Pappa

Min pappa är underbar, och det har jag alltid och kommer alltid att tycka och det vet han:) Idag fick jag endel pengar av honom för att jag ska till Frankrike och jag blev så himla rörd, eftersom han gjorde de för att han också ska åka utomlands själv me mina syskon. Jag blev överlycklig och är sååå tacksam att jag nästan började tjuta.

Och om jag inte säger de så ofta hoppas jag att du vet det;jag älskar dig pappa och du är den bästa pappan i världen(och inte för att jag fick pengar) utan för att du är bara så snäll, omtänksam och rolig!Och för att du är lik mig såklart=)Förlåt om jag är dålig på att säga det. men jag vet att du vet det.

ha en underbar resa.Puss o kram pappi


wellwell

Idag känns de sådär i mig och har gjort ett tag nu.. de kan inte alltid vara bra perioder och nu har de bara inte vart de.Men de vänder, inte så att de är skitjobbigt som förr.. men bara rädslan av att de kan bli.

Ante och jag skulle ju igentligen åkt till Ann i sommar i Haverdal men Elin ringde nu o fråga om jag ville följa med henne o hennes familj till Frankrike(rivieran) vilket jag följt me på för flera år sedan så de betyder massor för mig att åka dit och jag som så sällan reser. Och eftersom de är en av drömmarna så åker jag dit istället och jag tror Ann förstår de och jag hoppas av hela mitt hjärta att hon inte blir ledsen eller känner sig bortvald för jag älskar henne. Och hon skulle förmodligen gjort detsamma hoppas jag:)

men jag blir sådär samvete hit o dit tycker synd om osv.. man måste göra saker om man får en chans och så är de med allt. men jag är som jag är:) positivt oftast.

nu är jag så trött att jag somnar här snart.. så ska sova nu.

Älskar dig Ante massor!

Tisdag

Jaha nu är det redan tisdag på denna vecka och jag börjar längte mer och mer efter min semester:) de gör inte de minsta ont kan jag säga! 4 veckor åh så skönt. Kändes wierd att vara tillbaka på jobbet idag efter att haft en låång helg, men de funka och gick relativt fort ändå.
Saknar dig Ann som e i USA. men som tur e har jag Malin s hemma, men inte elin heller ..:(

Älskar er!

nu ringde mamma och jag ska till henne för att se mit6t favvoprogram sen barnsben: ALLSÅNG PÅ SKANSEN  wihoo.. miss u lasse berghagen..


Midsommarhelg

Nu är man hemma igen efter en regning midsommar, usch.. men trevligt var det och solen kom igår istället.Här följer lite bilder sedan helgen:) Jag, Ante, Mange, Opus, Kim, Jimmy, Bea,Gittan Kjelle..mfl.

soolOpusopusviiiiölhahajagfestMange o BeaMange o OpuskimJagfestKjelle o OpusJa & honeyMange & GittanhahaKjelleÄlsklingenOpus & jagFlenJesusMange & AnteOpusAnte & Mangemange

Midsommar

Hejsan
Ikväll bär det av till Flen och det ska bli sååå roligt jag längtar.. så min dag ser ut som följer:
Först nu på stan med mamma och köpa dricka,presenter,hårfärg,naglar. (innan ska vi förresten kolla ett boende till mormor) sen hem och fixa iordning mig.. packa, sen handla ja de blir en lång dag, eller kort för att man har såå mycket att göra och se fram emot:)

Vad ska ni göra? Hoppas ni har det bra alla som kollar min blogg=)

Så nu ska jag väl dra mig här snart är alltså ledig idag så himla skönt.

Trevlig midsommar Pussar


Gemma

Gemma

Gemma

Ward

Gemma


Gemma

Jaja

Idag känns det som en blandade tankar dag.. jag kan ju tyvärr få sådana som ni nära vet.. hm.. inte roligt men jag hanterar allt tusen gånger bättre och jag kan ändå kategorisera mig som välmående trots de motsträviga i huvet ibland:)

Idag jobbade jag till 18:00, inte roligt men det gick bra ska jobba till samma tid imorgon och därefter blir det möte (Elin kommer du?) börjar 18:00.

Ska äta snart hungrar ihjäl..Puss

The ring

ringen
Älskar dig hjärtat även om jag kan verka sur ibland:) De är bara då jag känner mig nere för du vet vad..

Well..

Idag ringde någon jättebra människa till min mob och sa: Cassandra din kompis var här och fotades för ett tag sedan och fick då skriva uppe några vänner som skulle få fotas gratis i fotostudio med makeupartister som fixar dig mm.
Japp jag bokade självklart tid och ska dit och bli modell haha inte.. men rolig grej att ha en bra bild på sig själv..Bilderna kostar ju dock.
Hoppas min syrra vill följa med för jag fick självklart ta med mig upp till 4 stycken. Men sis hoppas jag vill för hon ser fan ut som en modell:) såå söt!

så den 14 juli ska jag till sthlm.Kul va?

Puss på er..

Gemma Gemma

GemmaGemma

My love

image54

Du är det vackraste, underbaraste som finns i världen. Du är finast, snällast,snyggast och goast. Jag är den lyckligaste flickvännen i världen.
Du är den mest förstående personen, den mest kloka, den mest mysiga. Jag skulle aldrig vilja leva utan dig. Det är du som får mig att känna mig levande och full av kärlek.

Tack för att du finns min Ante.

Uma Thurman

lv

Gemma Ward

Den vackraste modellen i världen.

GemmaGemma
Gemma

Mum

Mum

My mum, cool=)
Love you so..

News

Tack min moster för inlägget, vad gullig du är vi måste verkligen ses snart=)

Idag har det varit varmt blåsigt och soligt hela dagen lång, vi var nämligen på landet och där i lär stekte solen rejält.
Så nu är man lite bränd(De är stek;) mts mts mts...)
Sen nu har vi varit med Jimmy & Elin jättetrevligt blir inte alltför ofta tyvärr men roligt var det." Jävla HUNDÄGARE"haha var det det absolut värsta du kunde komma på Elin?

Nu känns de bättre me jobbet också, pga att jag fått prata ur mig lite och tänkt om.. jag hoppas jag får stanna.

Nehe nu är de väl sovtajm för mig.. Gonatt



Glasstips: Cornetto choklad,mc donalds




Sommar väska

Finfin

Vad tycks.. jag skulle gärna ha en sådan här. Nu är det sommar och massor nya väskor och kläder finns på önske listan(notera ÖNSKE-listan) inte Har.-listan tyvärr. Men måste ju hålla i pengarna nu när det vankas semester för de blir en lååång månad:)

Glad sommar.

Tips på låt: Leave me alone:Hanna:Finlands bidrag

Vad händer?

Snart är sommaren här plocka blommor och bär...lalala
Gud sååå underbart, jobbigt bara att man inte planerat allt för mycket inför den. Det jag vet är GBG,Landet, Haverdal.. mer vet jag inte ännu. Ioförsig kan ju det vara ganska skönt med att ta dagen som den kommer men samtidigt blir det lite trist också. Någon som har något roligt förslag så är jag öppen:)

Har varit arg,riktigt arg pga. vissa saker gällande mitt arbete kan inte skriva riktigt vad men surt har det blivit iallafall på sista dagarna här. jobbar fram till 31 aug sen får jag gå över på tim också.. där ligger väl en hel del irritation men mest besvikelse.Jaja men semester ska jag ha först sen tänka på jobb. På to ska jag färga håret igen också och göra naglar, jag ska med andra ord bli vacker=)

Snart är det fest också sång o skratt dans o lek.. midsommar.. redan herregud. Ja så är det tydligen..hm.

Nu ska jag diska ååå vad roligt. Ha en underbar kväll alla ni söta som läser bloggen.Hoppas att DU Ann har de bra i USA också.. Puss på dig/Er



Too mutch?

CiggLV

Somrig lördagkväll i Vasaparken

sandra o jajagallihopaLovejajajaAnnhehehJonas and me

Grymt

LVLV

Finaste väskan, den här är underbar!

Chanel

Chanel
Den här väskan är också en av tio i topp.

Bags

Yes
Too the left

Grill


Ikväll blir det härligt, då är det grillning hos Sandra ,Jag Jonas & Ante.
Får se vad de blir för mat, något nyttigt hade jag tänkt mig nu.

Imorgon är de Vasaparken med alla vänner ju ska bli skoj. Alla är välkomna;)

Nice Frifay


Student

Idag är jag ledig, skönt.. har varit och solat/badat med Elin och Malin..Nu är jag hemma och ska senare sen kolla utspringet på De geer jag minns det såväl när jag sprang ut vilken lycka det var.. och hela den veckan var fantastisk.
Vet bara inte vad jag ska ha på mig? Klänning? vilken.,.har ju ingen ja det löser sig.Hoppas att jag hinner åka till alla också:)

Har diskat nu och plockat lite för att få lite fint, man blir helt död i kroppen när de är så fint väder men underbart det är de.
På lördag kväll blir de vasaparken igen me grill, kubb och mys..härligt.

Sola försiktigt

Vifyra

Sandra,jag,Ann,Malin

My precious

LVLV
Denna väska är ALLT jag önskar mig!

Scarlet/LV

LV

Väskor

Chloé

Chloé

Chanel

Chanel

Gucci
Gucci

Jag tycker definitivt Guccis väska är klockren här!

Louis Vuitton

lvLouis Vuitton

Jag bara älskar Louis Vuitton. Vad tycker du?

Summer is here?

Snart är det sommar å så skönt, det kändes så underbart ute idag att de är bisarrt. Men om man blickar tillbaka på veckan som gått så säger de mig att de inte är 100% säkert att sommarn är här nu fast att det är Juni.

Helgen har gått fram med stormsteg som vanligt, som tur är går veckorna lika fort. igår hjälpte vi Lena och Jocke att flytta till deras nya våning, hur fin som helst! Perfekt område nära till allt och bästa av allt, högt i tak. Mysigt var det. Sedan efter att ha flyttat lite så blev det Hugos uteservering på kvällen med Älsklingen,Ann,Malin & Jonas..Och så nu då så har det varit firande för Maria och Edwin.
Imorgon är det jobb som vanligt också sedan på Onsdag är vi lediga ju WIHOO, Sveriges nationaldag., hur firas den igentligen? Ingenting tyvärr, varför.. ja de kan man undra? Men vi ska iallafall grilla den kvällen i Linköping så de blir en aning firande=)

Nu ska jag äta (as usual) och efter de titta på TV och äta Ben&Jerry glass med kakdeg mmmm.. mums.

Have a nice sunday, love

Jag


RSS 2.0