Nytt jobb!

Nu har jag fått jobb, jag ansvarar för salladen och hjälper till med disk på restaurang storseglet, skolan Larssons i storköket om någon hört talas om den=) Jag trivs men denna vecka har vart helvetisk. Jag har jobbat över typ varje dag och är helt ny och alla andra är nya på sina stationer med så de e typ kaos, men vi löser det=)
Känns bra att ha ett jobb iaf. Det jag helst vill göra får vänta tills något sånt dyker upp såklart men de här är kanon än så länge i think.

Ikväll ska vi på stan och kolla augustifesten lite ska bli kul och göra nått. Jobbet är i huvvet hela tiden såklart för jag e lite nervös för måndag då jag ska försöka hinna klart sallad till 3 skolor plus andra rutiner städat och klart till kl 10:00.. men jag ska fixa det!
Vet att jag är usel på att uppdatera men har vart lite seg=)

Puss


Dobidedoo

Igår träffade jag Ann och Malin på en fika! Det var jättetrevligt och efterlängtat såklart. Ante hade haft det kanon på sitt nya jobb och det var ju det man hoppats på:)
Idag ska jag till pappa på dagen och hjälpa honom med lite saker, sen träffa brudarna igen! Jag tänkte att jag skulle gå idag, inte åka bil så jag får lite träning på köpet.

Har fortf inte fått pengar från A-kassan heller. Det är ju tur att man har sambo annars vet jag inte vad jag skulle gjort. det har nu gått snart 1,5 mån och de säger bara att de kommer snart. De kan inte göra annat än att beklaga. Herregud säger jag vilka idioter de är. De bryr sig ju inte om människor och ser inte hur verkligheten ser ut! Men man är ju ganska rättslös så att säga. Det är bara att lallas med.




Mina närmsta tjejer!


Bröllopp

Hejsan allihopa!
Denna helg har min mobil icke varit till hands för er som ringt, jag har sett det och smsat er de jag hunnit. Jag har nämligen vart på bröllopp. I lördags morse till lördags natt typ. Brölloppet slutade vid ja ca 18:30 och efter det åt vi middag på Asti(en restaurang vid Deli) Jättegod pizza. det var en italensk restaurang alltså.

Nu gick min älskling utanför dörren, han börjar på sitt nya jobb idag och Elin med=) Hoppas han trivs det tror jag verkligen. Så nu idag ska jag träffa Ann och malin och Sandra ikväll=) ska bli superkul ..Längtar efter det!
På dagen ska jag laga mat iallafall, tacos! Sen vid 18 ska jag till pappa  innan jag träffar brudarna. Kanske ska träffa Anna c ett tag på dagen med.

Ska lägga upp lite bröllopps bilder också hade jag tänkt men det kommer=)

Puss

Linda Rosing!



Herregud!!?? Okej att det var prideveckan och att man får vara utmanande och så vidare men snälla? Hihi jag tycker att även om man är bra och snäll och en god mor och allt som Linda kanske är så tycker jag de här är VULGO. Vad tycker ni=)

Vilken frisyr?



Detta fick mig att skratta gott:) Hur kul som helst. Ser ni vilka 2 kändisar som döljer sig så vinner ni äran!

Jobb?

Jag söker jag letar jag gör inte allt men mykt för att få ett bra jobb.. men de e svårt att hitta något bra och något överhuvudtaget. men men det löser sig ju för jag har nog inte svårare än andra att få jobb och för att tänka positivt så är det ju inte så länge jag vart utan som vissa kan vara. Så till hösten bör de komma fler chanser att söka.

Haft städdag idag, känns jättebra=) har möblerat om också i vardagsrummet och köket med faktiskt.. det vart mykt mysigare och bättre!!Så ikväll blir de att kolla på tv och ta det lugnt(efter maten). Ante lagar köttfärssoppa mums! med potatis i, hoppas det är gott.. de tror jag säkert.
Nästa vecka ska jag röra på mig lite hade jag tänkt, jag måste träna på nått sätt.. promenader får duga tills dansen börjar i sept. Det ska bli skoj! Nu e Svedling hemma så hoppas jag hinner träffa henne nått innan hon åker.. Imorrn är det lugnt inget planerat direkt. Men lördag är det bröllop vilket ska bli såå kul! Utgång efter det.. inte ut till otten eller palace men nått mer sittbart ställe=)

Nu har jag ont i huvudet, jag tar aldrig panodil eller nått sånt så jag får väl skylla mig själv. jag tror väl inte att de ska hjälpa. jag har ändå så lite så de går väl över.
Néhe ännu ett meningslöst inlägg, snälla kan nån skriva vad man vill läsa? de kanske är intressant att läsa om mig o mitt faboulos liv=) hihi.

Puss på er

Michael Buble

Hola alla stekare!

 
hehe nu har jag solat så jag storknar. Kom hem igår från Flen(Manges land) Emilie och han ringde och frågade om vi ville spendera deras lediga dag med dom på landet och sova där, självklart ville vi det! Och jag hade såå kul. De andra med hoppas jag=)
Sen åkte Emilie på turné och var tvungen att åka tidigt, men Mange följde med oss hem och åt glass på halvars mums.!
Så imorn måste ni se sommarkrysset för då sjunger Caracola (som Emilie alltså är med i).


Så idag har jag och Anna vart först i Sörsjön och stekt men de var sjuukt mykt bin och getingar de satte sig liksom i ansiktet! usch och sådana dära trollsländor fyy!
Efter det så åkte vi till badhuset istället. Bättre men mykt folk. Skönt väder så man måste ju passa på eftersom de ska bli sämre med.

Michael Buble är min nya favvo!!! Han e såå skön och bra! Trodde aldrig jag skulle gilla sådan musik när jag var yngre hehe men nu är de så bra.. Jag gillar till o med vissa sinatra låtar och Dean martin med faktiskt=)
Så de e iaf Antes och min nya favorit, tack mange för upptäckten=)


Så imorn åker mamma och dom till Montenegro gud så härligt för dom! Är inte det minsta avundsjuk;P
Snällt att vi får låna bilen då våran ska säljas!
Nån som e intresserad?
Saab 93 aero.Silverfärgad. Ska lägga ut en bild tänkte jag men de fungerade ej.


Får se vad som händer ikväll, slappa och godis tror jag!! Imorn fyller Antes bror William år så då är de kalas också.Trevligt!

Gott folk, lyssna nu på buble om ni inte gjort det och främst låten Everything

RSS 2.0