Jag kan ju laga mat... ibland!

Jag har insett att måndag-tisdag springer iväg så fort så fort. Men jag gillar det måste jag säga för tidigare började jag inte förrän 14 på måndagar och stängde kl 22 och då var det långa långa dagar. Jag har ju nu jobbat ca 1,5 vecka som RA och jag tycker att de känns roligt och utvecklande att få lite mer ansvar och få vara med att diskutera om saker hit och dit:) Jag kommer att ha ansvar och vara RA tills den dag då Camilla är tillbaka på sin tjänst igen. Så dittills kommer det vara en erfarenhet och utvecklande som bara den!

När jag kom hem var jag inte lika trött som jag faktiskt trodde att jag skulle vara, så jag började tvätta, plocka ordning, dammsuga och till och med laga mat KORS I TAKET de blev inget skit heller utan en god nudel/kycklingwok med
-Kyckling strimlor
-Rödlök & Vitlök
-Kryddor och grön currypasta(thai)
-Färsk paprika
-Färska sugarsnaps
-En burk thaigrönsaker
-Fullkornsnudlar
Blanda ihop och Woila.. en god het rätt. Nöjd.

Åå jag måste ju säga till er att gå in och rösta på min kära vän Emilie och även Emmas nya låt Psycho http://www.metroonstage.com/artist/sheelah


Jag har shoppat förresten.. inget dyrt men supersnygga tröjor som man knyter i midjan! Från Bik Bok till och med.
Jag tror jag är sämst på att ta bilder, iallafall att lägga ut.

Nu ska jag färga mitt hår, förresten så har jag blivit mer tunnhårig är jag rädd, vad gör jag??? Hjälp tack.


Jag innan jobb, fina magrutor jag har va?(nästa bild i sommar så är de rutor ;) haha)


Träningsfest på jobbet idag!

Grymt bra dag på jobbet idag! Vi har nämligen haft en såkallad träningsfest hos oss! De var sampling av Vitaminwater( vilket såklart gick hem då gratis är gott) Visage hudvård var inne i damernas och körde ansiktsmassage och behandlingar så fick medlemmarna även goodiebags, de va ca 4 hudterapeuter så de var jätte bra, sen Jojos bror som DJ  grymt bra musik som även jag och Ante tränade till:) Och rehabkonsultationer..
Camilla hade en egen tradition som hon hittat på(anser jag haha) Trandagen! alltså en tradition där tranorna mellanlandar med godis innan de flyger hit nu på vintern.. förtsod sådär halvbra men hon bjöd alltså våra members på GODIS!!!

Lite bilder från eftermiddagen.



Mina härliga kollegor! Paul hade också en föreläsning som hade vart grym!
Imorn bär de av till Norrpan, fick ett samtal förut att min mormor ramlat och brutit lårbenshalsen :( men de var inte livshotande som ja faktiskt trodde först då hon inte e så stark.. men de va ok,. skönt!
Tränat idag och är såå stolt över mig själv, 3 styrkepass hittills denna vecka wiihoo.

Nu ska ja duscha!
P&K


Saknad!!-Johan

Onsdagen avklarad, oj vad dagarna rusar förbi som jag alltid säger. Imorn blir det träning efter jobbet med min Ante sen hem och packa Norrköpingsväskan!
Jag ska nämligen hem i helgen och även fira min far lite grann, vi är inte hemma när han fyller då han och Ante fyller samma dag 4 april och då är vi i fjällen.

Jag saknar JOHAN på jobbet nått så enormt, tänkte att så farligt skulle de väl inte bli då vi ändå kommer att ses privat men huu vad tråkigt det känns! Vi har bara känt varandra i ca 2-3 månader och ändå skar det i hjärtat när han slutade!!!! Men snart så blir de en middag hemma hos mig och Ante  som jag verkligen ser fram emot:)



På inspirationskvällen


Gabbe & Johan på Wallmans

Åå jag längtar tills på fredag då jag ska ut och gå i den härliga sköna vackra solen som jag har beställt :) Jag ska gå runt strömmen!!!
Livsglädje är verkligen solen och ljuset det känns som man saknat de så mycket så.
Nu blir de att sova

P&K



PICS

Jag är inte den kvickaste vad gäller att uppdatera min blogg, ett inlägg om dagen skulle väl iallafall kunna klämmas in? Jag har iaf bestämt mig för att bjuda på massa bilder i detta inlägg, kul va ;)
Veckan har hittills vart omtumlande, just det nu slog det mig.. jag grät på jobbet idag.. ojoj tänker ni och detsamma tänker jag! Fick en rejäl utskällning som bara var grädden på moset så rann min bägare över och jag tjuter då för att jag är frustrerad inte direkt ledsen. Men vad fort de gick över då ja knappt kom ihåg de nu ju bra förnekelse där;)

Nu sitter jag hemma i min sköna soffa och ska avnjuta en skön kväll i vetskapen om att jag faktiskt fåår sova ut imorn yeey!

Now Pics!





P&K


Thoughts

Sitter och tittar på sveriges värsta bilförare, roligt ju! Har ni sett det? Jag såg förra säsongen med som var snäppet vassare.
Tur att jag kan köra bra iallafall haha, de tvivlar man ju inte direkt på när man ser detta.

Kom hem förut och träffade min älskling men nu e han hos Lund och ser på nån match. Så jag har sovit i nästan 1,5h och vaknade nyss. Så snart blir de att sova för natten också :) Jag tycker det är superskönt att ta det lugnt när jag öppnar såhär 3 dagar i sträck, mitt nästa schema som börjar nästa vecka är bättre då jag öppnar må, tis thats it. Så har jag liksom alltid dom tiderna.. skönt då man som ra har mest att göra dessa 2 dagar.
Lite nervös e jag men inte för att ta själva tjänsten på måndag utan mer för att jag ogillar stora förändringar alltför mykt. Borde nog inte skriva hur man känner på det sättet jag gör i en blogg, men så e det. Jag tror inte jag e unik på den biten ändå och de e ju ingen stor grej, många som känner så me förändringar. Men de eklart man undrar och analyserar då vi ska få in en ny som kommer jobba sida vid sida me mig som ja inte ens mött än. Och även en ny timmis. Blir kul ändå:)


Min träning har verkligen kommit av sig den här veckan så imorn kör jag:) Och får hoppas på soool i helgen så man kan gå prommisar med Ante. Ska ju även träffa hans morbror och kusin som kommer hit på lördag!

Nu blir de att fixa mackor inför imorn, sen läsa och sova!

Puss o Kram

 
Bjuder på en glad utgångsbild på mig och Emilie för en tid sedan.


Känslomässig

Känner mig allmänt känslomässig idag, kan det bero på att de är en tid alla kvinnor har en gång i månaden? I guess(and i hope)

I dom fallen känner jag mig glad och ledsen på samma gång men även orolig och lite ångestladdad. Trött och lite down men så kan de vända till att jag är glad och tar saker lätt. Mycket förändringar gör mig lite stressad.. tappar liksom kontrollen, kontrollen som igentligen bara e en inbillning som aldrig ens funnits. Kontroll är bara ett ord som vi vissa tror att man kan ha vilket e helt fel. Här och nu de är det enda rätta!

Nu är det redan torsdag imorn, känns som att tiden springer iväg. Jag gillar det än så länge då jag och Ante ska till Loftsdalen över påsk och åka skidor med hans pappa plus familj. Jag ska gå privatlektion och hyra utrustning, det lär väl bli dubbla hjälmar :)

Så nu har jag vilat, har precis fått ett pass idag av antes PT Paul. Jättesnällt och ett program jag verkligen kan och kommer köra själv! Nu kan jag inte skylla på gruppträningen längre.

2 dagar kvar sen helg, hoppas på fint väder så man kan vara ute. Får verkligen vårkänslor och jag har vart ute mån-tisdag och gått promenad längs vattnet. Imorn blir de träning me Annelie på jobbet då jävlar:) blir kul!

P&K


100315

Är glad idag för jag har fått ledigt påskhelgen då jag och Ante ska åka skidor med hans pappa plus familj:) Det behöver jag verkligen kan jag säga.. att komma iväg tänka på annat och bara leva här och nu! Jag längtar!

Jag längtar också till när jag ska bli RA nu, jag känner på mig att de kommer gå bra och jag är så glad över mina underbara kollegor på mitt jobb! Ni e fantastiska och de är ett roligt gäng :)

Nu sitter jag i köket och pratar me goa mange o Ante! =)

Nu ska ja käka snart.. sen sova.. Puss

Anna Bergendal..

Tycker hon har en gudomlig röst, hon var verkligen värd att vinna! Jag älskar ju Salem al fakir med hans musik, stil och hela kittet. Vad tycker ni?

Jag tycker att för en gångs skull blev jag inte så besviken!

 


coolt utseende!


Trevlig kväll på Wallmans

Igår var det en helt fantastisk kväll, Ante och jag var bjudna hem till Johan och Gabbe i Hammarby sjöstad på plockmat och bubbel! Det var hur trevligt och gott som helst och jag tror vi alla hade en härlig stund. Jag blev mållös när jag såg den fina lägenheten med bra utsikt och snygg inredning, jättefint verkligen.

Vid sjutiden tog vi en taxi till Wallmans för att se en show, vi skulle egentligen bara stått vid baren och kikat men då Johan och Gabbe kände servitören fick vi bästa platserna och 3 rätters middag med, snäll snäll servitör;)

De var show med ABBA medley bland annat. En rolig kommentar på en tjej med en aning putande mage utspelar sig:
 - Hon e gravid va, säger Johan och tittar på Gabbe
- Nej hon har nog bara mjölkmage, utbrister jag mitt i tystnaden då pianisten avslutar sitt lilla stycke, bra där=)

Det var en underbar kväll med ett sällskap som inte kunde blivit bättre!



Idag har det varit en jobbardag för min del och även imorn jag har styrt och ställt och flyttat om , har vart en rolig dag! Nu är det melodifestivalen som jag ska se här hemma i min ensamhet då Ante är iväg hos Mange ikväll :)

Hörs senare Puss o Kram


Snygg bild?



Jag bjuder på denna vackra bild på mig haha, kolla slembobben i munnen, sexigt=)


Bilder, Nya!! 100311

Jag sitter nu i soffan, har precis ätit, tänt ljus överallt och duschat. Så skönt att bara vara!
Den här veckan har inte vart så rolig, usch hatar när de går snett och inget flyter liksom gillar inte att vara på dåligt humör. Men nu e jag ledig imorn sen i helgen kommer jag att vara happy igen de har jag bestämt hehe.
Min bästaste Johan på jobbet ska ju sluta nu snart med vilket kommer bli så tomt:( men nått som e roligt e ju att jag blir RA för en tid.

Min kära mamma var här fredag-söndag förra helgen och det var helt fantastiskt underbart! Bästa på länge som hänt mig faktiskt. Vi åkte skridskor i Kungsträdgården, åt på Vapiano i både gamla stan och sture. Lördagen var det Tacos och melodifestivalen.. söndagen gick vi av vid Medborgarplatsen och gick o strosade lite i affärerna på söder sen gick vi heela vägen in mot stan. skönt var de för solen kom då för första gången på 100 år. Lördagen var vi ju på stan hela dagen och mamma skämde bort oss, vi fick  bland annatn världens finaste lampa  designad av per gessles fru.



Vi fick även lite kuddar och ljus så de blev mer mysstämning här hemma, Tack bästa mor!

Älsklingen in action


HJÄLP!

Jag har aldrig i mitt liv kunnat åka skridskor, och jag har nån jävla inbyggd tjutreflex varje gång ja ramlar till eller vinglar på skrillerna så underläppen darrar och ja är nära till tårar.. stackars lilla mkig vad läskigt! hahah

Nöjd efteråt att jag iallafall vågade mig ut på den livsfarliga isen=) Ps. kolla bakgrunden bara barn haha ds.

Så de var en härlig helg! Nu i helgen jobbar jag däremot men de kan ju bli härligt de me så inte för den delen.

P&K


RSS 2.0