Louis Vuitton

Min nya Lv-väska som jag är så oerhört glad för köpt av en tjej på blocket. Min Lv.portmonä som jag fick av älsklingen när vi var i Sthlm nu.

LV

Shopping!

Igår var jag och Ante i Sthlm och shoppade med Daniel, Miranda sedan kom Opus Mange och Tobbe. Det var jättetrevligt och jag köpte en liten party Louis Vuitton väska av en tjej på blocket jättesöt! Då tyckte Ante att jag skulle ha en liten portmonä  till så han köpte en Louis Vuitton portmonä till mig från LV butiken. Jag blev hur glad som helst=) Bilder kommer!
Ante köpte själv ett par jättesnygga sneakers typ från Ysl solglasögon och tröja allt var kanonfint!

Sedan följde vi med Danne & Miranda hem och kolla läget hur de bodde, jättemysigt. Sedan avslutade vi det hela med att äta middag på Harry B James.

Trevlig dag verkligen.

Nu ska vi till vår egna stad och träffa Virre & Bella..Puss & Kram (Jag i bilen=)

Samvete

Jag får alltid dåligt samvete och det vet de flesta som känner mig! men nu är saken den att min vän fyllde år nu här och skulle ha fest, jag kunde verkligen inte komma av olika själ och jag vet att jag inte behöver känna mig dum.. men de e klart man gör de. ucsh.



Älskade syskon


Mina älskade syskon! Ni är underbara, lova att aldrig (framförallt Amelia)lyssna på dumma saker! Om vikt utseende och sådant trams, ni kommer alltid att vara underbara söta och värda allting i världen. Ni ska veta att ni alltid har mig som skyddar er i vått och torrt. Ingen eller inget ska förstöra er syn på livet. Det är inte lätt att vara liten i dagens samhälle med alla krav. Men ni är bara bäst ni är smarta,söta,duktiga,roliga,snälla och framförallt har de finaste hjärtan!

Jag älskar er Amelia och Elias

Amelia o Elias

Cassandra!

Hallå, igentligen skulle jag gått till cassandras party ikväll men tyvärr mår jag inte så bra så jag hoppas du har förstående för det jag kommer fira dig senare, love Erica

Fredag den 13

Denna vecka har varit lite omtumlande faktiskt, då jag må-ons var på topp humör och allt var frid och fröjd medans från ons- idag inte varit lika bra alls! Var hos läkaren däremellan så jag vet orsaken.Men ändå. Min älskling är jättesjuk också stackarn trist att inleda helgen på de viset... Får se om jag ger mig ut på något men tror det inte. Kan vara skönt att bara vara ibland med, kräktes själv inatt så min mage är väl inte så bra den heller:(

Fredagen den 13 och inga hemskheter,pinsamheter eller dylikt  har dykt upp ännu peppar peppar..skönt.
Inget planerat heller i helgen vilket jag tycker är jättehärligt! Vädret är ju underbart också så det är ju mysigt!
Ska nog gå och inhandla pizza nu till kvällen och svulla som vanligt hmm.. blir aldrig nyttigheter längre.
Skärpning!

Trevlig helg kära ni...


PÅSKHELG

Hej hej hallå!

Inte uppdaterat bloggen på ett tag.Så jag gör det nu.
Påsken har varit oerhört mysig med middag hos oss igår för Antes pappa plus familj och vilken mat han lagar mums! I onsdags fyllde kärleken år så då var det kalas på fredag för honom. Alltid roligt med kalas och goda saker. Sen får jag inte glömma att notera att det är jätteskönt att ha honom hemma igen vilken skillnad att ha någon bredvid sig och vilken trygghet! Nu är du ju hemma ett bra tag...

Mormor har jag inte besökt sen sist kände att jag velat vara glad den här helgen och där blir man bara sorgsen, men de verkar okej med henne iallafall och det känns upplyftande!Kämpa på!

Idag var vi på Svärmors land, trevligt med påskmat.. sen såg vi matchen och LHC vann, braa! Håller såklart på våra grannar=)
 
Så nu sitter jag här i lugnheten och Ante är ute och åker en svänga med sin bil som han självklart saknat såå mycket;)

Och på tisdag börjar de igen, jobbet som känns lite sådär nu när jag inte får fast anställning utan endast timmar.. men men jag är inte bitter! Elin på jobbet och jag ska ju stå på himpa loppis vill säga, ska bli mysigt alltid roligt sånt där.

Fortsatt trevlig påskhelg!

Stockholm

Då har jag varit där, i storstaden. Väldigt trevligt måste jag säga. Lite shopping blev det såklart också.
Om jag får ordning på mina bilder och detta krångel med att dom försvinner hela tiden så ska jag lägga upp de så fort det är ordnat. Så jag kan visa vad jag inhandlat.. Det blev endel som jag återkommer med som sagt.

Ikväll kommer älsklingen min och det ska bli mysigt. Jobbar imorgon till 16:00 sen är det påsk=)

GLAD PÅSK

Hallå,hejhej,Hallå

Vill vara lika brun nu som i somras.Här ska solas.Och imorgon är det shopping i Sthlm får se om man hälsar på Mange i Hugo butiken... om jag hittar haha.

Jag

Sol

Idag har det varit underbart väder, igen... Följde med en kollega Lena hem från jobbet och gick en långpromenad och åt smörgåsar.Mysigt. Älskar solen åå man bara längtar tills det är sommar nu.. och på onsdag här blir det STHLM underbart! men mamma och Linda ska bli roligt! Se om jag hittar några fynd...

Sola Sola Sola


Jag

Lördagen

Me

Ann O Martina

Tjejerna var samlade igår och vi gick ut för att fira Martina O Sandra. Ute var det inte alltför roligt men däremot innan hemma hos Sandra! Här är jag fixad och ska precis dra iväg=)

RSS 2.0