Why?

Mitt nya ordval.. Jämt istället för att säga varför? Så säger jag Why? Why säger jag så då? Jo för att det låter kanske roligare på nått vis, jag vet jag e Wierd(där kom ett sånt ord till) but hey thats me haha! Så nu några Why's som är underliga.

WHY?
- Säger man alltid att man är trött och gäspar när man inte vet vad man ska säga?
- Är det så gott med godis och inte nyttigheter?
- Luktar äldre så äckligt?(oftast speciellt på bussar)
- Finns ens östgötskan? Hjälp oss!
- Är vi dom enda som skäms för vår dialekt och ingen annan?
- Måste livet ha nergångar, helt onödigt.
- Är jag som en pensionär?
- Är det så tråkigt att städa?
- Finns det onödiga små kryp..
- Finns det vänner som kommer och går?
- Är vissa människor så otrevliga och elaka?
- Är det så roligt att leka med döden? (För vissa) Typ köra föööör fort..
- Finns mobbing?
- Skryter vissa människor så förbannat...Why??

Visst är det underligt! ja så här kan jag tycka iallafall, ni håller kanske med om någonting..

Nu när jag ändå är igång och klagar så kan jag lika gärna ta upp en irriterande grej fast som nästan alla tjejjer säkert känner igen sig i.
Utseendefixering! Är det inte jobbigt ibland? Jag tycker det iallafall men även så är jag väääldigt utseendefixerad själv. Får typ panik om man gått upp lite i vikt, eller om man har fåt finnar eller inte har några snygga kläder eller hår smink whatever!! Är det inte så eller så säg? Men visst e de kul.. till en viss gräns.. tills man känner sig ful värdelös osv. Det sjuka är att många känner så pga utseendet. men det är ju insidan som räknas?? Eller? Det har jag fått lära mig sen barnsben men vad hände.. gick man en annan väg själv sen ändå? Eller är det media som styr landet/världen? ytligheter är de människan tycks leva efter idag! medan våra ögon dras till Victoria beckhams artiklar så svälter barn i andra världen.. Life is a bitch som en vän brukade säga och det låter töntigt men visst har det nån mening? eller är jag helt ute och cyklar.

jag säger inte att jag INTE påverkas av mode, hår, smink och smalheten och allt därtill, tvärtom.. jag tycker det kan vara fett påfrestande, medhåll någon som känner samma?? Skriv i såfall det!

Alla är ju underbara??

Melodifestival, barnvakt & topsblond

Vaknade imorse vid fem och mådde så illa att jag trodde jag skulle dö! Var därför hemma från jobbet idag.. inte bra hade verkligen behövt jobba för pengarnas skull och mina kollegors, men vad gör man?

Nu sitter jag hos Antes pappa och är barnvakt åt hans småsyskon, köpte godis på Europris förut, alltså guud så billigt det är där 3.99:-!!! Bra va? Så en fullproppad påse gick på 52:- kan ju inte bli bättre..

Aah väntar och väntar på att Nya (förhoppningsvis) jobbet ska ringa och säga: hej Erica, är du fortfarande intresserad av jobbet? men jag får se de ringer välö snart i vilket fall. Skulle vara kul att göra nått annat, komma vidare och utvecklas!!

Nu till mitt hår, jag har tänkt att göra nån slags förändring för nu e jag platinablond typ och ärligt talat.. färgat blont på en mörk tjej kan se lite wierd ut eller.. på mig iallafall. jag menar bara för att andra passar i det så gör kanske inte jag det! Så jag ska nog ta ut mitt löshår färga slingor i ljus, guldbrunt och sätta i löshår igen. Nått sånt skulle jag nog passa i tror jag, eller vad trior ni? Jag e så himla ombytlig man tröttnar så lätt.

Imorgon är det ju melodifestivalen också, vad säger ni om den? jag kan bara inte missa det! De är ju årets höjdpunkt tycker jag. Värsta schlagertjejen e jag haha. Men vilka tycker ni ska vinna? jag missade ju tyvärr den omgången när sanna Nielsen och dom var, så om jag utgår från att jag inte sett dom så tror jag kanske.. hm. Perrelli kan lätt vinna, men kanske Sibel.
Det ska i vilket fall bli kul att se och det ska bli med min söta syster Linda!!Mys va?

nehe nu måste jag dragga för bakom mig står en lätt gnällig liten söt donna vid namn tuwa 3 år och vill ha min uppmärksamhet=)

back to Buisniss

Skit i GI

Tack alla snalla som grattat mig, e ju superglad for korkortet!Aker hela tiden hihi. Skjuts nagon??

Men over till det som ar ett stort irritationsobjekt for mig... GI .. inte sa att jag hatar det eller har natt emot det tvartom jag alskar att folk kan leva efter detta halsosamma liv.. men inte jag? jag har forsokt nu ett tag och de gar bra men vips sa faller jag pa massa skitsaker sa de lilla kilot jag tankte ga ner har nu gatt over till 2 kilo upp?? Why? Ajja sa jag har bestamt mig for att leva sunt bara med fornuft.. alltsa inga godsaker och for fet mat// hamtmat.. mer an sa gar liksom inte. Intressant?? tror inte sa men har tankt pa de sa jag var tvungen att skriva det..

Ikvall nu ska jag spela med bowling med jobbet och ata gott..ingen pomme..haha. Ska sen om jag hinner koppla av med for det har jag inte hunnit den har veckan. De e sa mykt att gora pa jobbet. Jag langtar tills datan kommer sa jag kan lagga in lite egobilder och sant kul hihi.. men nar kommer den? No idea..

Ska kora ivag snart i MIN bil.. NOT

PUSSSSS

Jag klarade det!!!

Nu e jag förare av behörighet B kan ni tänka lilla Erica liksom. Jag e överväldigad och glad! Ja ni som har vet ju hur det känns eller hur!
 Så i helgen var jag ute med Emelie & hennes trevliga vänner på otten. Det var ju ett tag sen men de va sådär faktiskt.
Men självklart var jag fyllechaffis, vilket var härligt såklart!
 Så nu kör jag typ överallt hihi vet inte vad ante tycker om det riktigt=)

snart e de flytt med bara en vecka kvar ju. shit har inte tänkt på det än..

Nu e vi hos mamma & syrran o ska käka tacopaj sallad och efterrätt, mmm mums!
Försöker nu att inte äta godis och massa skit med för jag mår ändå bara illa men huu så svårt det är ändå.. tips?

Och jag återkommer om hurvida jag fått  jobbet el inte, och Alexandra jag vill MÄÄ jobba med dig i sommar ju!! men vi får ses ändå hioppas du har de fett gott !!!!! PUSSSS

Lat det fortsatta sa har..

..please nu mar jag helt ok om inte mer o de bara flyter pa.. hoppas ja klarar fredagen.. idag gick de nog bra pa intervjun tror jag svart att veta exakt hur man ligger!
Tank att pa fredag kansek jag har korkortet jag kan inte fatta o de e typ de jag skriver hela tiden.. sa behover ni taxi.. CALL ME haha nevars bara i borjan..

Sitter hemma nu o har blekmedel i hela haret typ, blir nog bra.. topsblont e ju sa inne.. not.. nevars helt meningslost inlagg men what the heck..

HALL TUMMARNA!

Kisses

Roligheter!!!

Hallåååå! Gästskriver hos Cassandra min vän och hon har alfabetet härligt va?
Inte så ofta man blir glad för såna småsaker men har man inte kunnat skriva normalt i över flera månader så blir man faktiskt det=)

På tisdag ska jag på jobbintervju och de ska blir så spännande, hoppas nu jag får det vore såå kul!
Och plus att fredag är de uppkörning.. hjäälp! tänk om jag inte klarar det:( Jag MÅSTE

Så nu e jag lite glad faktiskt o snart e de flytt=) Yeey

Puss o kram

RSS 2.0