Nice day

Vaknade imorse och pallra mig iväg till SATS för ett svettigt satspowerstep pass! Det var jättebra verkligen och inte alls steppigt eller dansigt utan med skivstång, styrkeövningar etc. Det rekomenderar jag.

Ante kom och hämtade mig för att åka ut i skogen och gå, när vi väl var typ längst in i skogen så kom spöregnet, men vi gick tappert ändå nhelt dyngsura så vi klarade det och är ändå nöjda med tanke på omständigheterna.

Åå jag har fått förfrågan att blogga på en större site om lite annat och mer specifik inriktning så jag hoppas det blir av, säger inte mer än så. ;)

Ikväll ska jag till Tiffany och äta lite middag med tjejerna, ska bli mys. Igår blev de såå sent och var hur utmattad som helst annars hade jag även träffat Alin & gänget (alvin & gänget).

Igår hade jag och Ante fått paket att hämta ut på ICA från mamma.. ojoj vad spännande vad kunde det vara?
Ante fick en burk hårvax av hans favoritmärke med en lapp som de stod en fin hälsning till honom från svärmor =)
Och jag fick Schampo och balsam från Björn Axén, tvål,bodyloyion,hårspray,tofsar,hårnålar och ett litet brev. Tack bästa älskade mamma <3

Nu återstår vila på schemat sen iväg...


Åå om jag ändå kunde få vara såhär brun igen, nu är jag blekfis haha!

2010-09-06

Äntligen känner jag mig lite kvinnligare haha, ja man gör faktiskt det när man gjort naglar. Det blev iallafall superfina och det ligger endast runt hörnet där jag bor vilket är perfekt.



Efter detta besök så packade jag träningsväskan och knallade till Globen för att köra ett hårt Bodypump pass. Efter det pratade jag lite me mina nya kollegor för att sedan ha ett möte me nya chefen. Kändes jättebra och jag är nöjd med arbetstiderna.

Jag kom hem och till min lycka hade jag då fått avin för att hämta min fina nya jacka från Asos som passade perfekt!Smart ide att göra en serie som heter Petite för oss lite kortare människor =)

Jag tog på mig träningskläderna och gav mig ute på en liten promenad då ringer Tiffany och jag mötte upp Tif, Emilie och Sara <3
Vi gick hem till mig och chilla. De blev några tårar och klumpar i magen då Sara berättade att hon fått reda på att en nära vän gått bort i hjärnblödning bara sådär.. i lördags :( Fy fan vad man tänker efter då hur frt allt kan gå utan förvarning! Usch! Man måste stanna upp och se och sluta älta saker som e oviktiga!!!



Det får mig att tänka 1 o 2 ggr på va som e viktigt i mitt liv och vad man faktiskt har. Jag har en underbar pojkvän, sambo och vän för livet! Jag älskar dig av hela mitt hjärta och mer.Underbar är du! <3


Snoppglasögon????

Det har vart en bra dag trots att den bara bestått av arbete, Nu sitter jag och myser med tända ljus och 2 hälsotidningar :)

Saknar min familj! Jättemycket nu. Skulle verkligen vilja gå ut i skogen och plocka svamp, eller ta en kaffe på pappas altan. Eller varför inte en höstpromenad med svärmor!
Jaja det får vänta några veckor. Men desto roligare när man väl ses.

På måndag ska jag göra naglar. Vilket är bäst? Gele eller acryl? Det bör tilläggas att jag inte har några alls typ!

Här e en jättevacker bild på min mamma!



Och en inte allt för vacker bild på mig i alicante, haha fy vad jag skrattade(och mamma med)


SatsEnergy @ Gärdet

Vaknade tidigt imorse och åkte samtidigt som älsklingen min skulle till jobbet, han skjutsade mig till Malins frisör Linnéa vid drottninggatan. Åt min frukost där för att sedan med malin träna på hennes nya pass på gärdet SatsEnergy, riktigt bra träning. Jag fick min astma efter 20 min och de har jag inte haft på lääänge.

Efter det så åt vi lunch med hennes Chef Manne, världens godaste och onyttigaste haha. Sen blev det matkoma minst sagt,så nu e jag hemma och ligger i soffan och ser en film. Är helt slut. Jobbar även helgen så ville ta de lugnt ikväll fast att jag hade massa roliga erbjudanden för kvällen:( men de blir fler kvällar!

Köpte ett par jättefina skor från Ellos faktiskt, men de passade inte.. däremot inväntar jag en jacka från Asos :)

Åå jag har så mykt bilder jag vill dela med mig av sen i somras bland annat, jag tar några itaget i bloggen.
Igår kände ja mig mycket gladare då jag köpte massa saker från svanströms till nya jobbet =) eller nya arbetsplatsen ska jag väl säga och självklart i lila och rosa.

Älskar den här bilden!Rolig och fin! Är så kär i dig Andreas Ericson!


RSS 2.0