Glad dag trots att älsklingen är sjuk:(

..Ja tyvärr e det så, att min älskling Andreas Ericson är jättesjuk. Han som skulle kommit till mig ikväll och förgyllt min lediga dag imorn. Men de är helt okej för då blir de inga jobbiga farväl efter en dag. Utan vi får saknas lite till helt enkelt.
Så imorn blir det Shape på sats. Ska bli riktigt intressant att se hur passet är. Jag har nämligen inte vart på det förut och jag tror och hoppas att de passar mig lika bra som Bodycombaten gjorde.
Jobbade stängningen idag och det gick superbra:) Skön dag helt enkelt med en lång utsovning i morse och allt.

Hm imorn, e de nått bra på tv då på kvällen? Tänkte när jag ärledig och också befinner mig i sthlm så kanske jag ska mysa i soffan?kan bli en och annan godisbit me? Alltså jag måste sluta knapra i mig Bars.. de finns en bov som e cocos smak och de är liksom 330kcal och jag äter den som godis.. inte bra för de bara förstör. Ok om jag har tränat och måååste ha nått direkt efteråt och är hungrig men inte har tillgång till föda, men att äta bara för att de e gott.NO. nu är de slut på de....eller?

Ska jobba helgen med och nästa helg blir de hemgång och då blir de att packa ALLT! Inte långt kvar nu.. jag räknar ner hehe.
Men godnatt på er, P&K


BodyCombat

Yes, idag har jag kört BodyCombat på SATS Odenplan, grymt säger jag bara!
Mötte upp Elin på en fika först sen begav vi oss till BC, och fy fan vad vi svettades, I like! Jag var typ ett stopplyse medans Elin såg ut som en kristallkula typ av pärlor :) Så ska de va och de här var definitivt inte sista gången då denna träningsform förhoppningsvis ger mig lite av de resultat jag förväntar mig.

Morgonen började med att öppna på jobbet vilket gick jättesmidigt och smärtfritt, en bra dag helt enkelt och Kära Candace e back on track, så skönt och roligt så!:)
När jag hade slutat och sen tränat och hela den biten gick jag tillbaka till jobbet för Centermöte, de var bra.Jag önskar att de hade funnits mer tid för oss att ta upp saker bara men så blir de ju lätt att man babblar på och diskuterar ändå. Kom hem för en stund sedan nu och har duschat, ska sova.. efterlängtat! Imoen kväll/natt kommer min plutt och jag saknar han såååå. Så hela fredagen har vi tillsammans här, Nice.

P&K


I Norrköping, ljuva stad!

Kom hem till Ante igårkväll, han hämtade mig i Stockholm kl 21 efter en arbetsdag. De var underbart! Jag gav honom en liten kärleksbok som jag hade inhandlat på STCKHM eller vad de heter, en butik med typ lite som Lagerhause kan man säga! I den kärleksboken så fyllde man liksom i små kärleksförklaringar och hur och när vi träffades mm. Då blev han glad:)
Så vaknade bredvid honom imorse vilket var sjuukt efterlängtat, gick upp piffade oss och åt frukost på stan med lena och Jocke. Efter det så åkte vi och skulle titta på lite soffor och så men usch jag kände mig lite nere så vi åkte hem:( Är väl inte så konstigt att de kan kännas så ibland med tanke på situationen, man gråter ju ingenting där liksom eller är förbannad.. sen när man kommer hem så kommer allt på en gång. Är ju inte direkt meningen mot Ante Förlåt hjärtat. Men nu känns de redan mykt bättre(kameleont haha) och nu ska vi käka Tacos och äta snacks, Me like!

Är så himla glad också måste jag säga för mina fina kollegor och vänner:) Ni är underbara. Jag känner att jag får sådan positiv energi av mina medarbetare speciellt vissa:) och de värmer!

Min andra sambo Elin som jag bor hos i veckorna är ute o slirar på nån cinderella båt eller dylikt,om hon kom i tid villsäga. Hoppas hon får det trevligt med alla andra singelmorsor;)haha

Har kommit igång ganska bra med träningen också, ibland har jag svårt att hitta center som har pass jag vill gå på eftersom jag inte liksom hittar i stora staden riktigt än till alla. Men nästa vecka har jag fullbokat mig typ, med både PT personlig träning, träning med Johanna och pass. De ser jag verkligen fram emot!
Känner att jag redan ser lite resultat iallafall men de kan ju bara vara ögat som är vinögt vet inte riktigt haha...

Söt min kära är då, han sitter nu och kör fifa Sverige-Danmark innan matchen så han får en bra feeling!haha

Imorn blir det middag hos mamma och Bodypump, sjukt kul och såå jobbigt!
Sen ny vecka, nya möjligheter eller vad är de man säger?Är så sjukt tacksam över att jag trivs på mitt jobb och att jag som sagt fått fina vänner där med.

Min söta rara Anna är sjuk:( vi skulle setts imorn annars jag saknar henne enormt och förut sågs vi ju varje dag.. ska ringa henne imorn och höra hennes ljuva röst!Älskar den tjejen!Hör du det anna panna=)



FY

Fy fan vad jag längtar hem!!! det blir så när jag bara är för att jobba i veckorna och kommer hem till familj och ante på helgerna. Snart e de slut på de såå skönt! usch ibland vill jag bara skrika för jag känner an blandning av frustration, glädje, ledsamhet och ensamhet! jag har klarat de här såå långt nu och är stolt över mig själv verkligen. Ni som verkligen känner mig vet vad jag menar.

Kämpa på och sluta gnäll e de ständiga i mitt huvud nu. Men helt ärligt så e de inte så jävla lätt me mina förutsättningar, så e de bara.Och ändå... Ändå så klarar jag de mer än bra!

Godisgris

 

Jag tror inte att de finns en större godisgris än jag.. men jag har börjat jobba bort mitt sötsug så de e super bra men snart är de helg och då är de lördagsgodis=))) Som ett barn haha


What a day!Help!

Jag gillar inte att låta negativ eller bitter, men lite självömkan måste jag få ur mig;)

Imorse(04:00) pep min mobil och det var dags att gå upp, jag hade förbokat taxin som skulle komma 04:35 denna gång för jag e alltid typ för tidig annars.. jag står i farstun men ser inte röken av taxin, ringde dit och de visade sig stå på fel nr. Taxin som tur var kom på 2 min så jag hann!
Väl på jobbet var allt bra, från att jag öppnade till att jag åkte på utbildningen i Kista så var det full rulle.. VERKLIGEN! Det var väärldens lunchrush och mitt i allt kommer värdetransportören eller va de heter och helt plötsligt så var jag själv i Repan och kön vart lååång.. köpa kläder, nytt medlemskap.. de var saker som gick så fort att jag hann knappr blinka. självklart gick det bra men de var såå stressigt att stå själv och jag vill ju vara såå snabb=)
Jag gick på utbildningen sen hade typ inte ätit mer än några bananer på hela dagen.. första gången jag inte hann att känna hunger liksom(aldrig problem annars). Efter utb skulle jag tillbaka men t-banan var de fel på så de var sjukt mykt människor som gick på samma till slut.
Åhh pju äntligen hemma av med kläderna på me träningsoutfiten och iväg för att köra Bootcamp, KUL tänkte jag.. Men.. efter en 30min sådär såfick jag sån astma så jag var tvungen att avbryta passet:( usch.. gick därifrån illamående av att ja hade svårt att andas för självklart hade jag inte medicin med mig som vanligt. Och var så hungrig!!! Gick och handlade och har nu lagat lite mat till mig så nu e jag nöjd. Måste tillägga att jag endast sov 1,5 tim inatt så jag e så trött!!

Sådär ja, nu har jag fått skriva lite självömkan=) Nu är jag på banan igen:)
Snart är det fredag vilket innebär NORRKÖPING!! saknar ante sååå, hoppas Annagumman har tid å ses nått o att ja e så pass pigg att ja kan möta upp mina förra kollegor på Hugo på fredag.

Nu ska jag bara slappa lite, läsa lite..sen sova.

Godnatt

Ladylike,Fik och hemlängtan.....

Dagen började för mig inte såå bra, jag kände mig lite down faktiskt..(anna läs down down down)Hade sjuk hemlängtan efter familj och Ante, de går liksom i perioder och detta kan ändras från dag till dag verkligen.
Men efter att ha pratat lite med min älskling och mor som fick mig på andra tankar så kändes de genast lite lättare:)
Jag är glad att jag har Elin som sambo för tillfället iallafall!Hon är enkel och de gillar jag, inga konstigheter, tack för att du orkar ha en liten nisse under ditt loft:)

Ja jag träffade ju Miranda idag också!Vi möttes upp på stureplan för att sedan gå mot nått fick i närheten. Vi hamnade på ett litet mysigt ställe där man satt i källaren!Åå vi hade såå mykt att prata om det var hur kul o trevligt som helst!
Hon är med i en sånggupp som heter Ladylike och som är stora i Asien, de går jättebra för tjejerna och vi pratade en hel del om det vilket var intressant att höra då hon inte höll på me de när vi sågs förr.(nedan en bild på Ladylike, Miranda är nr 2 på bilden)
Så vi kommer nog ses fler ggr hoppas jag.



Nu sitter jag hemma hos elin och har precis tagit bort sminket, ska upp kl 04 inatt så de blir inte många tim sömn.Men de e okej:)
Imorn ska jag på Nike utb, vilket jag ser fram emot sen blir de att träna stenhårt på kvällen=)
Tränade idag efter jobbet me Johanna en kollega superkul! vi sa de att nu jävlar så ska vi köra ihop iaf varje tis då båda slutar samtidigt:) kul att ha en träningskompis o inte vem som helst utan nån som kan lite:)Kul!!

See You


Anna Anka



Denna människa får mig för tillfället att vilja spy! Jag menar att värdera människor så olika så som hon gör är förskräckligt! Visst att de är bra att man ska säga vad man tycker och tänker osv, MEN så länge man är ödmjuk mot sina medmänniskor. Denna varelse är bara en elak person då hon sätter olika värde på olika folk. Hon ser sig själv mer värdefull än andra och det är här de brister, vad tror hon att hon är?Vad har hon tillfört världen? Vad ger henne rätten att klanka ner på de med mindre pengar? Det jag stör mig på med henne är absolut inte att hon är lyxhustru,fin, rik och hela den baletten utan de jag blir förbannad på och det som triggar mig är hennes sätt att vara som person!Hjälp!


Love Love Love

Idag vaknade jag bredbid min älskade kille, det var såå efterlängtat och härligt att jag bara låg och tittade och log mot honom!Finaste killen och snällaste definitivt, är så tacksam för dig hjärtat!
Så vi gick sen upp för en mysig frukost, tittade lite på Idol och därefter piffade vi oss och åkte och åt lunch. Blev sen en fika hos Mamma eftersom det är kanelbullens dag så ska man inte snåla på bullar tänkte dom så de var ett helt fat med bullar där vi fick ta hur många vi ville.. och tro mig jag tog=)
Åkte sen nu och handlade lite mat till Ante för veckan och nu e vi hemma, jag ska äta popcorn och dricka läsk och så ska vi mysa framför tvn. Vill flytta NU! Jag blir tokig, jag vill inte vänta längre alls!Vill bo me Honom forever och hela tiden ju!

Måste också beklaga mig, min träningsverkär inte mänsklig så det så! Men på tisdag är det påt igen heehe.

Nu ska jag packa inför morgondagens "hemresa" har som vanligt en fullspeckad vecka, ska träåffa en gammal väninna hehe på tisdag som jag verkligen ser fram emot.. Miranda heter hon och är supergo!

Ha en skön kväll kära ni!

Fika med Mor och Sis

Klicka f?tt st䮧a bilden

Bild tagen från www.lindagronqvist.blogg.se När vi satt och fikade på stan i Norrköping idag!Synd bara att Linda inte vart me på bilden då hon tog den. Supergod Chokladboll men huu så stor..

Klicka f?tt st䮧a bilden
Systers nya pjuck, sjukt snygga verkligen de passade henne perfekt!!Du är så fin min syster!


Nu blir de att skölja ur färgen ur håret.. håll tummarna!!!!

Hårfärg

Sitter nu med färg i håret, förpackningen säger rödbrunt, jag säger hjälp! Lika spännande och oroande varje gång haha. Är lite rädd att de ska bli för rött! i värsta fall får jag bara fixa till de med något mörkare.



Ikväll kommer älsklingen hem!!! Så kul, har saknat honom mykt och ser fram emot att se o pussa på han:)
Åker tillbaka på måndag morgon till Stockholm, nästa helg blir det att åka hem för att packa! Nu är de inte långt kvar och inte många helger heller innan vi ska vara utflugna!

Så ikväll blir de en myskväll själv med popcorn och Cola, jag har faktiskt inte ätit skräp på en hel vecka på riktigt, och jatg mår såå bra av det. Så idag är jag förtjänt av god mat och snask.

P&K

Äntligen igång!

Nu äntligen känner jag mig taggad som fan vad gäller träningen!!Nu ska jag bli fit, hehe.
Imorse gick jag till Sats och dansade loss, piffade mig och blev sedan hämtad av Malin!Det var verkligen hundra år sen och jag trivs i hennes sällskap:) HON HAR GIFT SIG!!! GRATTIS! Till er båda! Blev så himla glad när hon pikade genom att sträcka fram sitt finger;)De var ingen dålig ring heller utan den passade verkligen perfekt till förlovningsringen(som jag fått äran att vara med och välja, stolt)

Efter de mötte jag min mamma och syster och vi gick en svänga på stan, fick världens finaste mössa!!Tack! Skulle fått rouge men fick den istället, snällt va??




 

Idol-Camilla

Kom igen nu måste vi ställa upp för våran Norrköpingstjej! Vi röstar på camilla, jag tycker hon verkligen ska gå vidare, gillar energin!




Jag har nu vart hos mamma och Ola på en underbar middag! Och självfallet har vi sett idol. Nu ska jag sätta mig vid symaskinen och lägga upp lite byxor och sy in, är man kort så är man tihi!
Längtar tills imorn natt då Antegubben återvänder hemmåt Tjoho! Då blir de pussas o kramas av!


Bodypump och nya stövlar

Idag vaknade jag upp hos mamma i vardagsrummet, jag kom nämligen på igår att jag inte hade någon hemnyckel och att Ante e i Italien så där stod jag med skägget i brevlådan bokstavligt talat. Usch de var skitjobbigt för jag hade haft en redan jobbig dag med mäklare och allt med lägenheten(som självklart löste sig till slut)
Så jag fick sova hos mamma, de var ioförsig jättemysigt!
Sen öppnade målaren åt mig då jag inte fick tag i husvärden. Fixade mig lite fort och ner på stan. Jag har inte råd men var TVUNGEN att ha ett par stövlar nu till höst/vinter, jag har inga skor alls! Så det blev de mörkbruna till höger på bilden! De var jättefina och satt som smäck. Tror aldrig jag haft ett par så fina och passande stövlar/skor så dessa ska jag ha i flera år!



Mötte upp Bella & Co på fräcka massa brudar och de var så kul att träffa alla:) Ni e fööör goa! Korven, linnea, sofie, Bella, Maria, picce.. ja och ni andra;)
Åt en fullkornsciabatta.. e de nyttigt??
Gick nu iaf och tränade Bodypump gick dit tidigare och satt och drack kaffe med Aisha, så trevligt så!!Och Pumpen var skitkul verkligen, de passar mig och jag skaka som fan haha otränad I KNOW men snart så är jag fit som en ..eh..hm..tränad människa=)

Nu blir de mat hos min mamma igen och Idol!
Imorn blir de att träffa Malin Billbäck, de var föör längesen så de ser jag verkligen fram emot:) Sen blir de en dag på stan med mor:9 haha ni tror ja e värsta barnet, de står mamma i varannan mening... ja men de e  mys när man ändå e  hemma.. då vill man ju träffa sin familj eller hur!

Imorn(om ja orkar, klart jag gör) blir det satsdans! De blir direkt på morgonen å efter de staden.. nu måste jag röra mig. Hörs senare Love

Nya lägenheten!!

Köket! Underbart 3.40m i Takhöjd. Skönt med separat kök.

Vardagsrummet, me like! De vi ska ändra här är att vi ska måla allt vitt och fräscht! Ska nog även satsa på en lila soffa:)



Från en annan vinkel, som ni ser så e de ett STORT loft;) Tänk vad fräscht me vitt!

 

Fint va? Längtar så himla mykt!
Nu sitter jag i Norrköping på min lediga dag, färgar håret och ska träna sen, nu jäklar måste jag komma igång med den. Ska bli Nice.

Hörs sen


RSS 2.0