FEST!!!

Ikvall har jag fodelsedagsfest! Ska bli kanonkul.. synd bara att Mange,opus,tobbe o emelie inte kunde komma fran sthlm..De blir nasta gang!

Jag tankte bara uppdatera lite, men de e korigt kan jag saga nu.. haller pa att ta korkortet som gar framat! jobbar heltid och fyllde ar igar, hihi. Fick mykt fina presenter men bast av allt var av min alskling.. SPA och middag for 2.. mysigt! Blommor kom ocksa till mitt jobb fran min lilla romantiker!! Puss pa dig!
Pengar och ett par jattelackra silverstilettskor av pappa och sussi plus familj. Och presentkort av Lena o Jocke o Virre pa nagelsalong! Jattefint alltihopa.

Sa ikvall blir de party, tilltugg och bal! mums.. alkslingen har fixat med de hela dagen.. han e sa underbar!
Var pa Gina forut o shoppa upp mig till kvallen ocksa.. fick namligen blomma o presentkort dar av antes mormor med..sa snall!!

Ses kanske ute?
PUSS

Langtar till sommaren

image160

ar det har ok? ar det acceptabelt? att kunna bli sa javla brun for att sedan bli likblek som en snogubbe? jag kollar mig i spegeln nu och ser inte en gnutta av den har tjejjen for tillfallet. Hur ar det mojligt

Ny vecka nya tag!

Nu ar jag tillbaka. Har vart sjuk och barnvakt en vecka, har inte sovit hemma alltsa. men nu sa.

Om 2 veckor blir det partaj da fyller jag ar och jag tankte ha en liten fest, hoppas pa trevligheter! Ann o Sandra var hemma i helgen vilket var harligt att se dem. De kom forbi hos min pappa dar jag bott nu , pa lordag kvallen en stund.

Ante och jag har nu blivit jattesugna pa att kopa en lagenhet istallet for att som vi gor nu, hyra. Vi har hittat en ocksa och den skulle vara perfekt. bra lage fint och mysigt och sa ar det ju ens egen da liksom. Aa vad jag vill ha den! men vi far val borja med att ga pa visningen hihi.
 
Denna vecka har de ju inte blivit tid eller ork heller till ovninskorandet. kanns lite tungt nu faktiskt sa jag maste komma igen nu. de blri javligt intensivt i slutet innan uppkorningen. Men gud jag maste lara mig att inte sitta stel som en pinne o bara kolla rakt fram. for de e typ vad jag gor.. jag maste ju kolla ordentligt pa ovriga trafiken.. men de e ju svart ju haha! Mykt att tanka pa.

Imorn ska jag nu jobba efter en veckas sjukdom. Ska bli skont att komma tbx till jobbet.. hatar att va hemma sa lange.. men vad gor man nar man ar psyk?
Nevars men nu ska jag ata godis.. for imorrn borjar allvaret med GI.. ps inte for att jag ska banta utan for att de e nyttigt och bra ds.

PUSSSS

RSS 2.0