HOT!!!

Väldigt hot ute nu, herregud det är ju underbart. Känns nästan konstigt att sitta i bikinin hehe=)
Ja men jag trivs så idag var vi ute med båten så skönt.
Har sökt typ 3 jobb nu hoppas på svar:) men de e ju sjukt svårt så de e  ju bara att fortsätta söka! Jag håller er uppdaterade om nån bryr sig villsäga haha, om jag får nått! Här nedan ser ni min nya hårfärg som det blev förresten. Fast de var mykt mörkare från början o nu har de gått ut lite men jag ska nog låta de va ett tag ändå fast färgen bleknat.





image293

Lista:)

ÅTTA SAKER OM DIG SJÄLV
1. Är du singel?:  A big NO
2. Är du lycklig?:  Ibland
3. Är du uttråkad?:  Nej
4. Är du ledsen?:  Ibland(tjuter ioförsig för allt)
5. Är du italienare?: Nej men jag gillar pasta och pizza..=)
6. Är du en cooling?: Inte det minsta
7. Är du från irland?: Nej
8. Är dina föräldrar fortfarande gifta? Nehe, jag har en riktigt komplicerad svensk familj/familjer=)

ÅTTA SAKER OM DITT KÄRLEKSLIV
1. Tror du på kärlek vid första ögonkastet?:  Nej
2. Har du någon gång blivit sårad?: Ja
3. Har du någonsin tänkt på samma tjej/kille flera gånger under samma natt?: Va? Ja de har jag väl?
4. Har du gillat en tjej/kille utan att berätta det för henne/honom? Nej det tror jag ej
5. Har du kysst någon under de två senaste veckorna? Ja
6. Har du haft en hemlig beundrare?: Ja, fast ingen hemlig
7. Är du kär?: Absolut
8. Vill du gifta dej när du blir stor?: Ja nu helst=)

10 TVÅ ALTERNATIV
2. Hår eller ögon?:
Ögon
3. Katter eller hundar?: Vet inte, söta hundar kanske.
4. Några få bästa vänner eller jättemånga "vanliga" kompisar?: Få nära
5. Tv eller internet?: Inget:) Jo internet kanske
6. Coca-Cola eller Pepsi?: Cola
7. Utekväll eller romantisk hemmakväll?: Romantisk
8. Pengar eller lycka?: Lycka !!
9. Dag eller natt?: Dag
10. Msn eller Mobil: Mobil.
 
TIO "HAR DU NÅNSIN..."
1. Blivit påtagen när du försökte smita hemifrån?:
Ja, jag tror det:)
2. Brutit ett ben?: Ja mina ben i armen.
3. Gjort nåt du ångrar?: ja vem har inte.
4. Hoppat Bungee Jump?: Nej, never
5. Ljugit för någon du tycker om?: Säkert
6. Ätit en hel tårta?: Nej men jag skulle vilja
7. Gjort bort dig offentligt?: Ja
8. Viljat bli tillsammans med ditt ex igen?: Ja när Ante o jag hade gjort slut en gång
9. Gråtit när ett husdjur dog?: Nej
10. Velat försvinna?: Ja

SENASTE
1. Telefonsamtalet du gjorde?:
Ante
2. Telefonsamtalet du fick?: Malin
3. Personen du var med?: Malin
4. Roligaste grejen som hänt?: när sandra o ann var här=)
5. Personen du smsade: Ante
7. Du skrev till på myspace?: Har ingen..
8. Du kommenterade?: Ingen
9. Du tillbringade natten med?: Ante
10. Du kramade?: Ante

Babysitter

Idag är det min första arbetslösa dag, jag vet att det kan låta konstigt då ni för 2 inlägg sedan läst något annat. Men om ni känner mig så kan ni nog läst mellan raderna att jag inte mått så bra. Detta arbete passade inte mig vid detta tillfälle i mitt liv kan man säga.. Tyvärr vill jag också säga men hälsan måste gå före ett bra jobb och pengar.
Men jag är AKTIVT sökande då jag vill jobba med något som passar mig. Klädaffär vill jag eller varför inte något med barn? Det finns mycket som skulle vara inspirerande.

Nu sitter jag i Antes pappas källare och har precis sövt Tuwa genom att ha sjungit=) Så nu sover hon som en stock. Edwin William o Ante sitter och spelar tony hawk på playstation och är helt upptagna med det. Bra då kan jag sitta här:)

Idag gick jag en långpromme själv och kände mig jätteduktig ska träna imorn med, skönt.
Ska nog åka till pappa snart saknar honom o syskonen massor!!!

E nu barnvakt här till typ halv nio. ha det bra så ses vi här snart=)

Puss o godnatt

Fjortisbilder=)



Igår var Ann och Sandra här, jättemysigt var det och vi hade såå kul(med kameran)haha! Saknat er något så enormt och nu var ni äntligen hemma! Ikväll får vi se vad som händer då, fika kanske?
ps. De e lite larvbilder;)

Igår satte ante och jag upp lite kort på väggen också ovanför sängen, vi ska ju typ täcka den väggen med bilder i olika ramar sedan men än så länge så ser det ut så här=)
väggen i sovrummet

Lite svårt att få det bra på bild men man ser på ett ungefär.

Så nu ska vi snart äta och håller också på att tvätta kul va.. Imorn är det jobb igen.

(alla är unika)

Trevlig söndag!


Skandiabanken mitt jobb!

image283


Idag var jag tillbaka på jobbet och det kunde nog inte ha känts bättre! Jag var på glatt humör och med helt rätt inställning och fokus fast på rätt sätt. Det var en föreläsning kan man säga, idag som var intressant plus att min merförsäljning kändes helt okej. Det är supertrevliga människor på banken och alla är så otroligt omtänksamma, speciellt min nybörjargrupp som är fantastiska=)
Så kortfattat så var det en bra dag och jag ångrar inte för en sekund mitt beslut. Vi fick reda på idag också att nästa vecka redan ska vi ha VP utbildning alltså Aktier. Hjälp!! Hoppas det går bra.. och jag FÅR vara ny!

Så idag är det fredag och helgen smyger sig inpå, skönt. Det värsta är ju bara att den alltid springer iväg. Dock gör ju veckorna det också iof. Snart är det liksom redan sommar känns fantastiskt underbart och jag är ledig 3 veckor och det känns ännu bättre=) Vi har inte bestämt något speciellt då vi lägger pengarna på lyan istället än att spara till resa. men nästa år! Då måste vi iväg tycker jag för det fanns ju inget härligare än när vi var i greece.

Idag var min sis här en sväng för att kolla garderoben till kvällens outfit, hon hittade endel men det blev en grön klänning:) som hon by the way var superfin i som hon är i allt den pärlan! Skitfin var hon i håret med! Sötast som alltid!

Så nu ikväll kommer Jonasboy hit=) och ska se hockey fy fan vad vi ska skrika när sverige kammar hem semin.. not. haha jo men de e klart dom ska vinna.
Någon annan som ska göra nått kul i helgen?Är det nån som har TIPS på nån rolig och effektiv träningsform???

Puss

Älsklingen och jag



Ante är den killen som kan få mig att skratta mer än någon annan i världen, han är underbar och jag älskar honom verkligen hur mycket som helst. Snart  firar vi 7 år vilket känns fantastiskt. Och det bästa med allt är att jag känner mig förälskad och kär hela tiden  som man kanske borde kommit över för några år sedan men inte det. Han är snygg, rolig, mysig och gosig såklart. Utan dig Ante så är jag luft. Du får mitt hjärta att slå dubbelt!

Imorn ska jag till jobbet. Känns bra! Jag måste försöka att inte göra saker jobbiga eller för stora än vad de egentligen är. Det ska bli kul imorn=)
Jag måste bara förstå att jag Erica är unik som alla andra och att jag är bra som jag är! och att jag inte är sämre än nån annan människa.Jag kan.

Tack för alla fina kommentarer hoppas ni alla får en bra helg! Jag ska nog ha brunt hår som jag har nu, trivs nog bäst i det=)

Puss

Vilken hårfärg och Frisyr?



Jag har haft mörkbrunt nästan svart, guldblondt, ljusblondt, kort, långt med löshår, ljusbrunt( som jag har nu)mm.
Frågan är bara vilket jag passar bäst i för jag vill nämligen göra hårförlängning till sommarn. Det är vad jag trivs bäst i iallafall men sen är det ju svårt att se det själv. Det ljusblonda som på bild 1, trivdes jag i tills jag var tvungen att färga om och om igen för då blev det ju för ljust till slut.Och brun är ju min färg så jag ska nog köra på det ett tag nu, det andra blev så risigt också.
vad tycker ni? Inte för att det är en livsviktig sak men vafan.. de är ju en blogg och här skriver man ju om ytligheter också. Måste ju få tankarna på annat än att bara vara bitter=)

Sitter hemma och är sjuk, jag som skulle kommit tbx till jobbet idag. Går så fort jag kan.

För ett tag sen så köpte vi massa olika ramar som vi ska sätta över hela väggen över sängen med bilder och så, det kommer att bli såå fint. På familj och vänner.
Och nu i helgen kommer Ann och sandra guuuuud så skönt och kuuul!! Saknar ihjäl mig efter er ska ni veta!!!Ni är bäst!Love u!

Så fort jag blir frisk nu så ska jag börja gå, träna ja allt sånt nyttigt.. äta bättre o så för nu sitter jag bara ner hela tiden orkar kjnappt gå till bussen ju och så vill jag inte ha det iaf.. man mår bättre av att röra sig.Ska börja dansa igen men vet inte vart.. antingen anna eller lagers. Nån som vet priser mm?Och nån som har goda erfarenheter av det förstnämnda? För graham däremot är kanonbra anna med vet jag iof men inte priser o så.

Nu ska jag gå in o kolla på priser på en gång! Sen vila!

PUSS

Inte alltid som man tänkt sig..

Ibland blir det inte riktigt som man tänkt sig. Man tror man är stark och ska klara det mesta men när de väl kryper inpå en så tvekar man.
Krav, stress och stor press på mig själv har jag så det heter duga, så nu är jag hemma för att tänka över framtiden. Vi pratade idag jag och min chef. Skönt att säga exakt mina känslor. Det är svårt när man heter Erica Larsson ibland att tampas med verkligheten och utmaningar och nyheter ute i världen. För mig kan livet vändas upp och ner för en sak som är vardag för en annan. Varför? kan jag inte få fortsätta att må bra som jag ett tag nu faktiskt tyckte att jag gjorde. Men när verkligheten hinner ikapp det man döljt för att må bra, så går det inte att gömma sig längre.

Men jag tror jag har fattat ett beslut och det är det viktigaste. Om jag gör rätt? Inte en aning men jag måste tro på det. Jag måste tro på mig själv hur kan det vara så svårt? Att känna sig bra precis som man är eller att få känna sig dålig på nått man gör utan att världen går under?

Jag måste våga ta steget, våga hoppa! För min egen skull, och för att bevisa att det inte är så farligt att inte kunna eller göra fel ibland. Se en utmaning som något lärorikt och kunna göra skillnad på arbete och privat. Personliga Erica och Kollegan Erica.
Idag var jag modig som vågade stå för vad jag känner. Man måste våga hoppa...


Äntligen är datorn tillbaka.

Det känns så himla skönt, nu är den hemma och de kan inte kännas bättre=)
I fredags åkte jag hem från jobbet så fort jag kom dit för att jag inte mådde bra alls, jobbigt för man vill ju va där. men sen på kvällen i fredags mådde jag redan bättre så det var ju skönt. Igår var Ante därermot sjuk och idag med så jag var på 25-års kalas hos Habbe själv. DFet var jättetrevligt och så mykt Elin och jag garvade var de längesen jag gjorde haha. Och bara ifall ni vill veta så har hon absolut INGA reflexer!! Vi testade dom (och alla andras med för den delen) på knäna men de var stendöda kan man säga;)

Sen får vi ju inte glömma detta vackra väder som har vart nu i några dagar.. så solat har man ju också gjort och fått lite färg som dock kommer att försvinna lika fort. sa upp mitt World Class kort också i helgen för de bara ligger ju där utan användning så det känns bara jätte onödigt. Och idag nu så har vi först vart och fikat på Villa flora på billbäcks och därefter var jag hos pappa en stund, sen firade vi Virre som fyllde 19 och blev bjudna på highlander för att äta.. jätte trevligt.

Och imorn är det en ny vecka med nya utmaningar.. jag MÅSte bara tagga ner lite är så himla stressad av mig hela tiden och rädd att jag inte kan så mykt får typ prestationsångest och så ska det ju inte vara för det är det ju ingen som kräver att jag ska ha eller att jag ska kunna allt men änså så är jag stressad och har jävligt höga krav på mig själv att jag måste kunna mykt redan från början(vilket är typ omöjligt) så nu har jag bestämt mig för att peppa mig själv till att ta det lite lugnt och se allt som en rolig erfarenhet istället för att vissa saker blir jobbiga då man inte kan allt.=)

Var och åt glass precis också fan vad jag tryckt i mig skit idag.. men de får man ibland men kanske inte varje dag hehe. Ante jag elin o Habbe.. dom är så sköna och roliga=). Elins favvo uttryck är iaf bäst= AMME..=) hihi söt! Nu nedan kommer lite äldre och nya bilder.



Jag & Älskling för ganska längesen. Ann med skumpa.

Pappa och jag på julafton! Jag idag.


Elin på partyhumör hos mig=) Älskling med hans lillasyrra Tuwis.

segerica

Idag fick jag ett engelskt samtal vilket jag aldrig trott innan att jag skulle rett ut, men jag gjorde det. Nu e kl 20.36 och jag ska sova snart.. fattar ni da hur trott jag ar! Idag gick det inget bra pa jobbet tyckte jag inte jag maste vaga mer.. jag ar ju sa feg.. varfor da? Allt e jag ju typ radd for att kasta mig ut i, de maste jag bli battre pa.. VAGA!

Sa nu ska jag kolla lite pa www.skandiabanken.se och plugga lite, eller sa ska jag helt enkelt sova  det sistnamnda blir det. Har precis varstadat ute pa garden ocksa och traffat alla trevliga grannar.. kande redan 3 st sa det var ju kul.

Godnatt

STRESS

aa, jag stressar heela tiden. jag maste lugna ner mig lite. pa jobbet, hemma, i huvudet.. overallt! Jag maste skarpa mig for jag blir bara trott sjalv ju. Plus att jag sakert trottar ut andra i min omgivning med. Forlat alla isafall men jag har bara mykt att tanka pa just nu med jobb framfor allt och mina SMA krav..

Idag har jag lart mig massor pa jobbet kanns det som de ar kul, men svart ar det som attan hehe. Men det galler att lita pa sig sjalv och ha bra sjalvfortroende.. o de e ju inte alltid sa latt.. inte for mig iaf!

Men nog pratat om jobbet och stress.. nu over till en livsviktig sak.. jag har blivit gammal!
Det borjade med for langesen som jag ocksa tidigare skrivit att jag alskar mariekex att doppa i kaffe, bara de ar ju pensionar varning. Men igar nar jag var ute och gick sa borjade jag kanna ondska i knanen, och nu i veckan har jag haft sa ont i huvet for att jag ser suddigt nar jag efter en stund kollat nara pa en text eller dator el liknande.Jag fragara ocksa manniskor samma saker heeela tiden som jag redan fragat, tex vart bor du? s[ nu e jag  BLIND,HALT, och GLOMSK!!! Terrible feeling maste jag erkanna skarpt men nu borjar ju aren krypa en in pa nacken sa nu gar det bara utfor.. jag ar ju anda 22ar.haha

Forr skrev jag mindre och blogga mer bilder om nagon undrar sa ar det alltsa for att jag har en lanad dator for tillfallet som jag nu haft ett halvar typ.. men om en vecka hogst ska den gamla datan dyka upp och da javlar.

Nehe nu ska jag sova ar ganska tung med info i huvet och imorgon e ju en ny dag!
Godnatt mina vanner!

Fullt os

Hela den har helgen har vart sjukt rolig. Tycker jag. Som jag tidigare skrev sa har vi ju vart med Cassandra och daniel. I fredags med Habbe och Elin vi bowlade och jag vann over Habbe .. jag vart skitglad att jag vann over en person iaf.. haha sen spelade vi Alias och grillade var inte hemma forrans sent och vi hade saaa kul.. alskar Elin hon e underbart rolig och sjukt snall. Habbe e med asskon och rolig fan alltsa vad kul vi kommer ha med de dar manniskorna.

Ig[r var vi pa antes mammas o jockes land i ramsdal.. var bortbjudna dar till Ragge o Mari pa mat. jattetrevligt vi kom in i en het diskussion om frisorer vert inte varfor men det gjorde vi iaf haha. sen idag var vi hos min papi o grillade de vvar supergott och han har fatt det sa fint hos sig!

Nu ar det parlamentet! maste dra.. o forresten ante o jag firar forlovning idag  1 ar.. puss o kram

Hej igen allihopa!

Nu var det typ hundratrettio ar sedan jag titta in och skrev ett inlagg har.. otroligt, de ska det bli andring pa for snart om typ en vecka kommer varan dator igen o da blir de bilder i mangder och roligheter! Uppdatering vill saga.
Nu ska jag beratta lite granna om vad som hant i mitt liv den sista tiden..

Vi borjar med att vi nu flyttat och stortrivs har pa soder. det ar kanon fint och hemtrevligt, dock sa bor vi langst ner vilket inte alltid ar sa roligt med insyn och ovantade knackningar men men de ar det vart.. Vi hade en liten fest forra helgen da de var en blandning av manniskor de var mest trevligt men de kunde vart lite roligare pa forfesten.. ute var de roligare konstigt nog jag dansade sa jag var helt svettig och  dsagen efter hade jag traningsverk..illa..

Har nu ocksa borjat mitt nya jobb Skandiabanken sedan 2 veckor tillbaka.. jattesvart men hur kul som helst och larorikt! Trevliga manniskor och roliga ocksa vilket ar en stor del tycker jag.

Fargat haret brunt med lite koppar inslag ocksa har jag hunnit med, ar supernojd om man far saga det sjalv for de ar mer jag pa natt satt. .. Sa nu sitter jag har i nya lyan o ska alltsa plugga lite till jobbet de ar ju ganska svart da sa man maste plugga hehe eller jag iaf. Det blev 3 veckor semester i ar. Det far racka. vill inte vara borta for lange heller nar man e ny for da tappar man sa mykt kanns det som.

Ikvall ska vi bowla Ante jag Elin o Habbe.. ska bli gott och grilla hos dom efter det.. Valborg blev det landet med Cassandra danne och ett par till.. Holsta o Carro trevligt var det ju som alltid och god mat.

Hoppas ni sjalva haft en bra helg hittills for det har jag.

Puss o Kram

RSS 2.0