Sommar

Igår var det sommar! Alltså verkligen, dagen var helt underbar igår jag träffade 2 av mina kära nämligen Linda(min syster) och Emilie (en av mina bästa vänner) kan det bli bättre? Ja det var ju sol också :)
Min syster var här med sin klass och hittade på en massor av aktiviteter så då hade hon "egen tid" i ca 2-3 tim då jag träffade henne. Vi åt lunch och tittade på skor, det absolut roligaste var att se henne men nästa gång hinner vi umgås lite mer när hon e här.

Efter det så åkte jag till uteserveringen snaps som ligger på Medis på söder. Världens jäkla uteservering där typ alla sitter på sommaren, hur trevligt som helst! Där träffade jag Emilie och hennes jobbarkompisar, vi satt och glassade i solen och efter det gick vi till Vapiano i gamla stan som för de första e mitt absoluta favoritställe! Jag åt en pasta som kunde vart godare men men :) Jag var nöjd att få träffa mina pärlor!






Puss o Gull


Underbar dag!

SUNSHINE! Så härligt. Imorse 04.30 var det jätteljust ute och jag som bara sovit 2 tim blev pigg direkt ändå:) Skönt! Solen gör mig så mycket gladare och framför allt nu när jag faktiskt bor i den bästa sommarstaden som jag inte upptäckt förräns nu, det finns så mycket möjligheter här.Kom gärna och hälsa på i sommar!!Nån sommarfest kan bli av ;)

Jag hade en bra dag på jobbet och sedan åt jag lite mellanmål när jag slutade och gick hela vägen hem.. det tar ca 1,10 tim men jag kunde inte powerwalka så fort då jag hade en väska på ryggen och de var typ 30 grader. Men träning fick jag ändå. Imorn ska jag på utbildning för reseptionsansvariga, det ska bli intressant. Börjar då 10.00 istället för 04.45 det gör inget hihi.

När jag kom hem åt jag knäckemackor med kokt ägg på, gick sen ut och satte oss i solen en stund. Vi gick och handlade mat och nu ska vi snart grilla! Mums.

Jag och Ante pratar nu jättemycket om att resa i vinter.. men vi vet inte riktigt destination. Vi får se hur det blir, de vore ju fantastiskt!

P&K


BLOND

Såhär såg jag ut som Blondin, BLONDT minst sagt! Haha ja vissa frisyrer bättre än andra. men jag passar bäst i mellanbrunt så e det.Och jag hade nog inte roligare som blondin.. eller ja lite kanske ;) dem säger ju det!


På Le cafe


Söta va? Bild från emma!


After work med Räksmörgås och kaffe...

After work med älskade Emilie och Emma.. Emma kom till mitt jobb när jag piffade mig lite. Hon var frustrerad då hon precis fått reda på att hon och Emilie ska uppträda imorn för första gången själva utan en tredje medlem. Jag VET att de kommer gå såå bra då jag var deras publik nu på genrepet på Le Cafe haha:) De stod och sjöng och övade Michael Jackson medley för mig superbra verkligen inga problem imorn!!!Vackra röster vackra tjejer, de kan inte gå snett! :)

Jag after woekade med en räksmörgås och en kopp kaffe medans de andra brudarna drack vin och åt sallad.
Så nu e jag hemma hos mina kära och vi ska bara ta det lugnt och mysa! Jag funderar på att gå en liten promenad fast klockan e ju ganska mycket.. men fortfarande ljust.

Nu är de helg och jag ska verkligen njuta av det! Nu-isglass P&K

 
Me and my favo Jojo


Utgång med bland annat jobbet...

Ja igår var det ju som sagt stormöte på jobbet(där ja gick loss) haha, och efter de en behövlig utgång me mina kära kollegor! Vi gick till Soap bar där det var väldigt trevligt, Andreas och jag dansade till och med tills vi upptäckte att de var inget dansgolv längre :)



Efter det så gick jag till Whiteroom där Emilie och hennes jobbkompisar väntade :) Härlig kväll. Måste åka nu. Ska till Alin. Tjing tjing


Äntligen på bättringsvägen..

Japp, haft maginfluensa..helt otroligt har det varit. Det började lördag natt och sen var jag soffliggande heela söndagen fram och tillbaka från toan och jag kan säga att jag satt på toan samtidigt som jag hade hinken i handen.. FY och BLÄ! Hade 39 graders feber huvudvärk och jag trodde jag skulle dö. Å min stackars mamma som var här på besök o vi som skulle ha de så kul, fick sitta på soffkanten hela söndagen och glo på tv.. men vi hade de så mysigt som vi kunde :)
Nu har jag ont när jag sväljer i halsen men de andra är över tack o lov, jag kan till o med äta Wihoo. Så jag ska nu äta äpplepaj a la ante.

Imorn blir de att gå till jobbet igen, skönt att va tbx.

Nu ska jag mysa med älsklingen och passa på att njuta av att titta på han och pussa honom :)
P&K

boring

Klädsel
Vad har du på dig idag:
Svarta leggings med skinndetaljer-gammelrosa volanglinne-kort svart kavaj-vita Gant skor.
Vad använder du just nu för skor: Gant skor-vita vårskor
Favoritfärg på kläder: Svart e en bra färg(eller ingen färg) klara färger ihop med svart e snyggt samtidigt som pasteller e fint.

Senaste person som
Sov i din säng:
Jag
Du pratade med: Mamma.
Du delade en drink med: Dricker inte alkohol längre så jag minns inte:)
Du gick på bio med: Emilie, Emma och Patrik
Du gick på stan med: Emilie
Skällde på dig: Oj, vet ej

Senaste
Film du såg:Avatar
Mat du åt: Kesella.
Kram: Ante
Puss: Ante
Fest: För längesen, nyår som var en riktig fest så att säga.. sen har jag vart ute
Känslan: blandat
Glädje: Igår när jag mötte Emilie :)
Dröm: Minns inte riktigt
Boken du läste: Good enough.
Personen du träffade: Ante och Lund
Personen du pratade i telefon med: Ante
Personen du fick sms av: Mamma
Gången du åt en 7-eleven korv: längesen haha
Gången du var utomhus: Igår.
Gången du sov: I natt (kväll, morse)
Gången hela din familj åt middag tillsammans: Hela min familj har ALDRIG ätit tillsammans i hela mitt liv.. eller jo på min student kanske..
Saken du köpte: Ett par somriga kilklackskor från HM

P&K

Mummi

Godmorgon!
Jag sitter nu och äter frukost och ska sen piffa mig för att möta upp min älskade mamma på stan:) Ska bli såå roligt och mysigt att träffa henne och tänk-nästa vecka kommer Linda-kan de bli bättre? =)


Fina mamma när vi hade lilljul här.

Ska hinna ta endel bilder i helgen med P&K

 


Städa städa varje fredag å så varje jul, de tycker jag e kul....

Imorse när jag vaknade(vilket jag typ inte gjorde) var jag hur trött som helst, men tänk att de kan gå över så fort :) piffade mig och åkte till jobbet, när jag slutade så mötte jag upp min fina Emilie för att äta lunch. Det blev kungshallarna och thai för oss båda. Tog sen en mysfika i Gallerian. Är så glad för mina fina vänner ,Emilie du e en klippa!! Så kom jag hem nu och började direkt att städa. Första vika ihop all tvätt som bara det tog en 30 min, sedan byta lakan och alla sovkläder påslakan till 3 täcken e inte kul att byta.. men såå skönt att lägga sig i en nybäddad säng!
Plockade ur och in i diskmaskinen-damma av allt-skura toaletten och handfatet.. sen ska jag bara dammsuga:) Så skönt efteråt!
Ikväll blir de bara tv tittande och egentid. Imorn kommer min kära mamma på besök och vi ska gå på stan, shoppa och mysa!! Jag längtar verkligen.


en fin bild på Emilie  & Emma



PUSS

Willow Tree

Nu skriver jag, i know jag har inte tagit mej tid till att skriva. Men nu så.
Igår träffade jag Johan min härliga vän och tog en fika/lunch på Waynes coffe sveavägen. Alltid lika trevligt och roligt att ses och det var ju längesen sist.
Efter de var de jobb för hela slanten och Ante kom för att hämta upp mig på kvällen..

Nu imorse fick jag en avi att hämta ut ett paket på posten, de var från min kära mamma som hade skrivit ett jättefint brev och så fick jag en JÄTTEFIN present! Tack mamsen! Presenten var en liten figur i trä liknande material som serien heter willow tree eller något sånt tror jag, en liten flicka som håller i ett budskap-miss u! Fick även en liknande med ett annat budskap när Ante och jag förlovade oss! Tack mamma så mykt!=)



Jag var borta vid centrumet här och upptäckte då också att de har grönsaksstånd varje dag! Jag kommer alltid köpa frukt o grönt därifrån numera!Perfekt.

Satt i solen nu ett tag i parken-mysigt med kaffe! De var en liten söt pojke-malte och hans pappa vid sandlådan och lekte.. haha han käka sand och hade hela sandlådan för sig själv.. inte en kotte ute. stackarn.
Nehe nu ska jag snart åka in mot Hötorget. Kaffe och kessella till mellis sen börjar jag jobba

P&K


100504

En bra dag idag.

Nu sitter jag i soffan, precis duschat och ska hjälpa ante med att laga mat.. Fisk, kall potatis sallad. Mmm...
Ska nu ringa min kära mor!

Hoppas ni har/haft en fin dag min var heeeelt okej härligt!:)


 Blir att mysa vid tv ikväll o bara vara. puss


Vill haaa

Vill ha just nu:
Vita converse
Nya svarta jobbskor
Sommarskor med och utan klack
Byxor/tights och schorts
en beach 2010 kropp haha(jag jobbar på det)
solbränna


Ser på Hollywoodfruar älskar Maria Montezami, hon e ändå ödmjuk och rolig.

Ska gå upp och lägga mig snart, har ju tv på loftet nu;) det är faktiskt vardagslyx.
Nu har jag också skriv it upp en lista på saker som är ego. Så att jag lägger tankarna på rätt saker och på mitt privatliv, de kommer bli skitbra.

Puss på er


Älskar er mina nära o kära!

Jag älskar när jag får positiv energi från vänner och familj! Tacksammare person finns inte nu!Jag kan knappt vänta heller till min kära syster Linda kommer och hälsar på mig här i sthlm, jag längtar även efter Amelia och elias mykt.

Ikväll nu ska jag spontant gå på Malin svedlings klass aerobic på Tule, jag längtar. Det ska bli riktigt roligt och jag behöver verkligen göra nått kul:) garska upp mig liksom ;) Jag stötte på söta Tiffany på hemvägen från stan förut, kul att se henne!

Jag pratade med min kära pappa i telefon idag åå vad jag tycker om han, jag önskar att jag tänkte mera som honom.. enkelt liksom!
Nu ska jag förbereda mig för ett svettigt pass :)

Snygg pose från mig va!



Saturday bitter, butter



Ibland blir jag bara såå förbannad, inombords.. arg frustrerad! Jag blir då arg på ALLT! Småsaker till stora saker jag tydligen samlar på mig.. sen erkänner jag att jag tjuter och typ ångrar alla beslut ja gjort i livet. Jag blir tokig på mig själv för jag tycker att de bara borde vara lätt att tänka positivt och liksom välja det själv, alltså att tänka glatt. Men känslan av att jag bara vill skrika och slå på saker tills ilskan går bort sitter liksom i sig ett tag.
Haha det låter som om jag är världens psycho(vilket jag också är iof;) nej men varför ska jag låtstas?? För andras skull? Eller är de så att jag låtstas inte när jag väl är glad å helt enkelt fakriskt bara har riktiga skit tillfällen då jag känner ilska?Jag hoppas o tror på de sistnämnda.

Ville bara avreagera mig en aning.. så nu på med sminket för att ingen ska se ränderna från tårarna i ansiktet sen är det bara att vara glad och leva vidare som vanligt med ett fett leende på läpparna...

just NU känner jag så.. inte annars, bara så inte alla nu frågar mig hur jag egentligen mår o blablabla.. jag är bara ärlig i detta inlägg o skriver exakt som ca 90% av svenska befolkningen främst kvinnor kan känna sig ibland.(med betoning på ibland)

så om några btimmar e jag happy igen..

no questions PUSS :)


RSS 2.0