My Day

Wodeladowodeladi hoppsan vilken dag..

Dagen började med att planera in träning men ändrades ganska snabbt till att jag drog in till centralbadet där Alin jobbar för att sola.. efter de så åt vi lunch ihop vilket var väldigt gott!Gick sen på stan en sväng och köpte ett par riktigt grymma skinnhandskar med nitar och kedja från Gina faktiskt..
Jag har också konstaterat att jag är en lat person vad gäller min outfit! Jag åker liksom i mina jobbkläder jämt typ och orkar inte byta till nått snyggare än svarta tights, tråkigt! De ska de bli ändring på;)
Gick efter jag köpt handskarna och jobbade peaken.. riktigt rolig jobbdag! Och jag jobbade me Tomas så de kan ju inte bli annat än kul, de e bra!

Saknar min älskade kille och jag läängtar så tills vi flyttar nu till Gamla Enskede!Bästa området lovar!Om man gillar fint villaområde, ysiga gammeldags fik och ett toppnytt fräscht Bageri! Blir lätt fest där sen, promise:)
Åå jag måste ju styra upp nån fest för bland annat brudarna på sats norrk och även mina andra vänner i norrk, vore skoj!

Tittar ni med på idol? Såå bra, bästa feelgoodprogrammet.
Imorgon blir det att träffa Gittan, ska bli superkul som sist!!

Och på Torsdag är det Vernissage med Cassandra.

Nu ska jag fortsätta se Idol

Vi har fått lägenhet i Storstaden, Wie!!

Japp japp, vi ska äntligen flytta hit tillsammans..till gamla enskede blev de en jättefin läg med 3.40 i takhöjd och frächt badrum med, Me like! Har tyvärr inga bilder här ifrån men fårlägga ut de när jag e i Norrköping nästa gång. Vi e superglada och de är världens mysigaste område som ligger typ vid Globen kan man säga för dom som inte vet så bra. Och de tar ca 12-13 min med T-banan till hötorget=) Mitt jobb.Älsklingen måste byta då han ska gå av vid Karlaplan.Längtar nu till den 1 dec då det smäller=)

Vaknade imorse, kände mig lite ensam och saknade Ante nått förskräckligt, saknade mina vänner med.. man kan ha såna dagar speciellt när man är helt ny i den stora staden.
Jobbet har gått kalas idag, skönt. Är så glad att de gillar de jag gör och den jag är.

Nu har jag kokat ägg och ska käka de och lite fil och mysli. Man tager vad man haver haha.. Nyttigt iaf!Kan behövas lite nyttigheter efter att jag legat hemma ett tag..

Snart kommer husvärden hem också, ser vi fram emot jag har lagat ägg åt henne så hon kommer bli sååå glad, ja nästan mållös haha.

Nu när vi ska flytta så kommer frågor upp i hjärnan som, hm vad ska vi ha för färger? Soffa? Matbord.. vi tror vi ska sikta på denna soffa, Sweet;)


I Stockholm

Nu är jag i Stockholm igen, tillbaka till denna vardag. Skönt att ha helgen avklarad på jobbet och att de gick superbra verkligen:) Det var viktigt kände jag eftersom jag vart sjuk så pass länge och ändå är ny.

Jag kom upp med bussen i fredags från Norrköping, gick till jobbet och jobbade ca 1h(på eget bevåg) hälsade på mina kära kollegor och jag fick varma kramar och ett glatt leende av de alla då blir man glad. Jag var saknad sa de:)
Jag mötte sen upp bästa Ann ååå vad jag hade saknat henne och de var underbart att ses! Vi gick en svänga på stan och hon testade lite saker. Vi mötte senare upp Elin på Åhlens och gick och fikade på nått ställe på drottninggatan, Malin dök upp senare.

Så igår jobbade jag hela dagen och efter det så gick jag till Alins jobb och mötte upp henne där för att sedan gå och handla Tacos till kvällen. Nelli kom vid 20 och då lagade vi Tacos drack läsk och pratade, jag var supertrött och gick o la mig redan 23 medan tjejerna satt kvar ända till kl 02!! Hoppsan vad sent de blev:)
På morgonen var Alin och jag lagom pigga men upp o hoppa(jag sov alltså där inatt) och knallade till jobbet.. skönt med lite promenad på morron.
Sen idag har jag jobbat...
De kom in en tjej som jag kände igen så väl, visste att hon typ vart lite känd men inte längre så jag frågade henne vart ja kunde känna igen henne ifrån, var det idol? Ja då var de Lorén om ni minns henne från 2004 så vi pratade om vad hon gjorde nu och så.. jag kom ihåg henne just bara för att hon gjorde vill ha dig såå bra, så de va ju lite kul!

Nu har Emilie och Emma vart på Kreta och jag är avis:) jag vill med! Ska bli så kul att träffa Emilie snart igen var för längesen sist:( saknar hennes glädje=)
Nu blir det bingen!

P&K

8 år med älsklingen idag!

Ja det är sant, idag den 24 september är det våran 8-årsdag! Känns underbart bara tanken på hur bra vi har det och att det gått 8 år sedan vi blev ett kärlekspar! Dock kan vi inte fira idag utan får ta det en annan dag.. men för oss är det viktiga inte att skåla utan att verkligen få uppleva kärleken och livet tillsammans.
Så det här inlägget tillägnar jag dig min älskling! Jag har en liten kärleksförklaring till dig:)

8 år har gått sedan den dagen då vi blev ett. Jag minns det som igår, vi satt på din säng och du pratade och pratade.. jag lyssnade inte utan satt bara och tittade på dig. Jag minns att jag var glad inom mig och att de spratt i kroppen bara jag tänkte på dig..Och just när vi satt där på sängkanten och du pratade så böjde jag mig till dig och kysste dig! Det var den godaste kyss någonsin:) efteråt tittade vi bara på varandra med stora glada ögon och log..jag glömmer aldrig ditt leende där och då! Jag glömmer aldrig dina rosiga kinder!
Sedan den dagen har det alltid varit du och jag! Visst vi hade ett långt uppehåll ett tag men båda visste att de var vi! Och vilken tur att jag väntade på dig för jag visste att jag inte skulle vilja leva ett liv utan dig Ante.
Du är den absolut finaste underbaraste pojkvän jag kan önska mig och jag skulle inte byta bort en endaste liten egenskap på dig, för mig har du allt och lite till! Du är en person som inte går att ogilla och din charm är oemotståndlig i mina ögon.
Du är fantastisk på så många sätt, du är bäst på att ge mig fina komplimanger och du är bäst på att visa hur mycket du älskar mig. Du är den personen som får mig att bli glad när allt känns tungt, du är den som får mig att skratta hjärtligt tills jag gråter. Vi har en humor tillsammans och en glädje som få par har. Du är en stöttande pojkvän, en omtänksam och trogen pojkvän.
För mig är du det bästa som hänt! Du har allt jag kan önska och du får mig att känna mig värdefull och fin!
Älskling med dig är jag hel och med dig är jag lycklig!
Tack för att du ger mig din kärlek och att jag har turen att få leva med dig!
Jag vill också säga att jag alltid finns här för dig i vått och torrt så som du finns för mig. Och tack för all respekt du ger mig, jag känner verkligen att jag är den du vill leva med:)


Jag älskar dig!


Fin liten dikt


Stress

  • Laga mat/äta rätt- Ja det måste bara göras hur tråkigt man än tycker att det är varje dag efter eller innan jobbet.
  • Jobba- Självklarhet i livet är att jobba, det gör alla och de är bara så, måste få in lön och livet går inte ut på att slappa.
  • Träna- Hälsa är A och O igentligen för både kropp och själ gäller det att träna. Ingenting som alla gör men som alla borde, träna alltså.
  • Sova- Sova ordentligt men inte för mycket, gäller att hitta en balans.
  • Älska- Att älska andra och ge kärlek omkring sig är också nödvändigt för ett bra och välmående liv.

Det här är några punkter som ingår i grunden i en livsstil. Och så är det, dessa ovanstående saker är nödvändiga för att leva och må bra. Balans är nyckelordet och dessa grunder är självklara.

Jag har funderat på en annan sak, varför all denna stress? Jag menar många människor känner säkert igen sig när jag säger att man stressar för mycket både inombords och utvändigt så att säga. Varför gör vi det i onödan?
Vi kan ta dessa 5 grundstenar jag ovanför nämnt och bilda en bild av stress i varje punkt.
Vi börjar med
Laga mat/Äta rätt- Att hinna med att laga mat kan vara en stressande tanke samtidigt som vad maten ska innehålla för att vara nyttig också stressar då man inte har tid att handla,laga mm.

Jobba-Stress kan nog alla känna igen sig i att i just denna kategori har det upplevts. Och då tyvärr inte alltid positiv stress utan negativ som jag pratar om i detta inlägg. Prestation blandat med uppgifter som måste bli gjorda osv.

Träna- Detta är nog en stor stressfaktor i samhället med. Hinner jag? Ser jag resultat? Många känner stress över att hinna med att vara sund och träna. Vem vill inte leva ett hälsosamt och långt liv?

Sova- Ett stort stressmoment för många! Vad är klockan, hur många timmar får jag sova?Kommer jag att vara supertrött imorn?Man kanske inte ens är trött men klockan står ändå på massor.Ett stressmoment helt enkelt.

Älska-Att vara en god medmänniska helt enkelt. Är vi alltid det? Gör vi alltid rätt? Är vi alltid kärleksfulla? Stressande över att vi måste ge mer kärlek och kanske vara mer tillgängliga för våra nära?

Hur gör man då för att skippa stressen i dessa grundstenar som faktiskt hör till livet och våra vardagar? Ska klockan/Uret vara den största boven i våra liv? Ska klockan styra? Ska klockan bli ett fenomen?Jag säger NEJ TACK!
Såhär gör du/vi alla för att låta stressen leva sitt eget liv och inte vårat!

Först av allt, slappna av! Lätt att säga men kan vara svårt att ta sig ro i verkligheten. Försök att varje dag se dagen som en ny härlig dag med nya möjligheter för utveckling och positiv energi! Klockan är inte vår livsledare, självklart handlar inte detta om att man inte ska hålla koll på tiden men det ska inte vara ett ur och en visare som hjärnan har tickande i huvet.
Stress finns i så månmga olika varianter som ni ser i exemplen och de alla kan man få bort. Stress(speciellt inre) sitter inom oss och de är vi som bestämmer om vi vill uppfatta det som stress eller vardag eller hur vi vill tänka. Vi har själva ansvar och makt över vad vi tänker så självklart kan vi tränga bort stressen och pressen i oss! Se allt lite lättare och se skaer och ting som kul och roligt istället för tungt och jobbigt!Det är nog det som är nyckeln till ett stressfritt inre i vår vardag.








Analyserande blaj blaj:)

Jag är en riktig analyserare, tänkare what so ever.Varför då? Varför har jag fått denna egenskap? Det är väl på både gott och ont antar jag men ändå, ibland blir de lite för mycket analys och tänk. Lev för fan känner jag ibland! Lev och sluta tänk!Ingen jävel mår bättre eller sämre av vad du tänker..Dåså?

Såjaaaaa då fick jag ur mig lite vettig vrede här i bloggen.
Jag längtar... verkligen längtar tills vi bor ihop Ante och jag. Och snart sker det. Thank god!
Åt en av mina "supernyttiga" bullar förut.. usch den var inte god.. Jag föredrar mammas vaniljbullar så mycket mera!Och kaffe då, varför dricker jag så mycket kaffe? Jag gillar väl det helt enkelt. Tråkig skrift jag vet men man blir lite dum i huvet av att inte göra nått..Prova vettja.

På Fredag återvänder jag till stora staden och intar den positionen igen. En del av mig gillar den och en annan del av mig känner lite oro.. blir väl så när allt är nytt. Tar ett tag att vänja en liten själ som denna. Men snart är jag och Ante veteraner som alla andra sthlmare och vi är närmre våra vänner än någonsin.Sweet:) Familjen kommer saknas oerhört men navelsträngar är till för att klippas säger dom..Och visst är de kanske på tiden att bli vuxen på riktigt?Ta eget ansvar och inte alltid veta att man inte behöver klara sig själv riktigt. Jag tror att undermedvetet så blir de lätt så att man lutar sig lite väl mykt åt sina päron så fort de är nått just för att det blir enklast så.. skönt är de och härligt men också ödvändigt att stå på egna ben. Vi kommer alltid att vara såå nära våra familjer ändå:) vilket känns otroligt lättande och bra!Vi kan alltid luta oss om vi vill, men ändå stå på egna fötter och ben när de behövs. Liten kombination är nog de bästa.

Ska bli UNDERbart att träna nästa vecka!Verkligen alltså!Jag längtar. Sen på lördagen kommer kära mamma och de ska bli så kul! Älsklingen ska förresten till Italien om jag inte skrivit det?Nästa onsdag alltså om en vecka åker han med sin pappa och bror. Han tycker de ska bli underbart och jag förstår han:) Så vi kommer bara att ses på söndagen då.. men de gör inget för då hinner vi sakna varandra.

Kom på en sak..min blogg ska ju bli fin här nu så håll utkik:)

GodnattHihi du och jag föralltid!


Hemlis

Har suttit och tittat på www.Hemnet.se och har fastnat för ett nytt boende i Stockholm! Jag ska inte skriva här i bloggen var eller hur den ser ut, eller hur något objekt ser ut förrän vi köpt!! Retligt va? Men så fort vi köpt en lägenhet och kunnat gå på visning osv så läggs bilder upp omedelbart såklart. Nu kan det gå fort, jag menar i stockholm så går de superfort att skriva kontrakt. Så säg att vi kollar på en lägenhet i helgen som kommer till exempel söndagen.. så på måndag tisdag kan vi redan skrivit klart allt och köpt en bostad liksom! Kommer iallafall att vara hemlig tills vidare;)

Jag ska nu också få hjälp med min layout/utseende på bloggen här vilket ska bli grymt! Kan behövas plus att de blir roligare att både uppdatera och läsa för alla. Saknar mina kollegor på nya jobbet, ska bli så roligt att vara tillbaka sen. Nu när jag lärt mig mer och mer så blir det verkligen roligare och roligare, hoppas inte jag glömt allt bara!Haha vore grant.

Jag tycker att jag tjatar väldigt mycket i min blogg om att jag är seg och trött, men nu är jag ju faktiskt det om dagarna eftersom ja inte är helt frisk och kry.. Då får man tjata.


Trött, hostig..blir en liten lista på det sen bingen..snark

En lista

Humör just nu: Trött ska sova, men kan inte. Hostig.
Favoritgodis: Choklad och smågodis.
Är det nåt du absolut inte äter: Ja det är väl mycket som jag inte äter, några exempel är vilt,lever,isterband,oliver.mm
Kläder just nu: Mysbyxor,linne o tröja
Sommarplaner: Utomlands med Ante nånstans:) 
Morgon- eller nattmänniska: Inget haha 
Bästa film: Svårt eftersom de finns tusen kategorier men jag gillar Notting hill, sagan om ringen, massa mer svårt. 
Kommer du ihåg din första kärlek: Ja
Älskar du henne/honom fortfarande: Den första ja var ihop me på riktigt trodde jag först var den första stora kärleken men sen träffade jag Ante redan vid 15 års ålder och de var min största första kärlek=) Han visade mig vad kärlek var.Jag älskar honom verkligen!!
Tror du på att det är möjligt att vara trogen för alltid: Självklart! De är en självklarhet om man har det bra och älska den man har kär.
Ser du på kärleken som ett misstag: Va?Nej.
Bio eller promenad: Bådadera. Ibland promenera ibland biomys
Är du kittlig: Ja, under hakan haha
Rädd för insekter? Som fan 
Största svaghet: Hemligt!
Det här är jag bra på: Att analysera, jobba,prata,le,skratta,lyssna,äta godis,dansa(ibland) 
Om du fick välja en superkraft, vad skulle du välja?Att vara odödlig o snygg för evigt, kunna göra alla friska och vara pojken me guldbyxorna
Skriver du dagbok? Bloggen bara. Men ska fan börja me de för de är ju kul bra och sjävutvecklande 
Tänker du någonsin tatuera eller pierca dig? Var nånstans? Tror inte jag kommer att tatta mig, men har redan en navelpiercing.
Är du rädd för blod? Inte behagligt direkt om nån skadat sig och jag gillar verkligen inte att se sjukprogram.
Anser du att du är stark? Som person-Ja. Muskler-Nej
Brukar du sola? Stekaren på sommaren och isbjörnen på vintern.. nu bör jag sola
Vad gör du om du får hicka? Inget, är inget problem för mig
Har du en besatthet? Hemligt!

Svullbulle

Helt sjukt vad jag svullar på mig när jag e sjuk!! Jag bara ligger som ett kolli och blir större och större.. känns det som allafall. Vill träääna!!!!!!!!!Men får allt vänta typ en vecka till sen jävlar! Jag har säkert gått upp 3kg minst! haha det är säkert jag vet det till o med, tur att jag är så liten ändå rå:)

Är supertrött nu och har inte känt mig så glad idag över huvudtaget, blir lite segt att inte ha nån direkt vardag. Ligga, vila, gå ut och sitta ute i friska luften lite, de är typ den aktiviteten just nu i dagarna.
Är sjukskriven till tors och ska verkligen inte stressa över att bli helt frisk för att gå till jobbet utan se till att ta de lugnt och bli helt frisk o sen gå till jobbet:)
Men längtar dit faktiskt eftersom de också innebär TRÄNING! Vilket jag verkligen saknar och behöver nu!

Har funderat på att sätta i löshår igen ju skulle så gärna vilja ha tjockt o fint hår igen alltså. Ska kolla upp de där och om jag inte kan lägga ut de pengarna på en gång så får jag spara lite. Nr jag sitter på Hemnet och titar lite på lyor så e de såå svårt att veta vart och vad som e bra att bo. De e ju dyrt alltså och vi vill ju bo i stan men samtidigt har jag liksom inget emot att bo lite utkanten eller en nära förort, bara de inte tar mer än 10-15 min dörr till dörr från jobb o hem. Enskede?Haninge?Högdalen? Vad är nära och inte liksom och vilket är värt att ens titta åt sen och vilket område suger?Nån som vet mina kära älskade vänner från Sthlm??Nelli?? Vet du några tips, Alin vet du? Emilie? Ja vem som?=))

Nehe om man inte skulle gå o göra några situps då... fan. En annan gång..

P&K

Lägenheten-SÅLD!


Wiiiihoooo! Ett par har bestämt sig för att köpa våran lägenhet nu! Mäklaren ringde för ca 1 h sedan och sa att de la ett bud och ville ha den och vi accepterade det självklart=) Förstå hur glada vi är, det känns som man är 10 kilo lättare och en tung jäkla sten rasat ner! ÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅ Äntligen äntligen, de spritter i mig jag är så glad nu är det bara att leta lya i STOCKHOLM! Fy fan vad roligt! Det har ju liksom känts så himla tungt och motigt men nu släppte det verkligen. Tyvärr kan vi inte fira eftersom jag är sjuk. Ante kan ju fira hos sin mormor med smörgåstårta iallafall:) Jag ska fira med mina bullar som jag gjorde igår.
(man måste alltid fira med mat)

Nu lär våra vänner i stockholm bli glada att vi snart är på plats;)
Nu ska jag äta nått snart börjar bli hungrig nu.. är så glad att ni anar inte.. måste vila lite sen.. så ska jag kolla hemnet heela tiden för att se olika lägenheter.

Wiiee

Bullbak, hosta och klokhet!

Jag lagade den där goda maten igår, den blev faktiskt det..GOD! Hör och häpnad haha. Efter det fick jag blodad tand i köket och började baka "Supernyttiga kanelbullar" gjorda på dinkelmjöl istället för vetemjöl och som fyllning använder man kesella och vaniljsocker istället för smör och vanligt socker. Vet inte om de är sådär supernyttiga eftersom jag ändå tröck ca 7 stycken under hela kvällen haha:) De vart så goda bara, kunde ju inte låta bli.

På kvällen igår började jag att hosta mer och mer, har fått sån astma nu också så de känns inget kul.. har ingen feber eller så ont i huvudet nu för tillfället iallafall så de känns ju skönt det.
Pratade i telefonen hela kvällen igår, Pepptalk och annat :)Jag blir glad när mina vänner vänder sig till mig med frågor som är viktiga och för tips och råd. Jag kanske är ganska bra och erfaren av sådant?:) Jag har ju läst hur mycket må bra böcker, relationsböcker och livsglädje föreställningar jag sett är många!De är som jag brukade säga på mitt förra jobb til en kollega där som retade mig för att inte vara världens smartaste i alla lägen haha.. Jag sa alltid: "Jag kanske inte är så smart, men jag är Klok!" Jag gilar det uttalandet på nått sätt för de stämmer n og in på mig ibland, visst kan jag vara smart med men oftast när det gäller djupa frågor saker känslor och hur man bör leva på bästa sätt, så är nog jag kanske klok och vis vad gäller de frågorna som verkligen betyder nått. Däremot kan jag vara heelt off och borta vad gäller matematik, pluggande och kluriga gåtor/frågor mm.

Åå vad jag längtar tills jag blir bra i halsen och lungorna, vill faktiskt börja träna! Jag vet att de inte är kanske likt mig att längta till att svettas haha men nu gör jag verklgen det, sen jag började på SATS så har de nog växt fram en träningsglädje mer nu än någonsin=) Det är ju verkligen positivt!
Så när jag återvänder till friskheten och dess krafter(haha älskar att skriva såhär fjantigt ibland) så är de bara att packa väskorna mellan arbetspassen och träna och kämpa=)

Nu ska jag få i mig nått hade jag tänkt de brukar jag aldrig ha några problem med om man säger så, jag är väl typ den matfriskaste personen du kan tänka dig. Men för tillfället mår jag lite illa.. kan de va de där 7 jävla bullarna igår som spökar?


En fin sommarbild sen i midsomras!Ska nog färga lite slingor eller fixa nått med mitt hår för jag tyckte de var fin färg där.. har också fåt tanken att sätta i löshår igen, jag vet att många inte tycker så men jag älskar tjockt fint lockigt som rakt hår, och långt framförallt. Ni som sett KENZAS blogg och sett hennes hår.. ni vet isåfall hur jag skulle vilja ha mitt!


Mat mat mat mat mat mat mat mat mat mat mat mat mat mat mat mat mat mat mat mat mat mat mat mat mat mat mat mat mat mat mat mat mat mat mat

Låg och tittade på Oprah nyss, ett smart sätt de gjorde för att få nytt och inspirerande hemma var att byta bort möbler grannar emellan. De hade givetvis en inredare och de fick allt omtapetserat och så, men smart och billigt.
Har precis duschat, skönt. Ska nu laga lite mat hade jag tänkt. Jag brukar ju inte gilla dessa aktiviteter ni som känner mig vet. Men nu när man går hemma och har tråkigt och är sjuk så är det faktiskt ett bra alternativ bland få. Så jag ska laga Kycklingwok typ, med bambuskott, vattenkastanjer och kokosmjölk(än så länge e de vad jag vet) blir säkert lite mer ingredienser vartefter:)

Är hungrig så måste börja laga nu.En sak bara.. Ante och jag firar 8år den 24 sept=) Såå mysigt men vi ska inte fira förrän fredagen då jag SKA vara frisk!De är min lediga dag.Då blir de väl middag på nån fin restaurang får vi hoppas.


Sjukskriven



Jag befarade det värsta då natten och gårkvällen bjudit på ett helvetiskt hostande och svettande.. Imorse var jag sämre! I halsen i varje fall, dock ingen feber men den kommer väl? Hope Not! Så det första jag gjorde i morse var att ringa till Vårdcentralen eftersom de gått ett tag nu och de inte går över utan tvärtom blir värre. Då var det en kvinna som frågade hur jag hade mått de senaste dagarna osv, jag berättade och hon började tjata om tabletter för hostnedsättande som fanns på apoteket.. jag sa det att jag har snott cocilana utav en nära (fast man inte får det) och de är en stark hostmedicin som man endast bör ta på kvällen så man somnar bra och löser upp det värsta. Jag sa också att hostan är värre och eftersom jag har Astma så är jag i riskzonen för svininfluensan(farliga varianten) Hon bokade in mig 2 minuter senare hos en läkare, jag fick typ rusa dit. När jag kommer fram så säger hon i kassan typ, här(ger mig en vänte lapp) sätt dig ner o vänta i "provrummet". Va? ska jag ta prover?sa jag. Ja det står det här säger hon tanten.. Ok säger jag som är LIVRÄDD för blodprover!! Sitter där typ 10 min, reser mig sen och säger till tanten: Du varför sa ni inget när jag ringde? Jag menar jag vill inte ta blodprov jag är liksom lite rädd för det..(mesig jag vet)och blodprov tar man väl inte bara sådär?? ...Jaja jag är ny här(inhoppare) så strunt i de och gå till de andra vänterummet istället! säger hon. Jaha tänkte jag, seriöst allt verkar:) Sätter mig i andra vänterummet och då kommer min läkare.. Jättebra trevlig kvinna(för en gångs skull) Så fick jag all hjälp jag behövde och hon skrev en v åt mig att vara hemma. Fick även nya recept av henne på både cocilana och Astmamedicin! Jag berättade för henne att jag skulle tagit blodprov fast jag inte visste det.. hon sa det att de inte var ett vanligt prov utan ett ganska jobbigt prov där man kör ner en slang genom näsan, suger ut slemmet, sköljer sen me vatten mm. Hon sa att jag inte behövde göra det utan de var för de patienter som ska direkt till sjukhuset sen eller de som har grov svininfluensa eller de som verkligen är i farozonen för att de kan gå illa.

Så nu är jag hemma, ska hämta mediciner och lite grejer hos Elin sen mamma skjutsar mig fram och tillbaka.. snällt av henne verkligen!Så ska jag kurera mig rejält nu. Förstå att de suttit i så länge och lär göra de ett tag till.. förstår inte varför eller jo de gör jag ju, svininfluensan och dessa tider. Var faktiskt riktigt orolig i morse för min andning under gårkvällen blev sämre av hostan, så hörde jag att om man hade astma som sagt var de inte bra.

Skönt att ha kollat sig nu iaf, eller kollat och kollat.. de lyssnar och tittar!Men nu kan jag vila verkligen utan att kanske vara för orolig osv. Synd att jag inte kan träna:( inte jobba:( och inte umgås me nån:( fy...

Nu ska jag vila lite. P&K

Idol 2009, Kändisdjungeln, Top Model, Våra bästa år....

Ja när man är sjuk så blir det endel tv-tittande även om de kanske inte är de roligaste. Men nått som jag för tillfället och alltid har älskat är ju självklart Idol!Det är såå roligt speciellt nu i början när alla bara gör bort sig! Är det nån annan som sett kändisdjungeln då? Det tycker jag däremot är ganska så trist, verkar ganska värdelöst till och med...Top model har jag också hunnit med att se och de är väl både de nuvarande och reprisen inte alltför roligt heller.. våra bästa år deprimerar haha men måste ses när man ändå ligger där i soffan med halvöppna ögon,dunkande huvud och en snorig näsa...

Idag är det en fantastiskt vacker dag om man tittat ut! Såå härlig höstdag men ändå varmt, önskar att ja var frisk så jag kunde vart ute mer och gått en promenad eller så. Istället har jag läst en tidning, Sofis Mode. Har ingen feber för tillfället men näsan rinner och huvudet är tungt och halsen tjock.. Hoppas de går över snart! Vill gå till jobbet med och de e trist att vara ifrån de så länge..

Imorgon ska det vara visning på lägenheten igen fast med de nya mäklarna. Nån som e intresserad? Ring då skandiamäklarna;) Nu vill vi verkligen börja kolla på lyor i sthlm och förflytta oss nån jävla gång! Som tur är har jag boende hos Elin hela nov och efter de har jag blivit erbjuden att bo hos både Alin eller Gittan vilket känns såå skönt och snällt!

Är det nån som har problem med att få, skicka eller smsa som har 3?? Jag har annars nått stort fel på min telefon?

PK


Minns ni mig som blondin med extensions? Shit de är INTE jag:) eller????


Sjukling :(

Ååå förstå den då, ja mådde ju typ bra i helgen och så i lördags kväll började jag ju få ont i halsen lite när jag svalde.. kände det när jag var hos Anna. Igår blev det värre men jag tänkte ju inte att jag fick bli sämre.. sen imorse när jag vaknade och skulle gå upp så kunde jag knappt prata!!! Huvudet värkte och kroppen likaså:( Så idag har jag legat som ett Kolli och mått skit... Why? Och imorn skulle jag på en riktigt rolig och inspirerande utbildning på jobbet som jag verkligen sett fram emot!Men vad gör man? Jag tänkte åka till sthlm idag för att jobba ändå men min chef tyckte ju självklart jag skulle bli frisk först!Men de e ju typiskt!

Så nu ska jag gå och lägga mig i soffan och sova lite.. ska nog äta något också för det har jag typ inte gjort idag..har ingen aptit riktigt. Hoppas jag blir bättre å bättre o inte sämre o sämre.. vilar man ordentligt så bör de väl gå över.. Jag är LIVRÄDD för svininfluensan! Så den är de bara inte!!!

Ojoj blev lite mykt stackars mig snack haha, men ibland får man lov att tycka synd om sig själv.

Nu ska jag avlägsna denna dator Godnatt


usch och Fy, men samtidigt mys och roligheter!

Nu sitter jag i Norrköping, har vart sjuk och är inte så bra fortf men myyycket bättre!! Älsklingen är ute han har vart på 25 årsfest hos en polare och jag har haft en underbart mysig och rolig kväll med min Anna:) Varje gång jag är hemma så kommer jag att träffa henne! Jag kommer att bege mig tillbaka till Storstaden på måndag och ska även jobba då..

Imorn blir det att bara slappa och sova för min del heela dagen, vi ska hälsa på Antes pappa på en fika bara eller så annars blir det hemmamys hela dagen som sagt, jag behöver det verkligen. På tisdag och onsdag har vi visning på lägenheten igen fast med nya mäklaren! Ska bli spännande, utgångspriset är nu höjt också till 950.000:- och de mäklare vi valt denna gång ska vara superduktiga. Så nu måste vi vara hoppfulla. Tänk om vi får den såld och vips så kan vi börja kolla lägenhetr tillsammans nu i sthlm! Det vore ju guld värt! Så bara jag vet att ett visst datum ska vi flytta osv, då kommer de kännas så sjukt mykt lättare sista tiden nu.

Sitter nu och väntar på att åka och hämta Ante och Virre på krogen, är så trött så att jag skulle kunna somna här och nu men jag behövde inte hämta men jag är en snäll prick=)

P&K

 

Älskar dig min andra hälft!!!


En liten uppdatering skulle kanske sitta fint?

Jag vet att jag suger på att uppdatera för tillfället och nu när jag bor i stora staden så BORDE jag ju uppdatera lite oftare om vad som försigår liksom... Jag längtar hem nått enormt kan jag ju ta och meddela! Jag trivs på mitt nya jobb och är glad för det, dock e de lite mykt ibland som ny men jag antar att alla mina kolleggor har överseende me att ja e ny och att de tar ett bra tag innan man blir veteran..

I helgen så var min älskade och hälsade på. Han kom i tors kväll och vi hade hela fredagen för oss själva.. vi åkte till saturnus, ett fik som ligger en tvärgata upp från birgerjarlsgatan.. alltså dit MÅSTE ni åka! De bakar sjuukt stora kanel å kardemummabullar som man beställer.. de gör dom där bakom också i stora ugnar så de e jättemysigt, ett franskt litet cafe men sviindyrt. Men värt varenda krona!!

Sen i lördags jobbade jag först hela dagen till kl 18:00 Ante hämtade upp mig och vi åkte och fixade med kräftor och lite innan de bar av på KRÄFTSKIVA hos Opus och Alin! Det var hur gott som helst och trevligt. Jag var så sad att jag var tvungen att gå redan 23 men Alin hade styrt o ställt såå mykt och de var verkligen jättefint,gott o mysigt=)))Alin du är en hejjare på de där!
Så vi va ett glatt gäng där = Opus,Alin,Niklas,Nelli,Mange,Crippa,jag och Ante:)

På söndagen igår jobbade jag till 20 så efter de kom älsklingen och hämtade upp mig, vi åt på donken och efter de så sov vi båda hos Elin.. alla 3 var supertrötta så de vart tidigt ändå..
Ja så såg min helg ut och jag är nöjd... imorn ska jag träffa Gittan, Manges mamma det ser jag verkligen fram emot de ska bli kul!Vi ska luncha på Djurgården! Efter det så jobbar jag och träning ska bli kul på kvällen..

P&K

RSS 2.0