Vad gör jag för fel?

Jag hatar att tjata eller igentligen ens berätta om att jag mår dåligt ibland men ibland är det en anledning till att jag känner mig otrygg, rädd och oälskad.Det är inget jag ska be om ursäkt för men ändå så ber jag i stort sett ursäkt för att jag finns..
Om någon är på dåligt humör eller är sur så tar jag det bara, jag blir exempelvis inte sur tillbaka eller arg jag ler och försöker tänka de bästa. Men varför ska jag alltid vara så svag? Jag har ju känslor också.

Anledningen mest till att jag ville hem från Frankrike(eller längatde hem) var först för min "sjukdom" men sen var de ju mest för att jag kände mig ivägen och att de bara var sura miner och för att Elin sa att hon inte kännde för att prata bara. jag kanske är svag och mesig inte vet jag men de hade vart en annan sak om man inte hade fått mothugg så fort man sa något som inte den andra tyckte. det var min känlsa och vad jag minns så  bestämde inte jag att vi skulle åka hem utan jag hade ställt in mig på att vara kvar till fredag för jag skulle minsann klara det och jag ville det också.

Jag önskar att jag inte åkt med från början nu efetrsom jag förlorat en vän pga av det. Jag förtsår inte varför eftersom jag absolut inte vart dum, eller har jag det?Jag lät henne prata om bland annat sin vikt och jag lyssnade gav henne bekräftelse och prata inte mycket om mig alls men ändå gjorde jag nått fel. Jag längtade hem och hon läste mitt förra inlägg där jag skrev att jag hatade arroggans. Och det var så jag kände, jag kände mig inte behövd där eller omtyckt ändå. Jag hade inte velat hem om jag inte oroade mig för om hon skulle vara arg när vi spela kort eller glad, för även om hon inte vart sur på mig så var de mig hon inte kollade i ögonen, pratade med. Så jag kände mig bara ivägen.. samtidigt som jag hade min sjukdom att tass med..

Jag tror att de blev ett missförstånd hon tyckte kanske de var trist att jag sagt att ja ville hem därför vart hon sur sen, men jag vet inte.
Jag vill inte ha förstört en semestern för någon och jag måste ha gjort nått fel mer än att skrivit ett inlägg på bloggen, annars kan inte vänskapen varit värd mycket?

Jag är ledsen om jag tagit upp mitt problem vid fel tillfälle eller överhuvudtaget.

Jag Hoppas att Elin mår bättre utan mig i hennes liv , om de är så hon känner. Jag själv jag tycker det är sorgligt.



Hemma från Provence!

Jag

Nu är jag hemma, har igentligen inget roligt att skriva för tillfället då allt känns jävligt trögt och nedstämt.Skönt att träffa mamma, Ante hans familia och mormor! har fler på listan som jag saknat ann o malin for example. folk som försöker förstå och pratar med mig tack för att ni finns!

Egoism borde inte få existera och elakhet och arrogans helvete vad jag hatar de kategorierna.

Tack för att alla ni jag älskar finns och är så underbara!

Frankrike here I come!

Wihoo nu bär det av till Frankrike på Söndag och det ska bli så himla roligt och väldans´kul att åka med min gamla ellanpellan såklart!Är ju liiite flygrädd då(och allt annat också för den delen) så är redan inställd på krasch ifall att, lika bra så blir man inte förvånad:S hehe nejdå de går nog bra...

Om två veckor är de jobb igen har ingen känsla för det alls om jag ska vara ärlig för tillfället men känslan kommer väl tillbaka efter typ 2 veckor man börjat jobba..

Idag har jag växlat pengar,igår hämtat resväska och skrivit ut  lite saker hos Stefan och tog en fika med.. trevligt=)
Det som blir trist nu är ju såklart att jag ska lämna min godaste goding här hemma och sakna mig till döds :( (älskar dig och du är mitt ALLT!!!) hoppas du klarar dig utan mig:) tror det va?:) Nej så de blir nog bra.

Igår var jag ute förresten först Hugo sen hos oss sen Otten! De va jag malin milad, ante, elias först o sen vart de bara jag(tjej) ut.. men träffade Mickis och pascal claudia mfl ute som tur var och vilket jag visste annars hade jag inte följt med ut om jag var ensam liksom.. så de var skitkul o dansa loss lite faktiskt..nykter såklart.. de var bara ett problem sen när jag kom hem så mådde jag sååå illa för att jag hade rökt hela kvällen mitt puckohuvud! de blev typ exakt nästan som midsommar och somna då inte förrän 05:30 imorse kul? nej inte direkt..så nu blir de inte en cancer pinne till i mitt liv , usch.. hellre sprit dåfall.

Jag hoppas av allt på denna jord att jag kommer  må bra i huvet i France har om jag ska vara ärlig inte haft de så lätt nu igen i ett par dagar.. men nu börjar jag komma upp ur det igen.. hm.. helt jävla sanslöst!!!
Men som tur är har jag min älskling som jag tyvärr säger allt till men han hjälper mig mycket och ger mig råd.. hoppas att han inte blir ledsen bara(inte för att jag tror det dock) tack för att du är min och att du är så underbar Ante!!

Nu ska vi sova o klockan är natt, kommer sakna er alla här hemma: mamma,syskonen,pappa,ANTE,malin,Ann och alla ni vet vilka ni är!!

Önska mig lycka till på min trip, och ha en great summer without me blogging haha!

Puss Alla som läser min blogg!


Jag

image96

Min nya tröja, jag älskar den=) BikBok

Update

Har inte haft tid på min semester att blogga så mycket tyvärr men nu kommer jag med både bilder och fakta:)
Häromdagen så var jag,Malin,Ann,Martina,Sandra & Maria och åt på Choy´s Garden, mycket trevligt och gott såklart synd bara att Elin inte var hemma då skulle de ju vart komplett!

Jag&MalinMalinAnn&Jag

(endast några bilder)

Och så i Fredags så gick jag Sandra och Ann till HUGO käkade och umgicks, det roligaste var att när vi kommer in möts vi av onda blickar och hån då det endast var Emo style, alternativa människor där. men vi trippade in där i våra klackskor,lockiga hår och rosabubbelgum tuggandes på. Haha jag gillade det iallafall. För vi kunde vara där utan problem och äta och till o med dansa(som alla andra,jag o sandra fick såklart hjälp av proffs från emovärlden;)
Jag hade roligt iaf och senare kom Ante in med oss tills vi åkte hem.Trevlig afton hehe.

Sandra,Ann,Jag

Idag sen är det kalas för Fredrik som fyller 23 år.. sen får vi se när det blir landet.

Puss på er och ha en trevlig semester ps snart bär de av till France med Elin ska bli det göttaste på länge ds=)

Ännu en dag på min semester

image89
(jag posar=)

Nu är det regnigt igen, har varit på stan och köpt en Peak tröja som jag velat ha länge fast det blev en blå istället för rosa. Fikade också med Elias,Ante,Milad,Mickis o hennes vänner.. de var trevligt.

Känner mig så himla glad och förväntansfull att åka till Frankrike de är de roligaste och härligaste som finns. och att åka med Elin ska bli så himla kul såklart=)Love u!

Imorgon kommer Ann hem såå skönt då ska vi på kvällen antagligen ut o käka Martina o Malin o Sandra kanske blir najs! Imorgon ska jag laga ett hål för första gången. har aldrig behövt eller haft hål i tänderna förut shit är lite skraj men det ska väl gå.. jag är inte så mesig som jag verkar;)

Peace out


Things

Idag gick jag på stan en svänga för att kolla rean och lite fann jag där till en billig peng(då jag kan köpa på barn framför allt).

LegginsShortsLinneKjolTunika

Så nu väntar jag på att min älskling ska komma hem från landet och så ska jag ringa Ann. Puss

Erica

image83

RSS 2.0