....

Nu känner jag mig ledsen, fatta! Från att känna att de nog går vägen allt tills att man får ännu ett problem på halsen typ.. åå. Typiskt. Men det går över, de var bara en grej. Men iallafall känns som att de alltid är JAG som måste jobba med saker o ting. Och visst så är det.
Skitsamma var bara tvungen att skriva av mig några rader.

Jag lägger upp bilden på skorna jag fick av mamma, imorn. Har inte tagit nån bild ännu men de e stövletter bruna med päls och spänne, jättefina. Mamma och jag var nyss o handlade också alltid mysigt.

Snart kommer Ante hem. Jag har precis ätit med, knäcke=) älskar det!

Orkar inte vara så rolig i mitt skrivande nu känner jag, usch nu känns de inte som en härlig och glad känsla i mitt bröst fy fan. Hoppas på bättre känsla imorn.
När ska jag för en gångs skull bara må toppen o inte ha ett problem att hela tiden jobba med? Jag blir så jävla trött. Alltid är de nått.

SKRATTA

Hallå! Idag har jag träffat Cassandra vilket var väldigt trevligt och efterlängtat! Positivt och glatt som alltid och det gillar jag, nu lär de bli oftare vi kommer ses, vi e periodare kan man säga:)

Jag är den som alltid varit Norrköping trogen men vet ni, att jag skulle nu kunna tänka mig att flytta.. inte för att vi ska det men jag säger bara det att i mitt huvud behöver jag liksom inte ALLTID bo här. Ni måste ju hålla med om att människor här kan vara ganska sura? Kolla trfaiken till ex. herregud alla bara tutar och kör och är bittra! Nej jag har upptäckt att livet är för kort för att kasta skit omkring sig eller sucka för allt, även om jag med gör det ibland så är det just de jag vill fly ifrån. Glädje, positivitet lättsamhet de är vad jag ska sträva efter från o med nu=) Och det känns bra att bara kommit fram till det! Skratt är såå viktigt! Och jag har flera goda vänner som verkligen kan få mig att vikas dubbelt av skratt! Jag älskar er !

Jag ska nu till mamma i snöovädret:S skriver mer senare! då ska ni få se minsa apsnygga skor mamma gav mig idag som present, bara sådär!!=)

Puss o skratt o positivitet o glädje!!!!!!!!!!!!!!!

Ja det är endel

Jag har endel att jobba med. Men får ta en sak i taget eller sluta oroa mig och så för allt! Släppa kontroll och dylikt och ta allt som de kommer och leva i nuet:)
För tillfället och idag har jag vart jäkligt down och tråkig, sorry Anna!!Jag blir typ Neg! Varför.. vet varför igentligen men behöver ändå inte va så här negativ. Men inte alltid så lätt att va positiv skitsamma nu får jag garska upp mig:)

Idag jobbade jag och Anna, de gick bra vi städade som fan!
Har lov några dagar till vilket är skönt! Sen kommer jag nog klara allt på jobbet galant, svettig kommer jag vara varje dag kanske men man ska ju liksom jobba när man jobbar!

Nu e jag seg tråkig och trött ska se bonden och bli lite gladare!

Mitt nyttiga jag har också ått åt hell så de e väl de som e irriterande också men imorn då jävlar!

Träffade Elin igår vi hade jättemysigt och de e skönt o roligt att prata med henne! Ses oftare nu får man hoppas=)

P&K

Well,Well

Jaha då var onsdagen avklarad på jobbet vilket gick bra. Anders och jag(nya matgubben) åkte till Mårdskog där han ska ta över mina 2 h om dagen. De var hur lugnt som helst där typiskt när man ska visa hur hårt jag jobbat:) Så imorn är jag 100% bara på Larssons skolan och inget annat och det ska bli såå skönt att ha en fast punkt. Så där har jag nu då ansvaret för Salladen, disken.

Ikväll blir det Bonde söker fru för min del och tända ljus, jag vill lyxa till det lite när jag ändå är själv. Jag ska kanske meditera också. Alltså med att meditera menar jag att lyssna på en avslappningsskiva men också sitta och blunda för sig själv eller titta in i ett ljus och bara vara här och nu. Släppa taget om alla tankar. Skön känsla!

På Fredag ska vi vara barnvakt åt mina syskon. Innan ska jag ner på staden och köpa 20 års present till Anna Olas dotter. Lördagen firar vi henne hos mamma och Ola:)

Är det nån som kan ge några bra träningstips? Alltså vilket gym te.x som e bra? Jag har vart på WorldClass där jag trivdes jättemycket. Men har flyttat o blivit för lat tror jag att ta mig dit. Eller de var jag förut med ioförsig. Men som sagt nått bra gym? Friskis, sats, Tjejernas Athena.. osv. Vad rekomenderas? Men jag tar gärna emot bra hälsosamma träningstips=)

Åå jag måste färga mitt hår snart, sola och köpa nytt smink.Men de tar vi när vi får money till det:)
ÅÅÅÅÅ nästa vecka har jag höstlov, kan ni tänka er hur mykt de här loven man e ledig är värda? Om jag tänker tillbaka på hur jag känt på alla övriga jobb så var ledighet och fitiden värd så mykt mer än pengar! De är lätt att glömma bort hur bra man har de ibland faktiskt!Så då när jag e ledig om dagarna ska jag gå promenader varje dag och vara med Älsklingen på förmiddagarna innan han börjar jobba ska bli mysigt!

P&K

Födelsedagsmiddag hos Ann

Igår var vi hos Ann och åt middag och firade hennes dag!Det var jättetrevligt och sjuuukt god mat!
Förrätt,varmrätt, dessert!




Haha Ann och jag har nog inte en ända bild där det ser ut som att vi gillar varandra=) Men det gör vi, lovar!

Ikväll nu så ska vi äta mat bara och ta de lugnt, ska höra om Ann kanske vill komma och ta en promme:) Vi hörs imorn P&K

Presents,Middag,mys

Igår var de en mysig kväll precis som jag väntat mig. Vi åt pizza och tittade på idol och mös. Jag och älsklingen så klart. Var lite nere sen på kvällen kan bli så ibland ni vet när man typ gråter för allt?? Jag vet att jag är öppen i mitt bloggande och att man kanske inte bör vara de alltid men sån är jag och jag tror faktiskt att det är just de mina vänner gillar mig för, min ärlighet och äkthet;). Där har vi ännu en sak, att säga bra saker om sig själv är ju inte alla svenskars melodi men jag tycker att man ska stå upp för sig själv älska sig själv och vara nöjd, de ska iallafall jag föröska med varje dag. Alla är unika som jag alltid sagt och så är det.

Ikväll ska Ante och jag till Ann och äta och ge henne presenter, åå jag vill ge dem nu! De är i fina rosa bags och hoppas hon blir glad=) Skriver imorn vad vi köpt till prinsessan.

Var på stan nu en sväng med Ante då, hans mamma och Jocke. Vi fikade och köpte presenterna. De var kul. Inga planer för imorn, skönt. Känns som söndag idag typ, varför då? Om en vecka har jag lov yippi=) längtar och då kommer söta Emilie hit, fast vi ska höra med dem om vi kanske ska komma dit istället.

Puss o Kram trevlig lördag!


Fredag=Mysdag!



Imorn ska Äslklingen och jag ha myskväll, äta nått gott och bara vara.. ska bli underbart längtat hela veckan!!=))
Älskling du är mitt allt och jag är så himla kär och tänker på dig varenda sekund:) Tack för att du är min coh för att du älskar mig för den jag är!

P&K

Sömnig dag.

..minst sagt. Var trött imorse när jag vaknade vilket jag inte brukar vara! Sen hela dagen har vart ganska stressig för min del iallafall inombords. Och nu slocknade jag förut i sängen en timme kanske. Men skönt var det då kommer jag att vara piggare o gladare imorn får vi hoppas.
Skulle igentligen ha gått en promenad idag igen med Anna men de regnade så jag orkade inte då heller. Så de blev varken till pappa idag då han inte skulle vara hemma eller nån nyttig promenad. Men imorn e de dans hos Pascal och det ska bli kul för jag har inte vart där innan! Före hade jag tänkt åka till far.

Ska ta på mig lite kläder och knalla över till konsum för att köpa kaffe de måste jag ha nu=)

Jag tänkte boosta mig själv lite så här kommer 5 positiva händelser under dagen:
1. Det var väldigt god mat till lunch'
2. Jag hann allting i tid(som vanligt men ändå)
3. Jag fick positiv kritik från Anna som tycker jag e duktig=)
4. Jag har varit positiv i tankarna hela dagen
5. jag känner att idag sänkte jag mina allmäna krav ytterligare lite

5 positiva egenskaper:
1. Jag är trevlig
2. Kan få folk att skratta(ibland)
3. Kan dansa
4. Är omtänksam
5. Glad för det mesta

Så, det där behövde jag. Gör så ni också de hjälper en dag då man känner sig lite down(Anna u get it:)

P&K

 Bjuder på en bild från 3:an på Quill vi rockade !!!!!!!!!!!

Kalops!

Mums, idag bjöd jag in mig själv på kalops hos mamma, så himla gott! Idag har de gått sådär på jobbet, alltså de har gått bra så men samtidigt har det vart en sådan där dag där allt bara skiter sig, ni vet klantiga saker.

Sitter här och inväntar älsklingen från jobbet. Har gått en promenad med Anna efter jobbet de var hur skönt som helst!=)
Så snart e de läggdags, värdelöst inlägg jag vet =) hihi

Puss på er

Myshelg!

Hela helgen har vart fantastiskt mysig! i Fredags så kom Emilie & Mange hit, våra bästisar från Stockholm;) Jag var så himla trött innan de kom och kände bara, nej jag kommer somna. Men sen låg jag och Emilie och pratade till kl 03:30!! Vi höll på att somna tusen ggr men vi klarade oss. Så de var jättemysigt, killarna spelade xbox såklart. På morgonen sen på lördagen åt vi en god frukost som Älsklingen fixat, Gick ner på stan för att leta kvällens outfit(dock hitta jag inget, plus att jag ändå var pank typ:) Så fikade vi på knäppingen/Bagarboden de är såå gott där bullarna är enorma! Efter de när vi gick hem åkte Emilie o jag till min far och mina syskon så fick de hälsa på Caracola-Emilie;) haha och de vart nog glada för de. Därefter åkte vi hem igen för att fixa iordning oss. Jag lockade hennes hår och fixade barbielockar. Sen när vi piffat oss gick vi till Saliga munken och åt middag. De var inget gott tyckte inte jag men de andra åt. Sen skulle vi ju igentligen gått ut och partajat men gnistan försvann för min och emilies del och vi ville bara äta godis, ha mjukisar, knut i håret och prata skit. Så så blev det=) Jättemysig och skön kväll. Söndagen åkte vi till vingåker Factory outlet och shoppade lite dukar och smått till hemmet och ett linne till mig:)
Sen blev de en pizza där fast jag blev knappt mätt hehe, vad har hänt?

Så Älsklingen o jag är så glada att vi har dom och att vi har så kul ihop!!Love U!

Så några bilder från helgen.






En bra dag!

Idag har det vart en bra dag tycker jag. Jobbet gick bättre än väntat då vi först trodde vi skulle fått stå i disken länge så klarade vi de snabbt ändå. Sedan har jag vart hos pappa och städat och ätit mat med syskonen:) Efter de åkte jag hem och tog en powerwalk med mp3 i högsta hugg och gick i promenaderna. Det var skönt. Så nu är även onsdagen avklarad och fort har det gått.
Snart kommer älsklingen och då ska jag pussa honom=) Saknar honom såå!!
Sms:ade precis med Emilie att de kommer sent på fredag så de blir att äta en god nattmacka ihop=) ska bli UNDERBART att träffa dom igen!! Vi har såå kul för vi e lika och skrattar så mykt tillsammans allihopa.

Såg att Elin hade skrivit 5 positiva saker med dagen, och då ska inte jag vara sämre=)

1. Jag har tänkt positivt idag och peppat mig själv.
2. Jag har en underbar pojkvän som jag älskar och som älskar mig!
3. Jag är frisk och kry.
4. Jag är bra på mitt jobb och folk gillar mig där.
5. Jag har ingen anledning att må dåligt, därför vänder man negativa tankar till positiva och de har gått ganska bra idag.

Såg på bonde söker fru nyss, hehe vad gulligt det är!! Nån annan som sett det?
haha alla kollar på desperate houswiwes, greys och sex and the city(själv har jag aldrig sett det), men jag kollar på bonde, idol,family guy,simpsons!! Mesvarning? Nej jag tycker de är bra;)

Kram

ps, här kommer några bilder tillägnade Anna=)

Well

Favoritcafé: Skafferiet,Världens bar
Favorittidning: PS,Hälsa,Skvallertidningar
Favoritplagg i garderoben just nu: Min nya tröja/tunika jag fått av Ante och mina nya strumpbyxor
Byter gärna garderob med: Vet inte,kanske mina vänner:)
Vanligaste färgen på mina kläder:Svart och alla möjliga färger!!
Sminktips till allmänheten: Rouge!Inte utan mitt rouge! haha, man ser piggare ut
Mitt rum kan beskrivas som: Min/vår lägenhet. Mysig!!
Mig själv med tre ord: Snäll,klok,omtänksam
Jag tränar: Dans, promenader(ibland)
Jag ville bli när jag var liten: Jobba i tygaffär för att de såg så kul ut att riva tyget:), Ville också jobba i kassa.
Nu vill jag bli: Matatant haha. Nej men jag vet inte butiksjobb har alltid lockat men de skulle väl också bara vara provisoriskt då något inom restaurang som nu, vet inte.
Humör just nu: Positiv,rolig,mätt och glad:)
Är det nåt du absolut inte äter: Lever,pölsa,isterband mm
Hur många kuddar sover du med: 2 och de måste vändas på emellanåt så de ligger perfekt och mysigt=)
Morgon- eller nattmänniska: Ingen nattmänniska iaf
Sparare eller slösare: S L Ö S A R E så det skriker om det.
Bästa film: Oj, vet inte Pippi el karlsson på taket kanske haha
Hur många barn vill du ha när du blir stor: 1och jag vet vad de ska heta också;)(om de blev en tjej iaf)
Bio eller promenad:Promenad
Är du kittlig: Ja under hakan och fötterna
Största svaghet: Oekonomisk:S oroar mig för allt. En rädd varelse
Det här är jag bra på: Att lyssna och hjälpa.Dansa,kramas,älta,tjata hah ja massa.
Chips, morötter eller godis? GODIS!
Stökigt eller välstädat? (ditt rum) : Städat!!
Kaffe, te eller inget? Kaffe
Har du en besatthet? Utseende som alla andra i denna grymma fixerade värld... nae men lite

Stuvade makaroner!

Det är min favoriträtt, speciellt min mammas den är dödligt god. Haha så här brukar det låta om kvällarna när jag får drömma lite:)

I sängen innan vi ska sova
Jag: Älskling, om du fick välja precis vad du ville för maträtt nu, vad skulle det vara?
Ante: Hm, vet inte.Vilken fråga.Kebab kanske.
Jag: Åh jag skulle ta mammas stuvade makaroner och köttbullar.
Ante: Haha du e så rolig(knäpp)

Så e det. Jag älskar det! Och knäckebröd med ost såklart=)
I helgen kommer Mange och Emilie äntligen ses vi! De kommer hit på Fredag kväll, sen på lördagen åker vi till Flen(hans land) sedan tillbaka hit igen så åker de hem på söndag. Ska bli mys! Man har alltid såå kul med dom.
Tyvärr kan vi inte träffa Cassandra o Danne för de vart dubbelbokat men de bor ju här så de tar vi snart.

P&K

RSS 2.0