Receptionistansvarig, Pirrigt

Hallå Hallå! Hur mår ni? Jag kan säga att jag har fjärilar i magen. Det är nämligen så att eftersom vår kära Johan hoppar av Vikariatet som RA hos oss så behöver ju nån annan ta över det tills ordinarie kommer tillbaka. Jag fick frågan och efter mycket tänkande och grubblande så slog jag till och sa JA=) Det känns jätteroligt, spännande, läskigt samtidigt som jag inte gör såå mycket mindre nu än vad den tjänsten innebär. Jag bryr mig om min arbetsplats idag som om jag vore ansvarig. Så skillnaden blir nog inte såå stor förutom att jag går upp 100% och kommer att få vara mera delaktig i möten, kickoffer och beslut vilket är hur kul som helst!

Först var jag helt nojjig eftersom jag har höga krav på mig själv och sätter en tung prestationspress i min hjärna men nu känner jag mig taggad och är så glad att mina kollegor övertalade mig till detta då de stärker verkligen:) Stöttning, trivsel och att ha roligt på jobbet e det viktigaste av allt!

I helgen skulle jag igentligen både partat och sett melodifestival me mina vänner både viktoria som förresten fyller 20 år idag GRATTIS=) Och på kvällen skulle jag träffat Emilie plus massa tjejer.. men nu blir de Norrköping istället då jag verkligen vill träffa min pappa och syskon men även mamma och syster, Anna mfl.

Det här vädret är helt sanslöst, de är fint ute och väldigt vackert men man tar sig ju ingenstans, värdelöst. Så vill jag ha vår nu också känner att jag behöver det!

Jag har precis lagat mat med KORS I TAKET, kyckling fileér i ugnen och bulgur(ojojoj så svårt) Så imorn öppnar jag på jobbet sen ska jag faktiskt fika med Malin Billbäck som kommer och våldgästar Sthlm, det ser jag verkligen fram emot sen får jag se vad de blir för slags träning imorn efter det, kanske endast löpning.. får se.

P&K

 

2 av mina kära jag ska få träffa i helgen=) Syster Linda och Mamma Åsa. Har inga bilder på mina andra pärlor till syskon tyvärr.


Träna träna träna

Yes nu är jag verkligen igång.. tror jag hihi. Ante och jag körde ett styrkepass idag(hans pass som han fått av Paul) Det var jättekul och jag älskade jumping jacks =) bara för att jag var grym på dom haha.. hatade däremot vissa övningar som jag inte kände så mycket i. Kan ha vart för att jag gjorde fel eller nått.

Våran RA Johan som jag bara älskar ska sluta hos oss:( fy de kändes tungt att höra även om jag stöttar honom i beslutet verkligen!
Tänk att man kan fastna för en person som e så snäll på bara en månad att de hugger i hjärtat när tanken slår en att vi inte kommer jobba ihop mer... men vem vet i framtiden:) Jag önskar Johan all lycka ialla fall!

Älsklingen ligger här bredvid mig och kollar hockeyn, han är superduktig när han tränar de e kul att se! Imorn blir det en rejäl städdag med allt  vad de innebär. Men först ska jag köra dansaerobic tror jag=)



Nu ska jag fortsätta med fredagsmyset. Puss





Personlig Träning

Annelie som är personlig tränare på jobbet e grymt duktig, så roligt för idag körde vi ett pass tillsammans utan att hon var PT utan vi tränade som vanligt.Sjukt kul!Så peppande är hon och får en att göra mer än man tror man klarar av.Hur kan man komma på så mycket roliga och olika övningar?

Så nu efter att ha öppnat ännu en dag så är jag helt slut, ligger i soffan nu och ska sova. Sen kommer anteälsklingen hem efter en natt hos Mange med grabbarna..haha de lät kul(vilket de antagligen hade) men i förstår. Ante hade lagat hamburgare hemmagjorde från skratch med allt tillbehör såklart, fifa sen OS sen fifa igen. De hade somnat 06.15 då hade jag jobbat i ca 1,45h redan. Så jag har saknat honom massor min fining:)

Något jag blir såå dålig på när jag är trött och jobbar i veckorna de e att ringa mina kära vänner Ann, Anna tex fölåt jag ska bättra mig jag är bara så seg i veckorna älskar er!!



Skönt att ha kommit igång på riktigt nu.. kosten e de väl sisådär med men de kommer.. en sak i taget=)

Nu ska ja vila lite..imorn e de fredag då ska ja på utbildning:)P&K

Long Time No see

Hej kära läsare, jag veet jag har varit usel på att blogga fy mig! Men jag får skylla på att jag haft fullt upp med att träna, jobba, vara sjuk och inte haft tid helt enkelt.
De har ju hänt endel sen sist jag skrev och jag ska ge er en snabb inblick i mitt liv den senaste tiden.

SATS inspirationsdag som var i Globen var grymt!Även festen på kvällen då vi var Moulin Rouge odeladii.
Vi började dagen på Globen för att genomföra klasser, få nike skor och ha sjukt roligt me alla medarbetare i Sverige Norge och Danmark. Vi på Hötorget vann även ett stort pris som bästa gruppträningscenter!

JA VISST VAR VI LÄCKRA? De var hur trevligt som helst och jag gillar mina kollegor så mykt så de blir ju inte annat än bra då liksom.

Annat som hänt är ju min födedlsedag:) Och min mammas, Olas, Jockes och Tuwas.. många familje medlemmar som fyllt år ojoj. Jag är såå tacksam för mina fina presenter jag fått!Ska ta lite bilder vid tillfälle och lägga ut här.!

Är nu iallafall hemkommen från en fika med Vicky och ska nu slappa för ja öppnar imorn igen.

P&K


DISCOO

Step blir det imorn för min del, ska bli grymt hoppas bara att jag kommer med jag står nämligen på vår väntelista likaså Emilie och Jojo vore sjukt kul om vi kom med för jag har aldrig kört step på Hötorget vilket ska vara så bra!

Åkte tillbaka till jobbet förut för att träna i gymet.. men jag kan inte.. helt omöjligt jag klarar fan inte av alla blickar och sådär okej om jag kör me nån kompis men ja gillar INTE att gyma själv, NO. Konstigt nog har jag tävlat inför ca 1000 personer på äktare o jag står i finalen själv på en basketplan med 3 sittande dömande domare framför mig och ALLA kollar och bedömer mig i små små tighta kläder.. de är de som e konstigt men samtidigt kun de ja min grej o var bra på de ja gjorde de är nog skillnaden=)

Saknar danstiden nått så enormt ibland jag var duktig och har många många pokaler och medaljer som jag INTE får ha i nån prishylla för min sambo haha konstigt?

Jag och Malin kom 2:a i SM i klassen brons
Jag kom 1:a i singel 2 tävlingar i rad i guldklass
jag kom 3:a i singel SM vilket var grymt inser jag nu men då var jag absolut inte nöjd
Sen vann vi eller kom tvåa 3a o 4a flera ggr efter men minns inte allt.

Sök på Youtube på disco sm så ser ni stilen grymt kul..


Nu ska jag äta.Godnatt


QX Galan!

Igår var det en nästan magisk kväll! Transor överallt, kändisar och homos. Det var såå kul och galan var underbar!Vilken fest!
Det började med att Johan min nya kollega frågade om jag ville följa med honom och jag skulle ju egentligen jobbat stängning igår men han letade upp en vikarie bara för att ja skulle få följa med, vilket jag verkligen uppskattade. Så jag slutade kl 20.00 och piffade mig inför kvällen.
När johan dyker upp har han me sig skumpa (vilket han inte visste var ju att ja inte dricker, eller har gjort på 2,5 år) men jag ville ju inte vara den som e den så jag smakade och gott var det, haha blev helt varm och skön i kroppen på 2 klunkar.. sen fick de räcka;)

Tog sedan taxi till Cirkus där hela tjofräset varade! Jag hade en supertrevlig och rolig kväll med ett väldigt bra sällskap såklart!




Nu sitter jag här hemma och har återigen tryckt i mig choklad.. varför ska de vara såå gott, vad händer med mina målsättningar?? Nej nya tag imorn!!Verkligen beach 2010 here i come!!Transorna var ju kvinnligare i kropparna än mig liksom..hjälp!!Vilka jäkla spiror killarna hade kan dom kan jag:)


RSS 2.0