Pics/Gamla Enskede our new home!






Norrköping, Sova, Bussjävel....

Hej där, jag ber er alla läsare om ursäkt för sen update!

Igår var jag hemma över dagen i Norrköping och tänkte att jag skulle åka hem med bussen som gick 20.40 för att då hade jag vart hemma ca 23 och då får jag ändå sova 5 timmar innan jkag ska öppna på jobbet idag! Men icke så blev fallet.. bussfan var nämligen försenad över 1 timme och när jag väl anländer till Stockholm och tar taxi hem såär klockan ca 01.00 innan jag är i säng. Sov hur dåligt som helst och jag ville typ dö när klockan ringde vackert 03.55 Men väl uppe så sminkade jag mig och vart ganska pigg ändå vilket var så skönt.. så på jobbet hade jag ändå nån slags överenergi och skyltade om dockor, fyllde på Nikeshoppen, fixade och donade med förberedelser inför helgen, städa lite i förrådet  så jag höll igång gansak bra ända tills jag slutade kl 10.00. Micke en PT på jobbet hjälpte mig att göra ett program i gymmet. Mage och rygg främst vilket jag tycker om! Hatar att köra ben.. den träningen får jag ändå i Bodypump och Satscorepuls!

Älsklingen kom och körde PT med Paul idag och efter det gick vi tillsammans och åt på thai(inget friterat dock vi tänker bra nu) Sen köpte vi ett coolt duschdraperi och jag begav mig hem för att sooova! Så jag handlade 2 kassar mat fixade lite hemma sen sov jag 3 timmar!! Imorn blir det Kinesis...minst..

Fick även lite plagg av min kmära mor till moulin Rouge temat på inspirationskvällen, så de blev nog nice.. så ni andra som ska ha billiga moulin rouge grejer finns de rea på lindex:)


Fika på Mocco

Idag har de vart en härlig söndag, det blev ingen träning men det gör inget.. det tar jag igen i veckan.
Istället så blev de att möta upp Viktoria på stan för att sedan hitta på nått kul att göra. Först ville vi ha dansat i en sal på hötorget men de fanns inga lediga. Vi pratade också om att åka till Djurdården och gå en promenad där vilket hade vart härligt så länge det var sol men den försvann ju innan vi ens hade mötts. Så hon drog med mig till ett jättemysigt fik som heter Mocco. Hur gor kanelbulle som helst och vi satt i timmar, jättetrevligt och roligt! Hon e verkligen en go och glad tjej vilket jag gillar:)

Så nu har Ante och jag vart och handlat lite till kvällen och nu blir det blåsningen på tv. Veckan ser ut som sådan att jobba må tis sen ledig hela onsdagen då jag åker till Norrpan:) Öppnar torsdag och ska direkt efter när jag slutar ha en genomgång i gymmet och få ett program av en PT på jobbet, så de e snällt! Så jag inte kan skylla på att jag jobbar då alla klasser är..så jag alltså kan träna oavsett.

I veckan nu måste jag hitta nått att ha på mig på inspirationsdagen med jobbet, de e nämligen tema Moulin rouge.. Yes=)


Helg!

Har vart och tränat på Hötorget i morse, körde Dansaerobic med Josefin Lilja, hon var grym och musiken hur bra som helst!!
Jag var såå svettig, men det är så det ska vara:)
Ante körde sitt pass i gymet och han var grym som vanligt! Det känns så underbart att träna! Inte alltid ska jag väl vara ärlig och säga, jag hatar nämligen när de är jobbigt på "fel sätt" benböj och utfall blir jag bara irriterad när jag måste köra för jag får ont, darrar, och så är de allmänt trist att göra. Därför e jag såå glad att de finns danspass att bryta av med!

Så nu ligger vi i soffan och gör inget, så skönt med sådana helger där inget är planerat eller MÅSTE fixas.. de e klart de finns saker att fixa oxh styra med hemma hos oss verkligen.. gardiner kuddar etc men nu tillåter inte min plånbok de iaf så då blir de lugna puckar vilket e såå välbehövligt med.

Imorn blir de nog ett step-pass på globen, sweet;)



Inte min kopp te!


Puss

Ante-Min Andra Hälft

Det här inlägget är tillägnat min pojkvän och sambo Ante!
Vi har nu varit tillsammans i ca 8år och det har aldrig varit så bra mellan oss som det är just nu. Han är en person som är så unik och fantastisk på så många sätt. Han är världens bästa lyssnare, han ställer alltid upp och han är klok och omtänksam. Hans humor är det bästa jag vet och han kan verkligen få mig att skratta så jag tjuter. Han har det största hjärtat i världen och är en person som inte går att ogilla. Han är omtyckt av de flesta och jag förstår verkligen varför! Under alla dessa år så har han stöttat mig så mycket i jobbiga stunder och funnits där för mig till 100% ibland kan jag känna att det är svårt att veta hur jag ska tacka honom för att han stått ut med mig i vått och torrt. Jag är så tacksam över att just jag och han fått den här lyckan tillsammans som två människor kan ha. Det härligaste av allt är att det är ömsesidigt! Och jag känner den här personen så innerligt som jag aldrig trodde någon kunde känna för en annan människa. Vårat band är så starkt och det är uppbyggt på en grund utöver det vanliga känns det som. Att ha ett lyckligt förhållande är det vikigaste i livet och jag har fått det.

Ante är en kille som har allt jag kan önska, omtänksam, snäll,självsäker på ett lagom sätt, snygg,manlig, gullig, kärleksfull, kan visa känslor, enkel, glad och positiv. Han säger alltid hur mycket jag betyder för honom och hur fin han tycker att jag är som person och utsidan.
Han peppar mig i alla lägen och tror alltid att jag klarar av det jag vill här i livet.Han ser inga hinder och kan vara impulsiv, det gillar jag.

Så när ni läser det här och framför allt du älskling så ska ni veta att vartenda ord kommer från mitt hjärta och själ. Jag hoppas också att Ante vet att jag alltid finns här för honom i alla lägen.
Jag sriver detta inlägg för att jag tycker han är värld all beröm och denna sanning.
Jag är stolt över dig  min älskling ses snart:)





Skön natt

..Har sovit skönt inatt och vaknade av mig själv vid 08.30 och kände mig utvilad hur skönt som helst. Jag brukar annars "lida" av jobbiga och hemska drömmar som förstör min  morgon, men inatt var de inga extrema drömmar heller hehe.

Saknar min mamma och familj massor nu så de ska bli kul att komma hem nästa ons igen:) bara över dagen blir det som sist.

Nu har jag ätit frukost med min kära och snart ska vi träna..

Ha en bra dag

Bästa mamman i världen=)


100118



Vaknade imorse och dagen började som den gjorde.. men allt blev  bättre allt eftersom dagen rullade på. Skönt.
Är så sjukt taggad över att få träna i veckan:) Förra hade jag så fullt upp så kände att de inte blev så mykt som ja faktiskt hade velat, så den här veckan har jag mer tid. Imorn  blir de aerobic på hötorget och de nya programmet e grymt! Onsdag ska jag försöka hitta nått roligt pass med..
victoria och jag har ju pratat en hel del om att köra nått pass ihop i veckan och nu får vi se om de kanske äntligen blir av haha. Snart börjar mina andra vänner Emilie o Emma också och då ska de tränas ännu mer yippi!!!!

Nu sitter jag här, har ätit en burk tonfisk och ett äpple.. ja e såå glad att jag gillar tonfisk både nyttigt och så blir man mätt liksom.. sallad e ju inget för mig alls igentligen så är glad att ja hittar andra saker som e bra och nyttigt.

Åå måste färga mitt hår.. har typ inte gjort de på flera månader, de här fungerar inte längre haha.

Saknar min FAMILJ!!!!Älskar er.PUSS


God mat, träning och blaj blaj

Idag är det en skön och behövlig vilodag, men inte från träningen.. nejdå kl 11.00 var Ante i fullgång med sin PT Paul medan jag gick 11.30 på Kinesis.. grymt bra och jobbig träning, jag kan säga att man jobbade verkligen igenom hela kroppen. Testa det! Är verkligen taggad till att träna nu, minst 3ggr i veckan är målet och skippa skräpmat o godis.

Ikväll är det Lets Dance vilket ska bli kul att se! Sen jobbar jag helgen så imorn kväll blir de tjejmys hos Emilie och Tiffa.. blir nog bara vi tre.
Jag måste berätta om en matupplevelse utöver det vanliga och ändå nyttig.
Ni vet när man är sådär superhungrig och man vill äta nått foort(så hungrig var jag)
Ante lagade rotfrukter,lök i ugn stekt fisk(vit fisk) en god sallad med avocado rostade pumpakärnor o pinjenötter och världens godaste kalla sås med äpple, dill, lök i. Tack älskling!!!!

Pratade med Anna igår med haha hon är såå rolig jag skrattar jämt när jag hör hennes röst vi har verkligen en sån humor tillsammans som e sjukt rolig tycker vi iaf=) Hon har vart i Thailand och fått en pinne genom nageln o tån så hon fick operera där..hemskt men rolig berättelse om sjukan osv hah.



Jag är seg och ska nu inta soffläge, liggande position  alltså.

P&K


Jag e grym!

Jag öppnade imorse på jobbet vilket gick fantastiskt bra. Vissa dagar e lättare att gå upp än andra och jag gillar när saker flyter och alla e glada..
Efter att jag jobbat till blygsamma 10.00 gick jag till Sats Regeringsgatan och körde Afro och direkt efter det en satscorepulse. Jag kan säga det att den sistnämnda klassen är grym och såå bra träning!!



Efteråt gick jag förbi Ica och inhandlade det nödvändigaste åkte hem och duscha sen har jag legat och kollat på tv och vilat hela eftermiddagen typ, det behövdes.

Nu väntar jag på min käresta, vi ska äta nån kvällsmat och så imorn ska vi upp skapligt och iväg på äventyr hihi. Ante kör PT med Paul imorn när jag ska köra antingen Kinesis eller satscorepulse.

När jag väl står där på en klass och tränar och ser mig själv extremt otränad då får jag först lite småångest sen blir jag såå taggad att för en gångs skull komma i form långsiktigt! Jag har ju liksom vart en dansare i små små nätta kläder och nu är de låångt ifrån den formen kan jag säga:)



En fin bild på mamma, mig och Linda


Gonatt


Gonatt kära vänner, nu e jag hur trött som helst och ska upp skapligt tidigt imorn för att åka till norrk över dagen. Har vart en såå stressig dag idag på jobbet fast på ett bra sätt:)

Körde aerobic idag innan jobbet, och jag e sjukt stolt över mig själv!! Nu har jag verkligen kommit igång och de e inte bara som jag säger utan de känns att jag  verkligen vill! Jag har ju ett mål att nå vilket säkert gör de hela enklare.. bara man hittar en träning som e rolig och passar dig så vill man träna, så fungerar iallafall jag.

Gott folk. Later!



En söt bild på antes lilla systeryster Tuwa o mig.




En helt vanlig dag...

Idag har jag jobbat stängning vilket självklart gått bra. Träffade på söta Victoria Björnsdotter som bjöd mig på Drinkbjudning på Magenta på fredag. Hela övervåningen e endast de bjudna tjejerna. Så de vill jag så gärna gå på men jobbar helgen så går jag så blir det lugnt.

Jag måste verkligen färga min utväxt den e brutal, men vem bryr sig förutom jag? alla.. haha.
Min Anna e nu hemma från en hoppas jag härlig Thailandresa med sin riddare:) e så glad för hennes skull men ledsen för min egen hehe då jag avundas som fan.
Jag längtar såå efter sommaren att det är helt sjukt. Skönt det skulle vara att ligga och sola i parken här vid oss eller steka hemma i norrpan med anna (nämligen de vi lever för) hela dagar! Snart e ju sommaren här fortare än vad man tror!



Ska bli mys att träffa mor på onsdag då jag åker med bussen till Norrköping för en snabb visit. Hoppas min sis e hemma också. Önskar jag hann träffa pappa snart med men de får bli nästa gång i februari saknar ju mina småsyskon med.

Nu ska jag sova lite. Puss


Monday

Sitter vid köksbordet, gick upp för inte allt för längesen men är ändå trött, vart sent igår och min träningsvärk e enorm.Men de e skönt för då känns det att man e igång med träningen.

Nu ska jag äta snart, sen ska jag ringa ett samtal och hoppas på svar.. kan bli att jag åker till Norrköping bara över dagen på onsdag. Min lediga dag:)

De är strålande solsken ute och snön ligger så fin, kanske blir en liten promenad innan jag beger mig till jobbet . Är inte helt fel.



Å vad jag saknar Norrpan! Det tar ett tag att vänja sig, jag har ju ändå genomgått en stor förändring i livet. Men vem vet, de kanske inte e för evigt ja bor här. Och den känslan att kunna välja e guld för mig!

Fick precis besked att jag kommer att åka till Norrköping på ons dag! Jag är ledig då och har ett ärende.

Puss o Kram


Utgång med tjejerna!

Igår var det en superbra dag och inte minst kväll! Jag tränade först på dagen och solade lite grann, tog det lugnt för att sedan piffa mig inför utekvällen med Emilie, Emma,Tiffany,Sara,Camilla och Elin. Först möttes vi upp på Ö-malmstorg för att gå till ett litet hak heter det. Jättetrevligt och mysigt ställe.



Emma beställde en varm Mojito, har aldrig sett eller hört talats om det förr så det var intressant:)
Sedan gick vi till Sturecompaniet vilket var roligt att dansa men när vi först kom dit så var det sådan kö till garderoben att v i bar med oss våra jackor istället. Jag bör inte säga det här men DJ:n var såå dålig, det var hack och dåliga mixar och övergångar haha. Men vi körde på:)

En helt lyckad kväll iallafall med underbart sällskap!Puss på er!

Nu blir det att äta lunch sen iväg och träna på Medis. Tjing

Sturecompaniet


Magenta 5/1-10



I tisdags var vi ute, Emilie och Tiffany kom till mig först för att äta middag och sedan piffa oss.Tiden gick hur fort som helst och plötsligt var det dags att åka. Vi mötte upp några av Tiffanys vänner för att sedan gå till Magenta. Det var såå roligt, vi dansade hela tiden men det som var lite speciellt var att nedre plan där de spelades House var värmen inte igång så alla stod och dansade i sina vinterjackor. De var lätt -10. Så de flesta var på övervåningen även vi.

Tack tjejer för en rolig kväll.

Ikväll blir det utgång igen fast då e vi några fler och vi ska inte till Magenta utan Sturecompaniet..

Puss


Never to late for comeback!

Jag vet, hur längesen som helst sen jag skrev ett par rader här, men ni vet.. mycket att stå i plus att våran usla nya kamera ville jag ju inte ta några bilder med, men nu e den utbytt så nu har jag massa fina bilder att bjuda på:)
Jul och nyår är avklarat och det har vart en fantastisk avslutning på 2009. Nu börjar mitt träningsår och jag ser fram emot det!Jag har det dock inte som ett nyårslöfte att träna utan jag vill det och behöver det.

 

  

Nyåret firades först hemma hos Alin på fördrink sedan vidare till restaurang SMAK där de blev 7 rätters. Därefter fortsatte kvällen på Solidaritet vilket var hur kul som helst kom hem typ 04,30. Vi var 20 st i sällskapet.

 


RSS 2.0