Dagens Outfit

image169


Imorse innan jobbet, är svårt att ta en bild själv men men. (är inte sur hihi)

*Kofta Cubus ca 1 år gammal ca 149:- Rea
*Vitt linne H&M 149:-
*Tights svarta H&M (2/fp 69:-)
*Pumps med riktig träklack loppisen 50:-
*Gucci väskan

Ikväll är det mys, Ante e sjuk och vi ser på TV och har ätit pizza och godis,chips... så nu ska jag tillbaka till min soffplats.

Trevlig helg!

Page

Har funderat lite på att göra något med mitt hår, de känns så slitet så nått sådant här kanske? Tror dock inte att jag skulle våga, vad tycker du?

image166image167

Tyred

Det har ringt endel på jobbet idag och min irritation kunde varit bättre måste jag säga. Varför blir jag så irriterad? Är jag på fel jobb kanske? trött på att BARA ta samtal hela dagarna jag vill ju träffa kunderna se dem inte prata i telefon hela veckor samma samma, dag ut dag in. Antagligen dels därför jag söker annat också. De är helt OK att ha det såhär 50% men inte heltid som jag jobbar för tillfället, men ska väl inte klaga för får jag inte de  ja sökt går jag över på extra..huu.


Nu om några minuter kommer Elin hit och jag ska slinga hennes hår(går in helhjärtat med folie och allt därtill som frisörerna har) men bara för de så är de ju inte säkert att jag är ohyggligt duktig??Eller..
Vi pratar alltid om att vi ska ses utöver jobbet och nu finally.

Är såå nöjd med mitt väsk-köp att de inte är sant=) var bara tvungen att säga det fjolla som jag är..;)

Puss på er ALLIHOPA




 

Nu idag har Ann flyttat också FYYY vad jag kommer sakna henne!! Älskar dig!

Nya väskan!

Idag kom den till mig, en väska. Och en Gucci dessutom som jag velat fram och tillbaka på vad jag ska inföskaffa för bag. Så nu äntligen hittade jag en jag fastnade för direkt! Och här är pärlan.

image164

Vad tycker ni?


Brun goes vit



Så här brun var jag för en månad sedan och vad hände, all färg är borta.. jag som inte skulle sola solarium mer får nog ta och tänka om.Hjälp!

Shopping!

Den här väskan är hur gammal som helst och kostade på loppis 30:- det tyckte jag var världens bästa fynd!






De här skorna köpte jag av samma tant på loppisen för 20:- jättefräna tycker jag.





Svarta pumps Myrorna 50:-






Sjal H&M 59:- Gillar de här mönstret skarpt även om de har dunnits med ett tag.





Och dessa fina koppar med keramik underlägg 20:- för allt.





Dessa klipp gjorde jag när jag var som mest nere jag gick ut en promenad och tänkte att jag skulle gå till loppisen och då köpte jag lite saker. Inte allt av detta men det som står e från loppis.









Lördags

Nu är det inte så bra med mig alls:( hoppas på hjälp idag. Men i lördags åt vi kräftor hemma hos mig och Ante och sedan var det fest, helt ok hos oss men så fort jag gick ut ville jag därifrån. Förlåt om jag förstörde kvällen för endel.
Här följer iaf lite bilder som vart lyckade:)


Omstyling

image138

Nu har jag nyare blogg.. försökt att uppdatera med Pro men fattar inte? Är det nån som kan så får ni gärna hjälpa mig.
Ikväll blev det jobbfest på Älsklingens arbete ,sen efter de så har vi nu vart hos Jonas på Fest men jag tog det lugnt eftersom jag ska ut imorgon med Ann och förhoppningsvis Malin B=) Leche blir det. Synd att inte fler tjejer kunde.
Imorgon ska jag och Sis gå på stan ska bli kul och hoppas jag hittar något iallafall. Köpte ett par vintage pumps idag på Myrorna(hör o häpnad) brukar inte handla där eller gå in ens men tänkte kolla.


Trevlig helg Puss på er

Fika

Igår kväll blev det fika på Världens Bar. Vi blev några stycken vilket var väldigt trevligt det var Ann, Jag, Ante, Elias, Salmijärvi, hans kompis, Malin och Martina.
Kvällens outfit nedan.

image137

* Jacka Gammal/Sthlm
* Klänning/Tunika Gina Tricot 149:-
* Tights Gina Tricot 99:-
* Skor Carefour Frankrike 50:-
* Väska Louis Vuitton Vintage. Blocket.



Faaaaaan

Idag är det en skräckdag. Jag åkte till jobbet lyssnandes på Antes Ipod ovetandes om vad som hända skall..jag och Macke åt lunch på Shell för en gångs skull och så när jag senare slutade jobba och skulle gräppa min väska för att gå märker jag att min väska är BORTA! Panik! Hjälp... Antes Ipod, Nycklarna, VÄSKAN 2 PLÅNBÖCKER Allt som jag har som överhuvudtaget är värt en massa pengar och minnen för allt har jag ju fått av Ante i julklapp och present.. allt BORTA.. FAAAAN... Skynda skynda ner till Shell efter jobbet.. frågade ingen väska där faan.. gick hemåt behöll lugnet.. hade väl inte tittat tillräckligt på jobbet tänkte jag.. men jodå när jag kommer tillbaka på jobbet för att ha möte finns den inte där någonstans.. Faaan... Min väska med ALLT i och inte för att jag bryr mig om korten ja kan spärra så är det ju fina minnen och saker jag fått.. faan... gråten börjar tränga upp i halsen och irritationen har inte vart värre.. Jag känner mig dum klumpig och fan så dålig koll jag haft.. huu varför? Så imorgon blir det att spärra, byta lås, fixa leg osv osv..Usch.. Tänk dom som förlorar sina bilar, stackars er...och jag tjuter för min väska(fats jag e tjej som bör nämnas) tyvärr var inte min fula mobil med för den kunde jag gett bort gratis istället så om tjuven nu läser detta så får du gärna hämta min mobil också som tillbehör, eller utbyte mot något annat du tagit från mig.

Fan

Bilkörning

Idag var det dags igen att köra bil, och det gick ju jättebra denna gång och körde i Lindö. Åkte i en cirkulationsplats med som kändes lysande.(bara att jag hamnade mitt i vägen sedan) men men det reder sig nog.
Så de här ser helt okej ut och med dessa framsteg för varje gång så kommer jag nog bli en primadonna vid ratten till slut. Men allt tar sin tid och det måste man låta de göra.
Så nu har vi varit på Söndagsmiddag hos Antes päron och det var ju fantastiskt gott såklart. Snart ska jag träffa Ann på antingen promenad eller fika vi får se hur det urartar sig.

Igår däremot var jag sur som en citron, hela dagen kändes irriterande och jag bara avskyr dessa dagar. Men alla har väl sina ups and downs. Senare på kvällen sådär 20:30 gick jag och Ann powerwalk stannade till vid sibylla för en lite måltid och knallade sen vidare tills kl var 23:30.. hoppsan så länge vi gick tänkte vi och trevligt var det också:)

Så imorgon är det jobb igen helgerna susar förbi som vanligt, och imorgon är jag inte hemma förrän 21:00 ca då vi ska ha möte. Tisdag är det körning igen.

Hmm jag måste köpa några snygga skor(höst) någon som har tips..? Jag är också hur sugen som helst på att köpa en ny Louis Vuitton väska begagnad så om någon har en till försäljning självfallet äkta/Original så kom gärna hit med priser osv.

Saknar alla mina vänner och Cassandra som jag inte träffat på hundra år ca känns de mest konstiga.. Älskar er alla!

Puss O Kram på er


lv

Fredgagården

Har ju glömt att lägga ut lite bilder från i lördags då Farfar fyllde alltså Antes farfars 80års kalas var det kan man säga.
Hm nu tror jag att jag vet hundra vad jag ska söka för något och det passar nog mig perfekt också. Butikschef/avdelningschef grejen e bara att jag hoppas att jag har behörigheten men det får vi se när jag räknat ut och så. Men de vore ju absolut roligt och det är endast ett år och ändå ämnen jag förstår mig på haha.



Dom säger att bröderna Ericson är lika och jag håller med. Lika roliga också..nästan haha

Puss

Bang,bang

Mitt huvud det bankar och förmodligen beror det på vädret. Hjärtat mitt står och lagar mat och jag ska strax diska och äta, är så himla hungrig. Igår vart det fika med Ann och Sandra vi gick till världens bar där vi stötte på Angelo och Johan så självfallet slog vi oss ner vid dem! Jättekul, de är ju inte varje dag direkt. Så jag åt min favoritfetmat "Fish & Chips" underbart.
Nu känns de lite sådär trist då dom flesta eller typ alla flyttar, JönAnn till Uppsala, Malin till Sthlm, Sandra till jönköping... för att plugga. Jag är själv inne på den biten ska kolla upp mina behörigheter och så först annars om det är okej så ska jag nog söka Säkerhetsingengör i Eskilstuna nästa år. Då blir det att pendla.. 2 år är utbildningen och det verkar superintressant men är också inne på Butikschef/avdelningschef. Vi får se.
Nu får vi se också om jag får svar från jobbet jag sökt, hoppas det.. får jag det så skriver jag vad det är då=)

Veckans Citat:"Jag blir äcklad av att gå på stan när det är mycket folk som nu på Augustifesten, alla människor blir för mig ett stort köttberg"...-Vadå köttberg haha?.."Ja det är liksom huden som är äckligt"
Sagt av en kär jobbarpolare-Elin.

Har hittat en väska jag är frälst i LV Noe bag. Får se om jag får svar på om den finns kvar.


Och om 2 veckor ska jag och Elin till Sthlm för att fotas ska bli kul faktiskt att ha lite bra bilder.. det blev ju avbokat innan Frankrikeresan tyvärr men nu så.

Jaha snart kommer Jonasponas och sen får jag se om jag ska träffa Ann också hope so.

Nu är huvudvärken bättre..
Puss




FIKA

Idag efter en lång ocg seg dag på jobbet så åkte jag och Elin till stan för att ta en fika på Lindahls. Gott .
Det blev ingen Rix vi orkade inte det. Vi tar resten av Augustifesten i helgen med mina andra vänner med såklart=)

Nu känns det att semestern är såå långt borta och att man bara vill dit igen. Det är jobbigt de första veckorna faktiskt.

Här följer lite nya bilder =)


Update

Imorgon efter jobbet ska jag och ElinPelin på staden och förmodligen då kolla in Rix fm festivalen i Vasaparken. jag ska då också passa på att köpa Lindas present hon fyller ju 16:) så de blir ju en kul grej plus att Elin är så go o glad prick!
Sökte också ett annat jobb idag, skriver inte vilkt eller vart här än men de kommer.. hoppas!

Saknar Ann med som tusan hon e ju i Haverdal har inte hunnit ringa dig gumman allt har gått i ett inte förräns nu är jag typ klar eller vad man ska säga me disk o allt och nu ska jag lägga mig för att jag är trött..:)

Tänkte om jag skulle till jobbet imorgon o röra lite på sig de e ju inte fy skam. Har inte tränat på år och dar heller så de måste kommas i bruk snarast!

ska antagligen övningsköra nu i helgen igen med jättekul:) och bra så de inte är för långt i mellan.

Älskar er mina vänner och familj vad skulle världen vara utan er?

Pussar


Life is Life

Har idag vart och övningskört vilket blev en lysande succé. Det visade sig nämligen att jag kunde köra lite iallafall så jag körde till åby(värsta framsteget). Så det var kul.. i 3 tim körde vi och det gick så bra det bara kunde.
Efter det så var jag hos mamma på dagen åt lunch och slappade lite, skönt. Åkte sedan för att handla lite med mamma och så nu lagar älsklingen mat och jag diskat och ska diska mer:) Känns trist nu när nergångarna tar emot och det inte är nån som fångar upp en. Hopplösheten smyger sin inpå mig men jag SKA klara av att vända det dåliga till det bra. Jag vill vara lycklig inom mig, även om jag känner att jag är lycklig över saker som min familj, Ante mfl saker så känns inte lyckan komplett. Jag har mina saker som tynger mig och hoppas och vill att det ska bli bättre. Jag läser 2 böcker nu som å andra sidan är ett bra tips att läsa för alla, men som också förhoppningsvis kommer att hjälpa mig tänka annorlunda och välja lyckan i livet.
Självkänsla nu!-Mia Törnblom
Att välja glädje-Kay Pollak
De är guld världa!

Men man ska inte surna ihop för det, för vad hjälper väl det? Man får inse och försöka förstå att man klarar av det och är stark och värdefull..Alla människor är värdefulla!Speciellt mina nära och kära!(er jag har bilder på ni andra vet också vilka ni är) Men de spelar ongen roll om ni är med på min lista blogg eller vad som helst ALLA är värdefulla!




Work

Skönt med helg, känner att det är precis vad jag behövde nu efter första veckan efter semestern. Jobbigt har det inte vart mer än att gå upp fasligt tidigt. Det är säkert många fler som känner igen sig i det.
Får se nu hur det blir med jobbet, om jag får förlängt eller om det blir timmar. Det gör detsamma känns de lite som fast ändå inte om man tänker på semestern nästa år.

Ikväll vet vi inte vad vi ska hitta på alls. På dagen var vi iallafall på Antes pappas land och firade William så det var trevligt och god mat! Får se om körkortet ska tas tag i nu känner att jag måste det nu eller aldrig! När jag klarat teorin liksom.

Saknar alla er mina vänner och malin S har jag inte träffat ÄNNU sen Frankrike måste ses nuuuu!Känns som man inte hunnit med att umgås med nån den här veckan när jobbet börjat man har liksom vart så död.


ja i Vias

Vill ha en till skön semester och ledigt nu! och värme som jag fick i Frankrike:) Önskar den resan kunde göras om bara så man kunde få mått bra och inte ställt till de eller tagit åt sig. men man kan ju inte få allt här i livet tyvärr.

Nehe nu ska jag väl fortsätta tvätta.. booring..

Ha en trevlig Lördagkväll och en gratulation till Elin 21

RSS 2.0