LANDET

Har vart på landet hela veckan åter idag men åker tillbaka imorn och kommer hem fredag.. eh förstod ni?? De e så iaf att jag inte kan blogg förrän helgen igen då jag e på landet.. Ante jag och Elias ska dit imorn.
Usch jag e lite nere och typ analytisk som jag inte ska vara men men..sluta analysera nuu! lättare sagt än gjort. Frågan e om jag ska stanna hemma imorn så man kan längta efter sin älskling lite.. men samtidigt kan det vara skönt att va ute me båten och på landet när de e fint väder.

Jag träffade mamma idag vilket kändes bra! Pratade om viktiga saker och hon e alltid ett stöd. Jag MÅSTE stå för den jag är, gör inte alltid de utan mesar med för att folk ska gilla mig, känner nån igen sig i det?? Varför kan jag inte bara vara jag och gillar inte folk det så fine, då e de upp till dom. Jag vet ju om att jag är snäll liksom. Tror jag=)

Godnatt

Måndag

Sitter just nu hemma hos Antes föräldrar och väntar på att få reda på vad som hänt Lena, Antes mamma. Hon har haft nackspärr och ont i halsen bland annat och nu var de så illa att hon var tvungen att åka till sjukan. Så nu väntar vi här då vi igentligen skulle åkt till landet, man blir så orolig!! Men de e säkert ingen fara får man hoppas:)

Och imorn ska det bli sol och värme det har SMHI lovat! Så annars blir jag besviken.. jag måste sola lite mer nu för snart kommer Annapanna hem och är neger och då måste jag klå henne haha, man kan ju tro att vi tävlar men så är inte fallet:P
Igår var jag och Ante och målade hos hans pappa, de var kul. Sen på kvällen blev det fika på Fräcka frökens med Elin Ann och Sandra:) Jättemysigt var det. Efter de så följde Ann med mig hem och vi åt lite mat, sen prata vi och mös bara=) Älskar de stunderna. Idag var jag förbi henne en sväng också på dagen medans Ante målade och jag STORTRIVS där hemma:) känns så härligt på nått sätt, nått man saknat mykt! Synd bara att jag inte tål hennes katter för när jag kom hem var jag tvungen att duscha bara för att de kliade i ögonen och så. men de kan de va värt!
Så nu får vi se va som händer ikväller, antingen blir de landet eller så blir vi bara hemma tror jag. Hoppas iaf att Lena blir bra!

saknar mamma massor också har fått nån mamma längtan=) ska dit snart hade jag tänkt!

Puss o Kram


Grimaser!


Skön dag

Idag har jag vart på stan hela dagen med Antes mamma Lena och hjälpt till att leta efter de sista till bröllopet, de var mycket trevligt och det är så roligt att hon vill ha med just mig som smakråd=) jag blir så glad av det!
Så de blev en väska, underkläder och lite mer fast hemliga saker till mannen Jocke:)
Fick även 2 st krukor som var jättefina att ha i sovrummet!

Ikväll blir de till o träffa Elin o Ann o sandra tror jag ska bli såå kul! Måste ringa Elin snart och se när hon dyker upp.
Se va de blir att äta ikväll då någon som har nått tips?
Nu har Ante och jag fixat till lite i sovrummet.. alltså vilken skillnad de kan bli bara av att flytta på lite möbler och fixa ta bort och sätta dit! Roligt fast de e hur mykt som helst kvar som man vill göra, men jag stortrivs kan jag lova=)

Idag var de älsklingens sista arbetsdag så nu är vi lediga tillsammans, skönt. sen börjar han jobba på sitt nya den 11 aug! Kommer gå som smort=)
Ska ut o gå snart med, slutat regna.

Puss

Min pojkvän är sur..inte jag!

Hej jag heter Erica citron (Ante tvingade mig att skriva detta)
Han frågade om när vi ska gifta oss nångång så borde jag heta Citron i efternamn för att jag är så sur..ska han säga!! han borde heta mespropp tycker jag=)
haha

 
kolla va sur!!!


Här är jag( jag är alltid glad!)

Puss




 


Älskar pappa:)

Nu e jag hemkommen från Pappa.. åå vad jag hade saknat honom!!! Och syskona med massor:) Dem tre är underbara verkligen älskar er alla massor. Och såklart min andra familj med=)
Jag spelade spel med Elias.. filmjakten heter de. Det är astrid lindgrens alla filmer typ frågesport och jag lovar att jag kan svara i stort sett på allt förutom barnen i bullerbyn.. hehe jag är helt skadad av de där filmerna=) så de va mysigt.
Sen satt ja och mös me Amelia lite med såklart!
Sussi och hennes barn var där också.

Vill träffa min sis Linda snart med:) Om vi kan hålla sams villsäga:P

Vill se på so u think u can dance men de e så sent men ska nog se ändå:) Ååå nu har jag bokat in mig i streetgrupp och en discogrupp med på Annas dansskola www.norrkopingsdanscenter.se
ska bli såå kul att börja igen=)

Var ute o gick typ hela dagen idag... skönt. Jag och kära Elin var i vrinneviskogen me hennes hund och gick jättelänge.. var skitmysigt hon e så rar med och vi har så kul.

Nehe nu ska jag väl sova el nått.

Puss



...

Nu ikväll har jag bestämt mig för en sak som jag ska fullfölja:) Och det är ett löfte för mig själv. Positivt såklart.

Nu har jag precis sett klart allsång me min kille, alltså ärligt the poodles släng er i väggen haha pinsamt värre. Men jag gillar allsång på skansen.. när jag var liten var det mitt älsklingsprogram. hehe

Igår hade jag en sån där dag där jag fick tuppjucket och började gå in på alla sidor på internet där jag skulle kunna tänka mig att de finns jobb, letade som bara den men hitta bara ett jag sökte.
Jag vill inte riktigt skriva exakt vad jag sökt för arbeten men jag kan säga inom vilka områden. matbutiker, klädbutiker, reception. De e väl ungefär de kategorierna och några till.

Får se om ja går ut på lördag me en tjej o hennes vänner.. vore kul men får se hur de blir. Nästa vecka blir de nog landet för hela slanten hoppas de för jag e trött på att va hemma:)

Nu ska vi sova snart.

Godnatt puss


Pust!!!

Äntligen har jag fått iväg alla dessa papper plus tagit kopior på allt. Känns underbart och lättad är man också.
Träffade söta Elin nyss och satt och fika på gården, gumman du e så go=) De e så skönt att ha riktiga vänner, jag skulle aldrig klara mig utan er!
Nu e Annapanna i Greece och är i Lagans där jag och älsklingen var. Hoppas hon har de bra:) De tror jag säkert.. och 1 aug åker Elin till Turkey också. Skönt alla ska ha det förutom jag :( hehe nejvärs de gör inget nästa år ska Kanske Jag o Ante, Mange o Emilie åka ihop.. hoppas de blir så de vore skitkul.

Idag ska jag laga mat med, förstå de var inte igår kan jag säga. Lagar ju nästan aldrig mat och jag har blivit nästan för bekväm i det också. Men idag blir de sallad:)

Nej nu vill jag bara börja träna, dansa!!! men jag kommer aldrig till skott.. men jag får nöja mig med att springa så länge. Men de e så lätt att bara strunta i de då.. promenader e ju så himla trist att gå själv iaf. Men ihop me nån e de helt okej.
Igår blev de inget spring så de MÅSTE de bli ikväll.

Puss 

Emilie o jag

Sångfågel...

Jag kom på det igårkväll, eller vist visste jag om de sen länge men inte så att jag tänkt på det.. Jag älskar att sjunga och kan faktiskt det också men jag har ALDRIG under 7 års tid sjungit för min älskade pojkvän. Jo i bilen och så men inte så att han hört mig sjunga.. mitt problem är att jag inte vågar.. för tänk om jag sjunger för jävligt fast jag bara sagt att ja kan och så har han förväntningar? haha vilket världsproblem va? Kom bara att tänka på det igår och var tvungen att informera er om det=)

Sitter hemma iordninggjord för att gå till ams. Inväntar posten och jag är nervös till och med. Tänk om jag inte får a.intyget? Nej nu ska jag inte ta ut sådant i förskott men man blir ju orolig då jag skulle sänt det redan igår:S
Hmm nu börjar solbrännan avta också för solat har man ju inte kunnat de har ju vart moln om vartannat plus att jag inte orkat steka mer, hehe för de har blivit lite to mutch of that.
Skulle sprungit igår med men de spöregna och Ante var så seg så vi springer ikväll istället, de e faktiskt skönt när man väl springer och har sprungit. Även om de e svårt att tro.

Och nu åter till sången, vad kan få en att våga? Vad e man rädd för? Jag vill bara kunna sjunga lite:P

Nu ska jag snart gå(hoppas jag)
snart e kl postdags.
Puss


Fixat naglarna

Det är väl typ det enda jag kommit till skott och gjort idag. Jag gjorde fransk manikyr på tipparna med gele som jag gjort själv faktiskt. Inte så svårt som man tror.
Så nu väntar jag bara på att älsklingen ska komma hem från jobbet. Saknar honom:)

Äntligen fick jag svar från lönekontoret på förra jobbet så idag postas mitt a-intyg såå skönt, ja blir ju så himla stresad annars om allt inte går som det borde. Så imorn blir de att visa upp de för ams sen posta de till facket.. blir så bra. Hoppas jag får jobb snart! Jag e positiv så de e ju bra:)
var ute och sprang och gick i vrinnevi igår med älsklingen. Det gick sådär jag var så himla trött men jag sprang så mykt jag orkade och ikväll ska vi påt igen:)

Tankar och känslor kring mina problem ni som vet, har faktiskt kännts rätt okej sista tiden..de e skönt men vågar inte hoppas på att de e på väg bort helt jag har en lång väg kvar o jag vet exakt va de e nu så det e positivt=) förr visste jag ju ingenting, nu kan jag hantera mer o mer iaf.. skönt.
Jag behöver omges bland glada positiva människor och det gör jag:) de känns så himla mykt lättare då när andra ser lätt på saker jag trott e bekymmer. Jag försöker att inte oroa mig för saker i förväg nu utan ska försöka ta de då de uppstår problem istället.
Visst att de kan kännas motigt ibland men på ett annat sätt.Bra va?(även om ingen fattar haha)

Vaknade 11:00 imorse och har endast handlat frukost och plockat o bäddat lite.. men fan va slapp ja blir måste ju komma igång lite. Imorn ska ja upp tidigt o fixa me allt sen städa hade jag tänkt!!



Landet...

Jaha då har man avklarat ännu en helg. Igår var Älsklingen och jag på hans pappas land i Lönö hela dagen. Det var väldigt trevligt tycker jag och vi har alltid så roliga och bra diskussioner hans pappa, Maria och jag:) dom är så bra! Jag saknar mina egna syskon väldigt mycket när jag träffar hans. Så blir det nog.. ska till pappa nästa vecka hade jag tänkt.. alltså imorn och framåt för då bör han ha barnen då han vart i Riga och haft det trevligt!

Idag har vi vart på Antes mammas och Jockes landställe ute i Ramsdal. Trevligt det med, åkte båt bland annat och slappade mest. Skönt. Så nu e vi hemma och har precis ätit jordgubbar med vaniljyoughurt! Mums.. det kan jag rekomendera som efterrätt eller om man e sötsugen men inte vill proppa i sig en massa skit!

Vaknade imorse o var på jättedåligt humör. Usch gillar inte när jag e de.. först e jag tråkig och typ hackar lite på Ante sen tjuter jag och ber om ursäkt och får dåligt samvete.. förlåt igen älskling du är ju mitt allt! Men ibland kan de väl bli så att den andra får skulden för att man själv har problem med nått.

Å vad de e skönt att blogga igen=) få ur sig saker som hänt även om de kanske inte e så mykt.
Hoppas på att få mitt arbetsgivarintyg imorn med från Skandiabanken, annars vet jag inte va ja ska göra om ja inte hinner att få de till tisdag.. då försenas ju allt me facket o så. Jaja de löser sig nog som alla karlar brukar säga.



Me and me bitch!

Vinsten från Grönan:)


Bättre sent än aldrig

Jaha då är man officiellt arbetslös, vilket känns overkligt och konstigt! Jag vill absolut inte vara det och jag orkar inte hålla på med A-kassa hit och dit som kräver intyg och allt. Det hade väl inte vart så jobbigt om man fick alla jäkla papper i tid från vissa arbetsgivare men men det är väl bara att vänta så får man väl se vad som händer. Sånt kan göra mig skogstokig när man inväntar papper som aldrig dyker upp. Men de e ju synd att bli bitter.

Nu ska jag uppdatera er lite om vad som hänt på sista tiden då.  I söndags var vi i Sthlm för att gå på Grönan med Mange och Emilie och det var kanonkul fast jag inte åkte nått. Sen åkte vi hem till dom och åt och pratade hela natten typ:) Vi har såå kul ihop alla fyra. Sen dagen efter så skulle Mange på jobbintervju så vi andra tre fikade och väntade in honom för att dom sen skulle med oss till Norrpan och sova här. Vi letade hela kvällen efter Karlsson på taket filmen som har blivit vårat interna skämtande:) hehe. Smultronstället får icke förglömmas samma kväll och antes underbara plankstek som han gjorde kl 23:00 på kvällen=) Jättegott.

Tisdag sen så träffade jag mina tjejer Ann och Sandra som jag saknat såå. Hur mys som helst även om jag säkert var skittråkig, förlåt för det men jag var så himla trött tror jag. Onsdagen fikade jag först med Sandra Karlsson en kompis från Quill sedan träffade jag Annapanna som å andra sidan kommit i kontakt med sin jugoslaviska sida av släkten vilket är kul tycker jag=) Eller inte.. haha det var så här att Anna visade bilder på hennes släkt när hon fyllde år och så helt plötsligt på en bild så såg det ut som en utländsk kille.. jag var stensäker på att han var utländsk så jag utbrast : Va, är din kusin Jugge? Hur går det ihop sig?( eftersom ingen annan var mörk) hehe ajja de var kul iallafall när jag också utbrast: Jaha det förklarar varför du är så brun Anna.

Sen var jag och Ante och grillade hos mamsen och Ola och det var jättegottt och trevligt! Sen idag så kommer min efterlängtade Elin hit med sin goa kille Habbe. Vi har såå kul ihop hoppas inte vi spelar kubb bara för Elin blir så dålig förlorare;P haha skojja me dig gumman jag vet att du läser de här hihi.
Och imorn blir de Grill hos Cassandra vilket också var typ 100000 år sen vi sågs så de ska bli kul.

Hm undrar om jag får nått roligt jobb snart gud jag bara längtar tills jag ska börja nån ny stans.. de hörde av sig från ett ställe idag så  vi får se vad som händer..
Nej nu ska jag fixa lite. Skriver imorn. Puss

RSS 2.0