Snälla snälla snälla

snälla snälla.. jag ber för att få vår lägenhet såld nu!! Så att vi kan flytta till nått snart! Jag önskar att det kommer att gå bra på nya visningen imorn och att budgivningen kommer igång på tisdag!!!!!!!!!!

Biomys och Familjehelg



Japp då var man hemma igen i Norrpan, har vart en underbar helg verkligen! Jag har Myst med min kärlek, och träffat Bästa Anna.. de var såå efterlängtat och roligt! Har saknat dig sjukt mycket vännen!!! Så på Lördags kvällen så mötte jag Anna vid filmstaden gick och shoppade godis till filmen, sen satte vi oss på Coffe house och fikade och snackade viktigt tjejsnack!!Sen såg vi filmen, jättebra var den.. värd att se!

Så igår på morgonen när jag vaknade så gick jag till mitt gamla center Sats och dansade som aldrig förr alltså det var såå roligt! Det var öppet hus så de var fullt ös med 3 instruktörer, klassen var 1h och de klädde ut sig till varje låt, lyckat! Hann att träffa mamma Ola och linda lite med på en fika och efter de så var Ante och jag bara hemma innan bion.Idag åt vi god frukost med scones och te och kl 15 var det söndagsmiddag hos Antes mormor.

Så nu e vi sega och trötta, mamma kommer över med lite tvätt som hon fixat åt mig:) Så en kaffe till hinns nog med!Imorn bär de åter av till sthlm och jag är sååå nervös inför sista visningen på måndag/imorn  för kommer inte budgivning igång då så byter vi mäklare direkt!

Nästa helg jobbar jag.. känns sådär, o inte för att de e segt att jobba helgen utan för att de e tråkigt att inte kunna åka hem.. men Ante kommer upp istället så snälla Elin lånar ut soffplatsen;) Hon e en sann vän!Hör du det Guld?=)

Puss på er

Saknar er!



Bilden är från i somras på Ante Viktor och jag:) Gillar den hä'r roliga mysiga bilden!!


Inatt gick jag upp som ja skrev i mitt förra inlägg kl 4.. oh my! Trodde det var döden som väckte mig typ, sjukt segt men ja pallra mig upp jobba hårt och när ja sluta kom ja inte iväg förrän 30 min senare.. mötte söta alin på stan för en lunch=) såå gott thai here we come.. just de haha en kvinna ställde sig upp på restaurangen o sjöng happy birthday till ägaren haha hon sjöng sååååå högt att vi fick typ gåshud för att vi skämdes!!Pinsamt!

Sen gick vi på stan och jag testade ID smink som alin ska fixa till mig, såå rar e du! Jag gick sen och tränade Aerobic tills jag stupade.. så jag var inte hemma förrän ca 19:20 och då gick elin o ja om varann:( typiskt hade vart mys me film el dyl=) men nästa vecka då jävlar!
Imorn är de öppet hus på alla SATS center då de e lite tävlingar, gratis provträningar mm, kom vettja!Så imorn blir de nog en hel del jobb.. men ja ska sova ut så länge ja kan! skönt, hoppas ändå på att vakna skapligt så man hnner träna lite, men imorn blir de nog mindre me de=)

bara 2 dagar kvar sen blir de norrp. på lörd är de bio el liknande aktivitet me min ANNA!!!ÅÅÅÅÅ jag längtar!=))
Prata me Ann nyss i tel me å ja e så glad för så fina vänner!Tack att ni alla finns!

Nu ska ja ringa min prins, good night

Back on track

Jahopp då e man tillbaka i den stora staden, måndagen var jag inte så taggad tyvärr man har ju sina ups and downs så att säga. Idag gick de lättare och allt kändes roligare och så.
Efter jobbet idag kl 10:00 så solade jag lite, sprang en halvmil för att sedan bege mig ut på stan och kolla lite.. jag gick o gick i flera timmar betade nog av det mesta tror jag:) Köpte ett par jeans från ZARA sjukt snygga! Jag brukar ha såå svårt att hitta jeans så ja slog till.. har ingen bild ännu men de kommer nog. Åkte sedan hem och Elin o jag gick till Globen för att handla mat..

så nu ska jag snart sova redan då jag ska upp kl 04 inatt=))))))))

imorn blir de löpning efter jobbet igen tror jag sen får ja se..
Nu ska jag ringa mitt hjärta!

Puss

Utmanad av Alin


Three names I go by:
1.Erica
2.Eric
3 Erci

Three jobs I have had in my life:
1.Ordermottagare
2.Kundtjänst
3.Receptionist

Three places I have lived:
1.Haga/Norrköping
2 Eneby/Norrköping
3.Söder/Norrköping

Three TV show that I watch:
1.Family guy
2.Days of our lifes
3. Simpsons

Three places I have been:
1.Grekland
2.England
3.Frankrike

Three people that e-mail me regularly:
1.Facebook
2.Jobrecomendation.com
3.Asos

Three of my favourite foods:
1.Stuvade makaroner & Köttbullar
2.Kina/thaimat
3.Kalops och massor mer!

Three things Im looking forward to:
1.Att flytta ihop med Ante till Stockholm
2.Resa utomlands nästa år
3.Bli rik

Jag utmanar SARA R, ANDERS och EMMA LEWIN!!=)

Coldplay



Igår var jag Mamma och Ante på Coldplay, Sthlm Stadion. Hur bra som helst var dom! Vilken jäkla konsert! De var så himla påkostat och bra... Ljussättningen var fantastisk och de yrde konfetti i fjärilar, gula stora ballonger flög över hela stadion över folkmassorna och mitt i allt gick de ut till mitten av stadion typ där ståfolket tog slut så att säga och uppträdde där några låtar, så folket på läktaren blev som tokiga och sprang från läktarna rakt mot bandet, grymt!

Vi åkte skapligt från Norrpan så vi hann att äta(vilket var typ halva grejjen) så först åt vi kaffe och baguetter som mamma fixat såklart, sen köpte vi godis på statoil för att ha på färden.. när vi sen kom fram till stadion så köpte vi korv, läsk och chips.. minutrarna efter det blev de kaffe och chokladboll..och på hemfärden blev det Donken mitt i natten i Södertälje=)
När vi väl kom hem sov mamma över hos oss, mysigt! Sen imorse blev de frukost och den här dagen har vi vart hos pappa, sen har jag spenderat tiden med älsklingen, kände att jag verkligen behövde det!! Jag har saknat han såå mycket eller gör de automatiskt i veckorna även om jag trivs såklart:) Men då blir de att man ska träffa alla när man kommer hem vilket e superkul! Samtidigt som jag vill träffa Ante lite själv. Så imorgon bär de av till estockolmo och jobb och Elin igen! Känns som att jag bara vill att vardagen ska vara där hela tiden me Ante också och ny lya å allt, men de kommer i sinom tid.. nu blir de liksom som ett litet avsked från allt varje helg.. men jag vänjer mig snart med tiden. Är glad att ha ett superjobb och en bra homemate som ja bor hos, då blir allt lite lättare=)

Nu ska jag sova, känner att jag behöver och vill det.. nästa vecka nu blir de stenhård träning de vill jag verkligen! och rolig träning ska jag också klämma in haha. Känner att den här veckan har vart den värsta svullvecka ever, behövs sånna ibland så de e ok;)

Puss o Kram

Jobb,Jobb, sova,Jobb,Jobb,sova,,,,äntligen hemma i Norrköping!



Hallå i lådan!! Hur mår ni allihopa? Själv mår jag faktiskt bra. jag vet att jag skriver faktiskt men de e så att inte alltid så e fallet.. att jag mår bra alltså.. Idag känner jag dock att jag faktiskt gör det!Känns bra!
Den här och förra veckan bestod i stort sett bara av jobb typ, de har vart en jäkla bergodalbana i känslan om jobb och boende och situationen överlag.. men nu börjar de kännas bra. Jobbet är superkul iallafall.. bra kollegor, härliga medlemmar och ett högt tempo! Allt passar mig, till å med storstan:) Alla borde träna på mitt center!!!!!=))Eller iallafall på SATS!

Ja e sämst på att blogga när jag väl är där för de har vart lite svårt vi har bott 3 pers i en etta och de blir inte att man e hemma å tar å bloggar å skriver.. trivs däremot väldigt bra hos min vän Elin som tagit emot mig med öppna armar=)

Imorn ska jag Ante och min mamma faktiskt på Coldplay, nice! Sen e de en massa från Antes jobb med!Så imorn blir en rolig, härlig och mysig dag!
Ikväll så har vi haft en jättetrevlig kväll här. Ante gjorde en dessert som var sjuuuuuk=) sen gjorde han skagenröra, jättegott sen åt vi ost kex, godis, cocacola och vin! Ann var här som jag saknat sååå. Viktor och Johan var/är också här så de har vart mys. Jag spyr snart för att jag e så mätt. Ska sova nu så ska jag försöka update så ofta jag kan me bilder mm.

P&K

De går bra nu...

..Ja faktiskt redan efter en vecka så känns allt mykt lättare och lättare än så här blir det.. Jag var så orolig och så förra v inför nytt jobb sova själv osv. Men u känns de bättre iallafall! Jag e så glad för alla mina vänner här det måste vara det som livar upp allt, plus mina älsklingar hemma som peppar mig Ann å Anna till exempel..=)
 
Jobbade till 14 idag sen spreng jag på löpbandet fast att jag var sååå trött, snacka om att man får vara stolt då! Imorn blir de nog ingen träning tyvärr, jag börjar 14 och stänger.. efter de så åker jag direkt till Mange och sover där me Ante, ska bli underbart att träffa Ante.. Mange ska också bli jättekul att träffa!!

Nu ska jag baraslöa, duscha och ta de lugnt vem vet då kanske jag vaknar tidigt och ändå orkar träna!
Jobbar helg , känns sådär nu när Ante kommer men de går bra!De e min första helg så de får vi se hur de är.

Vet att de blir lite korta inlägg utan bilder men de e för att de e meckigt på elins dator plus att jag inte har tid att skriva massa, så jag håller er updated iaf om min vardag här i sthlm.. i sinom tid kommer bilder promise=)

Puss puss

090811

Konstigt det känns att skriva dagens datum, jag menar sommaren e ju snart slut men jag hann inte med den...vart tog den vägen?
Idag har de vart en bra dag! Jag vaknade imorse, åt frukost och sedan gick vi till gymet å jag sprang 5km, jag gick ytterst lite så jag var heeelt slut och utmattad, de kändes så skönt och jag var så bra!Imorn blir de mer träning, har inte bestämt vad än riktigt men de e såå kul att de finns så mykt klasser att välja på här i sthlm:) Finns de inte aerobics tex på ett ställe så finns de på ett annat jättenära.

Imorgon e de upp kl 04. de blir tidigt men jag slutar tidigt med så de e skönt.

På torsdag redan kommer älsklingen min, då ska vi sova hos mange hela helgen, de ska bli kul!
Har saknat Ante massor men de e helt ok nu faktiskt att va ifrån varann i veckorna då vi ändå kan ses på helgerna, å rätt som de e så har vi egen lya=)

Nehe nu ska jag sussa och ringa ante, P&K

Underbara helg!!

Haft en fantastisk underbart mysig helg hemma i norrpan. I tors så kom Älsklingen till sthlm, vi sov tillsammans hos Elin till fredagen.. Jag jobbade då till 21 sen åkte vi till Vapiano för en pasta;) Efter de åkte vi hemmåt, på lördagen så gick mamsen och jag på stan och köpte 18 års present till linda, vi hann också med en fika å de var såååååå mys att baravarame mamma=) sen var de kalas för syster! Saknat henne massor.Kvällen spenderade jag me min underbara kille=))) som jag saknat massa massa! Söndagen sen så åkte vi ut till ramsdal för att sola och bada i skärgården.. hur skönt som helst verkligen! Träffade Anna och Gutte en sväng på en kaffe och jag fick den bästa och finaste present en vän kan få.. en bok om mig från Anna.. tårarna började komma när jag fick den men kunde ju inte tjuta i manligt sällskap, tack min ängel de är den finaste bok som finns och du känner mig verkligen;)

Pappa och mina små syskon hann jag också träffa som jag saknat så dant! De var också trevligt somalltid... Ante och jag svängde också förbi Ann sent i går kväll de var efterlängtat och saknat!

Så nu idag tog jag bussen hit och fikade ensam på stan innan jag började jobba kl 14:00 de har gått jättebra idag och jag har fått mykt beröm att jag klarat de så bra att jobba själv och så. Jag är lite stolt över mig själv:) så nu sitter jag hos Elinpelin och ska snart sova, fast jag jobbar bara3 h imorn!!! o börjar inte förrän sen eftermiddag, chill;)

jag vet att jag inte lagt ut mykt bilder på sista tiden men de verkar lite meckigt på elins data me uttag, så jag måste fråga hur ja ska göra först.. hehe

Hoppas ni haft en skön helg nu! så hörs vi imorn pussss

NIKE utbildning=)

Hej kära vänner!

Ännu en dag avklarad här uppe i stora staden, längtar efter Ante å min familj men de går bra här ändå. Imorn öppnar jag vilket ska bli spännande att se om jag klarar av men de tror jag nog=)
Nått som e sjukt kul e ju att jag imorn efter jobbet ska på utbildning för nya nike kollektionen=) de blev jag som får gå den imorn då de övriga e sjuka! Kul va? är lite pirrig för att åka t banan med byte men jag klarar det nog!

Idag har jag träffat Nelli, vi möttes vid svampen som ligger på stureplan vid sturegallerian för er sominte vet, jag hittade knappt dit ens haha men de gick bra till slut! Sen gick vi och solade och mös i Humlegården:) efter de tog vi en fika nån stans på östermalm tror ja de va hehe.. noll koll=)
Sen gick jag till jobbet å nu e jag hemma hos Elin. Ensam dock. Elin.. GRATTIS på din 23 årsdag!Hoppas den var bra fast inte jag var me, jag tvivlar på de men vi får hoppas.

Så imorn e jag borta hela dagen, får se om jag orkar me att blogga men de tror jag då.

Puss å gonatt

Första dagen avklarad på nya jobbet,skönt!

Hej på er, äntligen så är första dagen på mitt nya jobb avklarat. Jag var där en halvtimme innan så att ja kunde få en liten genomgång tänkte jag.. men de blev inte så utan kl 14.10 jobbade jag ensam i repan.. alltså de var ju bara att ringa in till chefen eller nån annan men ändå.. så nu e jag sjukt stolt över att jag klarat många saker idag bara för att man vart tvungen liksom. Så jag tror att de kanske var lika bra att kastas in i de, just för att lära sig  snabbare och våga mer. Receptionsansvarig är långtidssjukskriven å den andra rec tjejen var sjuk. Så i de stora hela så ser de ut som att ja kommer att trivas och de skulle va de bästa! Vi får se vadtiden utvisar, jag är nöjd ändå fast att ja hade väntat mig en introduktion.. så för att ha den första dan avklarad så känns de skönt! på ons har ja min första öppning  och taxin går väl ca 4.10 :)))) hehe kommer kännas tidigt att ställa kl på 03:30.

Saknar ante vante älsklingen!Och mina vänner å familj! tack förresten för de fina kommentarerna de värmer sjukt mykt!

Nu blir de sovdags!Puss

Well

Ja så nu sitter jag här i storstaden,utan Ante.. inte van alls. Känns lite jobbigt nu men de blir väl bättre.
Jag är nervös inför jobbet lite grann men jag  hoppas verkligen att jag kommer att storttrivas där!

Elin e så snäll att jag får bo här, tack gumman!

Jag har liksom inte känt mig så trygg i mig själv, utan Ante känns de som jag är otrygg på nått vis vart jag än befinner mig. Så därför är de ju bra att lära mig de att just vara trygg i mig själv.Jag har liksom inget att va rädd för.. å de e ju inte så attvi inte kommer ses utan 3 dar i veckan ses vi liksom o han kommer upp snabbare än man hinner tänka.

Så nu ska ja duscha sen läsa lite tidningar som elin lämnat kvar här=) sen ringa några samtal!
Imorn börjag jag min första arbetsdag och inte förrän kl 14 så de e ju supersköna tider!

Tack alla som stöttar mig å som känner mig, ni vet att jag är lite känsligare:)

Puss

STOCKHOLM!

Nu flyttar jag! Idag, nu, pronto!
Det ska bli roligt och väldigt intressant, har ju tjatat om de här i ett antal inlägg men de är väl för att de ska bli kul men ändå lite nervöst såklart! Men jag har verkligen förberett mig på detta och ser fram emot varenda sekund ihop me mina sthlms vänner och min sambo Elin.

Idag nu så åker Ante, jag och Elin upp och de blir väl att börja med upppackning för min del. Sen ska jag nog träffa Emilie är tanken:) Om inte så ska jag träffa Mange, Lund och säkert Nelli:) De blir kalas!! Elajn ska ju på coctailparty men kanske bangar för hon är bakis haha.. elin sup sup sup=) jag tror ja ska kedja fast den där ladyn inför helgerna.. de har hon bett mig att göra iaf haha så de inte blir för slirigt.. men elin lille du ska ju lära mig dricka igen me så vi kan väl gå halva vägen var?

Så nu stockholm kommer jag! Ante kommer senare=)
Puss

RSS 2.0