Shopping

Hallå!
Vi har fortf inte tillgång till våran dator. Vi måste ordna det.

I helgen har det varit skönt, ledigt shopping o kalas. Har storshoppat byxor skor kläder! Ska göra hårförlängning i veckan också eftersom jag inte e de minsta nöjd med min korta frisyr.. så de blir långt nu till jul o nyår..

Älsklingen har vart i sthlm sen igår så jag har inte träffat honom på länge.. ska ses nu snart=) saknar honom jämt!
PÅ lördag är det fest.. julfesten med jobbet! WIHOO jag ska gå in fört såå mykt haha.. ne men jag ska inte vara tråkig om man säger så.

Har pratat ut lite me en kompis en av mina närmsta faktiskt o de e skönt, längtar tills vi ses har saknat henne!

så fort jag får datorn så blir det bildspel här på bloggen;) för text är ju helt ointressant.. tycker jag själv hehe.
jaha nehe nu ska jag snart gå.. sitter hos mamma.

nån som har tips om vad man kan ha på sig på nyår??

P&K

Aa vad trist!

Varan dator ar pa lagning still, inget funkar inte ens svenska alfabetet...

Sa fort de funkar sa kommer jag sjalvklart att borja skriva igen! Jag har fatt fast tjanst iaf pa mitt jobb som ar vart att skriva och ocksa att jag kommit fram till vissa saker som ar bra for mig att bearbeta!
Ann var har i helgen vilket var superkul!! Saknat henne.

Ska till uppsala kanske pa lordag till ann for en shoppingdag ska bli nice! Ajja jag atrekommer for de ar val inte kul att lasa de har va nar man inte har alla bokstaver.. jag kansek far borja skriva on english instead, Bye XX
Flingor

Update

Gästskriver hos syrran då min dator är krasch. Jaha vad har hänt i mitt lilla,roliga och intresante(not) liv på sistone då?
Jo jag har gått över på tim/extra på mitt jobb. Trodde självklart inte de skulle vara mindre timmar för det eftersom jag fått höra att jag kan vara lugn det finns ju timmar.. eller inte? nästa vecka har jag fått endast 2 fasta dagar och detsama veckan därpå. Kul? Känns inte peppande för fem öre när man jobbat och gjort sitt bästa i 2 år snart där. Men visst de kan väl inte ge en tjänst men ändå. Då ska man ju inte säga att man kan vara lugn över att få tider.

Men självklart har det hänt roliga saker också. Imorgon åker Jag och Antes familia på Finlandskryssning fre-sön silja line. ska bli underbart roligt och mysigt. Det var alltså Antes mammas present för att hon fyllt år och vad snällt att vi med blev medbjudna=)

Mer bilder från i lördags kommer naturligtvis så fort skitdatorn fungerar!

Nu har jag precis färgat håret på min syster ,blondin;) skitfint vart de och jag kan fan de där haha!

P&K ha det så bra!

RSS 2.0