New Shoes

Äntligen hittat ett par skor som e sköna och läckra på samma gång, till och med snyggare i verkligheten.

Nu är jag sugnare än någonsin på att träna-säkert för att jag inte får och kan än för det skulle bara blivit värre i halsen. Men nästa vecka då jäklar!ZUMBA e de nya för min del fyfan va kul de verkar-är på tisdag jäklar!

Vad tycker ni?




Piloxing är också nått jag iallafall vill testa, det är en blandning mellan Pilates och Box precis som man kan räkna ut av namnet.


Helgens Bravader

Jag har vart sjuk, som ni vet och jag trodde verkligen inte jag skulle må bättre på lördagen då mina syskon och familj skulle hälsa på.tack och lov mådde jag mycket bättre men de har verkligen tagit 3 hela sängliggande dagra-fy vad trist!
I lördags hämtade vi Amelia och Elias på tåget, åkte hem och bakade klart tårtan(Ante gjorde den såklart) tills mamma Ola Linda och Krille kom på besök.
Kvällen blev det tv-spel, godis, film och mys på hög nivå, och denna dagen bestod av att gå på stan! Härlig helg verkligen.

Lite pics.


LOVE


Hunk!! I will say!

Här har ni en kille av rang, han är en het singel och även en av mina närmsta vänner.
Jag har känt honom sen 1 klass när vi var småttingar och han har ett stort hjärta.
Han bor och jobbar i Södertälje och är bra på sitt jobb, han har humor, charm och är en svärmorsdröm.

Han heter Elias och är 23 unga år.
Såå jag vill bara att ni ska få en titt på denna Hunk som är från Norrköping... Jag tycker han bör dejta me nån rolig, härlig tjej nu. Lämna gärna kommentar så fixar vi något. Jag vill ha en parmiddag!! ;)

Titta och Njut ;)




(Okej Elias, dont kill me for this)


Puss o Kram

Jag är tillbaka!

Hur mår ni? Jag har haft en härlig sommar med 2 resor bland annat.
En till Santorini med Älsklingen och en till Alicante med bästa mor!
Jag skulle kunna skriva en hel uppsats sen sist men det känns onödigt, jag startar här och nu istället :)

Jag ska börja med att säga att jag byter jobb i Oktober, eller inte riktigt, jag går från mitt center till ett annat och jag har önskat just detta så länge.

För tillfället ligger jag sjuk i halsont,förkylning och hosta! Men jag måste bli frisk till helgen för då kommer min mamma, Ola, Linda och Krille men också mina småsyskon Amelia och Elias! Vi ska fira Lindas 19 årsdag i efterskott. Och syskonen sover över, ska bli mys.

Vi har även gjort iordning lite i hemmet, finally. Inte stora justeringar men bara så de känns mer hemtrevligt liksom.


I santorini <3


RSS 2.0