Glöggkväll,Familjehelg!



Helgen var helt underbar! I lördags förmiddag kom Lena och Jocke hit och hälsade på, vi fikade och därefter gick promenad här i gamla enskede. Sen blev det middag på Tomatis som ligger här intill, hur mysigt som helst att träffa dom. Kvällen bjöd på glöggkväll med snittar! Det var Mange, Opus, Alin, Lund, Nellie och min fina Ann! Efterlängtat, gott och trevligt! Spelade TP också vilket gick skitbra(för vissa).Tack kära vänner för den fina julgranen vi fick och också Ann för de underbart goda teet med burk!Tack! Hoppas ni med hade det trevligt!

På söndagen sen kom Min mamma, syster och Ola för att se lägenheten och för att spela julklappspelet och äta lussekatter som de bakat! De var superdupertrevligt och mysigt och vi fick en inflyttningspresent DAMMSUGARE rosa som var smal och inte tar nån plats hur snällt som helst!! Och vi som redan hade fått inflyttningspresent av dom innan! Och inte nog med det, vi fick en present i cellofan inslag med lussebullar, biscotti, glögg. Jättefint!

Jag följde sen med dem hem till Norrk för att gå på en liten Hlr utbildning med jobbet där. Vilket var kul att träffa dom tjejerna! Så nu ska jag fixa mig sen sova, jag öppnar imorn och då blir de tidigt.

 

Godnatt



tråkigt inlägg

Precis hemkommen från jobbet, imorn ska jag öppna vilket innebär tidig morgon men slutar också kl 14 så de e skönt, så imorn ska jag försöka träna...
Sitter nu och väntar på Ante för att tillsammans äta nått, är hungrig men trist att äta själv.

Börjar känna av julstämningarna nu och jag längtar sååå till helgen då både Antes mamma och Jocke kommer på visit, men även min mamma, Ola och Linda!Julen kommer kännas ännu närmare då.

Oj, kollar på jag är en stjärna på tv 4 nu. Barn som e talanger och bortskämda kul å se.. stackars barn haha;)

Nu ska jag kolla vidare, sen blir de mer bilder efter helgen här på bloggen för då kommer minneskortet.

P&K

Ny kamera

Älsklingen och jag var på Globen idag och köpte lite julklappar till julklappsspelet som vi ska köra me min mamma och familj nästa vecka. Vi köpte också denna julklapp till oss ihop=) en kamera, äntligen! en superbra kamera så nu blir de massa bilder på bloggen, finally.
Den kostade 1499:- nu och fanns i rosa blått och massa tuffa färger men jag fick inte välja den rosa.. förstår inte varför;)

Ny vecka nya tag imorn, jag ska träna 4 ggr. Trot om ni vill men nu jäklar blir de faktiskt så. Jag har bara såå svårt att finna en träningsform som jag älskar. Jag tycker Bodycombat e jättekul och dansklasser men jag jobbar oftast de tiderna de går.Men cykel går ju bra med och BP så de e ju på morgnarna:)Nu har ju Alin kort me så kan vi träna ihop ibland.

På torsdag ska jag träffa Emilie.. hon kommer hit efter sitt jobb och vi ska laga middag och mysa! Det ska bli såå underbart!:)

Nu ska jag ta hand om tvätten, lämna tillbaka filmen vi hyrde igår och hjälpa ante me maten för veckan..
Ha en mysig söndag!





      



Julkänslor..

Jag älskar julen, utan den fungerar ju inte resten av året jag menar det är faktiskt de jag iallafall längtar efter år efter år och har det att se fram emot.. ni med?

Har vart ledig idag men gick ändå in till jobbet med fredagsfika(lojal köksansvarig för vecka 49) sen träffade jag faktiskt en tjej som gått i mitt gymnasium, det var trevligt hon har nämligen flyttat till sthlm för ett par år sen.
Nu håller älsklingen och jag på och bygger för fullt, vill att allt ska vara klart och uppackat redan.. men så e de ju mysigt att styra och ställa lite hemma också e klart=)

Imorn var det tydligen lite julmarknad här i Gamla Enskede som vi måste gå på, jag älskar allt som har med jul att göra som sagt! Ikväll blir det att äta nått gott på Tomatis, en fin pizzeria/restaurang här intill supergod mat och fräscht.

Nu ska vi fortsätta lyssna på julmusik och pyssla i hemmet.
Och förresten min mob fungerar nu igen;)
Saknar min family och Anna i Norrpan(kommer jag alltid göra)

Puss

Mobilfan

Vaknade tidigt idag fast att jag är ledig, de kanske e just därför man vaknar..för att man får sova.
Så alla vet de så e min mob helt knasig, jag kan ta emot sms men inte skicka. de hamnar i utkorg? jag tänkte lämna in den idag och se va de kan göra.

Ska inviga mina nya shoes idag.. tänkte gå en sväng på stan kolla julisar. Sen ta en fika. Ikväll blir det att fixa hemma, ska bli skönt att få iordning lite..

Nu ska jag äta frukost.. ring om ni vill nått, för ja kan inte svara på mess:( p&K

Nya Shoes och kläder

Första natten avklarad i vackra lägenheten, såå härligt! Jag Fick/köpte ett par jättesnygga platåstövletter från Scorett älskar dom, har dock inte invigt dom ännu men det kommer till helgen.
Vad tycks?

   

 

             


Köpte ett par grymma leggings med från Ginatricot, blir också av till helgen;) Läppstift från Mist..så bra, vilken skillnad på kvalitet. En superfin liten "klänning" som jag kan ha till leggings eller liknande,i gammelrosa. Egentligen har jag inte råd med shopping men de var inte dyrt plus att min älskling sa att jag var värd det och de var han som Pusha mig:) Tack min kärlek!



Idag har det vart en bra men uj så stressig dag, blir så när de e helt nya på jobbet att lära, och jag som ändå inte e hel veteran än:) Men de har gått bra.Nu när min Ante bor här känns allt såå mycket bättre, lättare och framförallt roligare!Jag blir bara kärare för varje dag och de e helt sant. Jag hoppas att jag får låna laddare av Alin imorn, för min e som sagt i norrköping och den e nu heelt död.

Imorn blir det en låång dag jobbar 11-22. See Ya Puss


Stockholmare!

Nu har det hänt endel sen sist, och nu har jag dator igen vilket bara det känns bra så jag kan blogga som vanligt igen.

Nu är vi alltså bostadsägare i Gamla Enskede i en superfin lya, första natten var inatt och de är underbart. Självklart känns det extremt konstigt också, våra familjer är oss så innerligt nära så de känns jobbigt att "lämna dom" samtidigt som ´man istället får tänka att de blir mer kvalitetstid när vi ses:)

Helgen nu så har jag lämnat ifrån mig Elins lägenhet, vi har flyttat allt ihop med min pappa och Ola och de var jättetrevligt och roligt att ha med just dom!Flytten gick smidigt och vi har redan målat(har en strykning kvar) fixat i köket mm. Helgen som kommer ska vi ordna styra o ställa med resterande.

Så from igår kväll så blev vi Sthlmare på heltid, haha och vi fick hjälp av våra äkta sthlms vänner med målningen igår, Alin Opus och Mange var här en stund och kolla läget.

Saknar mina vänner Ann o Anna såå mycket! vi måste ses snarast!=)

Nu håller jag på och fixar mig sen ska det jobbas.

Trevlig dag vi hörs ikväll;)

P&K


RSS 2.0