upp, se om de blir några koppar kaffe.

Imorn slutar de flesta tidigt från sina jobb men inte jag jag jobbar till 17:00 lite segt men sen är man ledig ett par dagar, skönt!

GOD JUL (för 2:a gången)

Bra dag

Hallå!
Idag har det varit en alldeles utomordentligt bra dag, det har gått super på jobbet och jag känner mig bara allmänt bra. Något jag kan sakna ibland är dock mina danspartners som jag tycker så mycket om! var tyvärr tvungen att sluta dansa pga att jobbet tog över mycket tid.

Dansen

Saknar er!

En rolig sak är också att jag sökt en ny tjänst på ekonomiavdelningen som jag hoppas så innerligt att jag får!! Men de vore väl för bra för att vara sant. jag älskar mitt jobb(företag) så mycket alla är underbara!

Nu är jag hos min mor som ser på "bonde söker fru" som halva sverige säkert ser med=)
Och snart är det jul och jag bara räknar ner dagarna ska bli sååå mysigt, God jul i förtid!
Puss


Trött.

Nu är jag trött, men börjar jobbet 09:30 imorgon skönt,skönt!

Min man står i köket och lagar någon god mat åt mig mm...bortskämd=)


Snart jul!

Åhh idag snöar det, vet inte om de är bra eller dåligt faktiskt... de försvinner ändå till julafton..
men lite härligt ändå.

Idag kände jag faktiskt att det var roligt på jobbet fast att de är början på veckan, mina kunder har varit otroligt trevliga och jag anar att de beror på julen=)
Har redan fått en julklapp!En söt liten mjukishund av min kära kollega Mari stort tack tioll min lilla Raffie, otroligt gulligt!

Min stora fråga är nu när jag ska komma igång med träningen .. de här är ioförsej den veckan jag antagligen inte kommer träna på ca 9 veckor.. men i slutet nu har ja mest slappat om jag ska vara ärlig, känns sådär. Bara att ta nya tag efter julen är tanken!

Saknar Ann min allra bästa vän som är i USA Houston hoppas du har roligt!!

Och till min lilla Cassandra vill jag bara hälsa tack för att du är så härlig=)

Puss

Söndagsångest

Idag vaknade jag ovanligt sent, skönt! Tog det lugnt gick ner på staden och åt. Sen har vi varit och ätit hos Antes far det var väldigt trevligt.

Så nu är jag hemma och är hur seg som helst ska bli skönt att hoppa i säng=) Men åå så skönt de skulle vara att inte vara på jobbet till 21:00 imorrn kväll, me men de är bara imorn.

Godnatt

Erica´s måste ha

Hallå!

Jag har precis kommit fram till att mitt favorit plagg för tillfället är Jackan. Anledningen är att jag köpt 2 supersnygga jackor denna vecka och jag tycker om både jättehöga kragar till fiskbensmönster som inte har krage överhuvudtaget. Modet är inte alltid fint absolut inte men nu älskar jag det, när de gäller mina jackor såklart=)

Jag är inte den personen som köper kläder alls ofta men ändå kan jag kalla mig shopping galen för det är det absolut bästa jag vet! Jag blir helt till mig och stressig för att hinna gå in i alla butiker på samma gång..
Jag gillar de.

Här är min "måste ha" lista:

1. Jackor med hög krage/trench
2. En stor DKNY väska.
3. Klackskor med röd sula.

God Jul!

RSS 2.0