Godmorgon Starshines!

En ny härlig dag är här :) Och jag gick upp tidigt för jag vaknade när Ante gick upp, jag saknar honom när vi inte hinner ses alls mykt nu förrän man typ ska sova, men snart e de helg och då äntligen:)

Nu ska jag bara förbereda lite frukost som jag ska äta efter att jag tränat ett pass här hemma, de är ett jätteb ra pass. Jag ska lägga ut  vad det är för nått så kan ni ta efter.

Åå tänk att de snart är sommar, känns lite overkligt för när våren snart är här med värmen så går de ju hur fort som helst! Det kommer bli en lugn sommar vilket behövs än att flänga runt o göra så mykt som möjligt. Min kärlek kommer nog jobba endel med.

Jag och min Anna kommer att förhoppningsvis ses massor och sola o bada, här är en bild från förra helgen på knäppingsborgs fik bagarstugan, de var riktigt varmt ute... till de börja regna :)


 min fina vän!

Nehe nu ska jag träna och sen duscha. Idag ska de bli en bra dag:) P&K

 


Dagens 100428

Det blev en dagens outfit idag, ojdå.. inte händer det alltför ofta!

Skjorta H&M.Svarta sammetsleggings. Skor Gant.

Jag färgade mitt hår och klippte det igår som ni ser nedan, man ser inte alltför bra men jag blev iaf nöjd!



Nu kom min älskling, goodnight


A Long Day

..minst sagt!
Öppnade imorse så var på jobbet 04.30 men möttes där av en glad person, nämligen Andreas som är ny på jobbet. Han var med mig vid öppningen för att lära sig vilket gick bra.

Efter jobbet åkte jag hem direkt, åt en god sallad med bröd i solen.. efter de så gick jag till frisören och piffade mig! De blev jättefint och jag blev väldigt nöjd. Imorn hoppas jag få ut en bild när ja e snygg i håret.

Jag måste också skryta med att jag gjorde ett träningsprogram och körde ett pass här hemma i ca 35-40 min:) De var hur bra som helst och jag kommer nog fortsätta med det.. nu kan man inte skylla på att man inte har tid att gå till gymmet! Hiihi

Imorn ska jag vara utvilad, skööönt!

SAKNAR MINA SYSKON AMELIA O ELIAS O LINDA!

P&K

MAKEOVER

Nästan iallafall, imorn har jag bokat tid för klippning och färgning! Finns det något roligare och härligare i livet än att gå till frisören?? Ja de e klart att de finns, men just nu känner jag mig sååå värd det, att  bara sitta och bli ompysslad och färga och klippa och läsa tidning!!!!! WIEE! Det är ju så fasligt dyrt men jag måste och då menar jag de verkligen.. jag kommer inte ihåg sist jag gick till frisören för att färga mitt hår, det var säkert 4 år sedan(utan att överdriva) Jag vet hemskt värd det är jag.

Frågan är bara vad jag ska göra för nått? De har jag liksom inte ens tänkt ut, vad tycker ni? Jag hade tankar om att ljusa upp det men jag kanske gör nån rödbrun variant lite ljusare med slingor? Usch vad svårt.. tänkte även klippa upp och igenom hela håret(längden måste vara kvar) men just så att de blir lättare att stayla.



 

Typ såhär vill jag ha, MEN jag har ju typ spikrakt hår vilket inte e lika kul. Måste lära mig att göra de lite lagomlockigt me plattången, har inte lärt mig de än.

Eller ska ja göra ljusare??

 

P&K


100420

Nu blir det äggmacka:) Sen blir de bokläsning, det kan även hända att jag äter lite havregrynsgröt som jag nu fått nojja på.. hatade de fram till för några dagar sen haha!

Har nog aldrig längtat till våren och sommaren som i år! Den här bilden är tagen i Abborreberg förra våren då jag och Anna åkte hit efter jobbet. Haha vi hade köpt kyckling(Anna hade typ precis lärt sig äta kyckling på de viset då hon hatade de förut med ben o allt) och bröd åt vi och mös. De var jätteroligt som vanligt och vi fjantade oss också som vanligt. Efter den där kycklingen blev anna magsjuk.. och kyckling var igen ett minne blott att käka... haha jag glömmer aldrig den dagen:)



Är de nån som kan få igång min humor och mitt sjuka sätt så är det Anna haha om ni bara visste ;)


Nu tar det sig...

Hemma efter en lång men pigg och glad dag:) Jag har idag verkligen innerligt känt mig glad och lättsam! Jag är en sån person och den ska jag fortsätta vara.
Jag jobbade till 14.00 sen hade jag möte till 15.00 efter det så gick jag till Åhlens och mötte upp söta Emilie som jag tog en fika med.. men fy fan vad dyrt café vi hamnade på! Hon köpte en morotskaka för 39kr och en vitaminwell för 35 så 74kr för en liten fika och de roliga är att priserna inte e utsatta innan vilket man nu kan förstå..men huvudsaken var de ju såklart att träffa henne och tillsammans ger vi varandra energi de älskar jag :)
Igår mötte jag upp henne för att gå och hänga på Emmas jobb tills hon slutade.. vi båda fick värsta salongshårtvätten-så skönt! och vi hackade grönsaker och förberedde inför tacosen som väntade hemma hos Emma på gärdet.

De va hur mys som helst och vi kollade ut bilder till deras omslag..
Så nu sitter jag ner i min soffa, träningsverken börjar smyga sig på lite lätt och imorn blir det vila. På onsdag blir de monster pass med Erika på jobbet (jag kommer kola) haha. Mage och rygg står då på schemat och jag är hur osmart som helst att köra innan jobbet haha:)
Jag har idag iallafall kört löpträning i ca 15 min och därefter Kinesis i 45, de var jätte kul och superduper jobbigt!



se ya


Träning



Idag har jag jobbat, Erika på jobbet har blåst upp ballonger tills imorn och vi har satt upp dem ÖVERALLT:) så de vart jättefint!

Nu är jag hungrig så jag snart dör, Ante lagar biffar med potatis&morötter i ugn och tomatkonkasé .. gott!
Imorn börjar nu mitt nya träningsschema på RIKTIGT, jag fick förfrågan att skriva upp i bloggen och typ dagboksföra hur det går och med det även hjälpa andra att nå sina mål, de kanske vore nått?

Får se hur jag göra med den saken. På fredag nästa vecka ska iallafall jag, Ante och Mange på Gastronord, matmässan i älvsjö. Den e grym! Och de är speciella biljetter vi fått eftersom Antes pappa och företag står där. Så de blir sjukt kul och gott!
Åker även till norrp då och ska hinna träffa Anna då hade jag tänkt, sen la familia och mer än så hinner ja inte för att inte stressa ihjäl mig.
Snart är sommaren här och jag får flaschbacks från norrk och saknar det men samtidigt har jag inte upplevt sthlm på sommaren än och de ska bli såå härligt och först då kan ja nog mer och mer släppa tron o känslan om att de e bättre hemma.

P&K


Miss U all The TIME!!

Varje gång jag inte är med Ante, så kommer jag på mig själv med att sakna honom otroligt mycket! Det är en härlig känsla efter att ha vart tillsammans så här länge som vi och jag älskar honom mer och mer för varje dag, det är helt sant. Jag är den mest lyckliga flickvän i världen så mycket kärlek och uppskattning som min kille ger mig! Han är den personen som kan få mig glad när jag är nere, han tröstar bäst med sina ord och han är manlig och bara helt underbar. Älskling hoppas du läser detta för jag vill aldrig leva utan dig och det vet du :)
Tack för att du gör mig hel och alltid finns för mig.

En liten kärleksförklaring:)

Igår i väntan på att äta


Hahaha


Nu-läsning.Imorn-Jobb


100417

Känslor
Att känna efter och verkligen göra det är en självklarhet säger vi men är det verkligen det? Känner vi verkligen efter här och nu? Det är så lätt att tänka på vad som ska hända och älta det som har hänt, men att släppa tankar och känna efter här och nu det är en konst. Så ikväll ska jag läsa, ta det lugnt, se på tv och mysa!
Att verkligen känna efter är svårt, ex hur ofta tänker vi på hur det just nu känns att sitta där vi sitter, känna efter hur de känns när vi borstar håret, tvättar händerna, andas.. Prova en gång/en dag de är en speciell känsla och man är verkligen här och nu.

Kan låta som ett flummigt babbel inlägg men de e ju faktiskt sant.. stress, framtida händelser och de förflutna får oss att sluta känna efter här och nu. Så testa att verkligen känna.


 
Haha jag måste bara bjuda på den här, jag tycker att grimascher är sjukt kul och det kännetecknar nog mig :)

Igår var Johan och Gabbe hos oss och åt 3 rätters som Ante fixat. Sjukt gott. Ante så grym i köket och speciellt grym på skagenröra!

Glömde ju att ta kort på resten av maten men det var pasta med fläskfilé, körsbärstomater och spenat, grädde. Dessert Pannacotta!!! Sjukt god med passionfrukt över :)
Sen spelade vi spel och vi vann inte... fan. Haha.
Jätte trevligt var de och jag är så glad för att ha så fina vänner!


Surbulle

Måste tacka och hylla min sambo lite! Nu när jag kom hem så hade han städat allt, till och med gnott på köksluckorna, dammsugit,torkat golven,gjort om lite här hemma och sist men inte minst gjort smörgås med kokt ägg och kaviar på och så kaffe till det. Han kokade även sylt tidigare! Underbar är Ante! Älskar honom så!

Nu har jag ont i fötterna för att få klaga lite.. jag måste skaffa bättre skor att jobba i. Att gå omkring i klackskor hela dagarna kräver starka fötter;) Får kolla på ett par bättre nu till sommaren helt enkelt.


Ska sova lite nu efter en surbulledag som jag haft, varför har man sådana dagar? Have no idea.. blir inget mer surande nu haha!




Vill också säga GRATTIS mamma och Ola till nya lägenheten wihoo vad kul!

Godnatt


Pappa,Pappsen,Papiraul,Fadre,Farsgubben....

Haft finbesök idag av min kära far!! Å vad jag saknat honom och det var hur mysigt och roligt som helst att umgås bara vi två:) Vi var på restaurangen/pizzerian och åt pasta och pizza. Han fick en present som han blev glad för också de va bra! Här kommer ett litet bildkollage hehe.




Min pappa är den bästa pappan i världen! Tur jag har att ha både en fantastisk mor och far.


100412



Jag måååste springa imorn! För att komma ens i närheten av beachen 2010! Skärpning nu! De är ju inte så svårt för börjar man väl så e det roligt :) Så imorn efter jobbet blir det att springa/gå i ca 1 h hade jag tänkt sen hem för att träffa pappsen!!! Längtar sååå.
Jag har precis vilat, eller sovit ska jag väl säga.. i 2,5 tim så himla välbehövligt och skönt. Å när jag vaknade 19.40 så var de fortfarande ljust helt otroligt. Det är ju de man längtat efter.
Nu har jag precis värmt på lite kaffa som jag hade kvar och skurit upp kiwi. Lite 70% choklad kan de faktiskt också bli.. jag räknar det som vardagslyx inte godis!

Överkokt pasta blir de till lunch imorn.. jag säger ju att jag suger på att laga mat, kan vara för att jag inte behöver göra det annars hihi!


Sunny day!

Ja skulle igentligen tränat idag på jobbet men jag var lite för trött för de och valde att istället gå hela vägen hem i vårsolen, och de var inte så illa det heller det to över en timma i lagom takt.

Nu har jag precis ätit 2 frökusar/mackor, lättfil/jordgubbe med banan i. Nu blir det nybryggt kaffe sen sova någon timme eller två i soffan. Imorn kommer min bästa pappa och hälsar på mig! Jag längtar:)


Imorn blir det träning iallafall:)


Idag känner jag mig faktiskt såhär-Glad!


Love this pic!



Ge mig sommar, vår nu!!!!


Nice Day!

Nu är jag hemkommen från en bra bio med Emilie, Emma och Patrik där Emma pratar en tjej i filmen Draktränaren. De var den första 3D filmen jag såg och de var ju sjukt speciellt att se på det sättet och bra! Det blev popcorn och lite godis, men bästa alternativet!

 

Dagen började med att jag vaknade och sa SOL! Sen åt vi frukost och min kära försökte lära mig att äta havregrynsgröt! Vilket gick sådär, fast de var banan i..:) Sen tog vi på oss myskläder och gick en långis till hammarby sjöstad, å vad de var fint! Köpte även en bikini som var så himla billig där på ett outlet 150:- jättefin!

Innan jag träffade upp biokamraterna så träffade jag Ann en snabbis åå va de va kul att se henne!! synd bara att vi ses så sällan och att vi inte hann ses längre:( Nästa gång!

Nu blir de chill och läsa lite kanske, ska upp tidigare än tuppen imorn så sova skapligt blir det iallafall! P&K

 


ANNA



Anna och min sjuka humor som ni ser ovan! Men bara en liten inblick annars om ni skulle få se och höra allt så tror ni jag e knäppare än vad denna bild visar, haha! Anna jag saknar dig varje dag!Snart är det sommar och jag typ räknar ner dagarna.. för fy fasen vad vi ska steka i solen som i somras och tävla om vem som blir brunast.. anmäl er till mig på bloggen om ni vill anta utmaningen och tävlingen;)

Jag håller mentalt på att förbereda mig på en förändring i min frisyr. Ska nämligen klippa och färga håret nästa månad(håll i hatten) händer ju typ aldrig men nu är de dags! Men ja tror ja ska ljusa upp de ganska rejält i blondare och guldigare slingor.. eller bara göra de rödljusbrunt.. vad tycker ni?


PROPPMÄTT



Längtar såå till sommaren, hur länge har det vart mörker nu? Hur länge till ska de fortsätta? Nu får det vara nog, ge mig sol och värme jag behöver det nu!
Och nu är jag också så mätt så att jag spricker! Vi lagade en bra variant utav pomme:) Potatis i pomme storlek i ugnen, pås sås fast på mjölk och inte smör och fläskfilé med sallad! Gott och proppmätt!!

Tänkte kanske lägga mig och läsa min favoritbok(som jag läst 1 gång tidigare och som aldrig kan läsas för mycket)
Ska tända lite ljus och mys och lägga mig i soffan nu! Har även ett påskägg som ja fått av mamma med naturgodis.. de är ju dock socker i de men de måste nästan få ätas upp.. eller??

Imorn blir de träning är tanken, hm undrar vad det ska bli för träning.. jag ska iaf ladda mp3 nu så den e fulladad. Sist dog den jue vilket inte är roligt alls när man kutar där på löpbandet!!

Peace out!


Bioo

imorn blir det bio med Emilie med flera:) Emma är nämligen rösten till en karaktär i filmen Draktränaren(tror den heter så) så de blir nice.

Har precis vart ute och handlat på Ica globen med Ante, ikväll blir de god mat. Kött, sallad, potatis i ugn och sås!
Skönt med en slappdag! Behövs verkligen ibland.. är även sugen på utgång nsart! nån som känner sig sugen??;)

P&K



Bjuder på en fin bild på mig Fanny och Bella:)




Falskhet, vänskap och glädje...

Jag var inne och skulle träna idag och klarade av ca 15 minuter sen fick jag huvudvärk. Blir en skön promenad istället i den vackra vårsolen.. not!

Förut skrev jag alltid bra och viktiga inlägg om livet och samhällets och personers beteenden mm. Det blir ett litet sådant inlägg här idag.

Falskhet

Det finns inget värre än falska människor. I mina ögon har de en svaghet som är så stor att skitsnack är prioritet i deras liv för en viss överlevnad. Varför gör man så att man vänder kappan efter vinden? Varför säga en sak till den ena och en annan sak till en annan? I många fall kan de vara rädsla för vad personen man snackar skit om ska säga face to face, men också brist på dålig självkänsla. Är ni omringade bland människor av detta slag? Hur agerar du?

Vänskap

Vänskap är så viktigt och mäktigt. Man ska ta vara på sina vänner och titta upp och leva här och nu! Jag älskar mina vänner men är ganska dlig på att höra av mig och hålla kontakten, det är viktigt att bara för att man har mycket omklring sig i vardagen får man inte ta sina vänner för givet! Relationer måste vårdas och så är det bara!

Glädje

Att vara lycklig är livets mening! Att gå och gräma sig för saker och ting är inte lycka. att leva här och nu och glömma de förflutna och inte oroa sig för morgondagen är ett stort steg att klara av men som också oftast innebär just lycka. Att vara glad och positiv är ett val vi alla väljer! Du väljer själv hur du vill vara! Ingen annan ska påverka dig utan ditt godkännande, du har styrkan att själv välja glädje.

 

Några livsmeningar som är viktiga varsågoda;)

Nu blir de promenad!

 


RSS 2.0