Nyår imorgon

Ja så är det, och vi bär av till sthlm för redigt partaj, ska bli kul!Känner mig inte nyårsfin men får hoppas att känslan smyger sig på imorgon iallafall...Träffade Elin Persson idag vilket inte var igår må jag säga, de var trevligt och roligt. Införskaffade nyårssmycken också, ett par örhängen och en ring 200:- gick kalaset på, dyrt för att handlat de på Gina tycker jag(snål som jag är)?
Så jag hoppas jag blir snygg imorn! Mitt ytligaste problem just nu är huruvida jag ska ha lockigt eller rakt hår.. det är ett dilemma!
Så nu har jag spraytannat mig, lagt fram klänningen som ska sys upp och fixas till och lagt fram lite packning. Nu snart ska vi hem till Antes mor för att sy och äta mat, lasagne mm!
Färgade håret igår med och solade, köpte också lösnaglar så får jag en fuldag imorn blir jag arg!

Så nu ska jag röra mig för att möta älsklingen och gå till Lena, imorn smäller det bokstavligen och det nya året infinner sig, GOTT NYTT ÅR!


Fjällen och julklappar

Hallå allihopa! Hur mår ni såhär efter julafton? Själv mår jag bra efter julaftonsstressen hehe, var på 4 ställen på en och samma dag. Men jag trivdes. Fick väldigt mycket och fina julklappar dessutom!Några klappar jag fick var pengar,klänning,kjol,tights,örhängen,halsband,morgonrock,plånböcker,strumpor,konsertbiljett+övernattning i sthlm på coldplay,armband:) Det var himla bra saker!TACK SNÄLLA!!!!

Så julen var bra som alltid med god mat. Dagen efter åkte jag Ante och viktor upp till sälen där deras pappa plus familj hyrt en stooor stuga, så nu idag kom vi hem. Skönt att landa lite och ta det lugnt, ska vara hemma nu i 2 dar sen åker vi till sthlm o myser jag längtar verkligen. Nu ligger ante o spelar fifa som han fick i julklapp, får se om jag också ska testa sen.. ååå just det i fjällen så hade grabbarna fått guitar hero, såå kul jag spela både trummor o gitarr så nu ska vi köpa det=) när vet jag inte men de fastnade vi verkligen för,skitkul!

Imorn ska jag traska ner till stan och försöka hitta en vinterjacka, kan ju finnas på rean!Nått annat ska jag inte handla.
Jag lägger upp bilder från fjällen och så lite senare.

Puss o Kram

Helgens Bravader!

Åå nu är det ännu närmare jul, ska bli såå mysigt och jag har verkligen julkänslor i år.
Här kommer min helg:

I fredags så hade vi en väldigt skön dag på jobbet med mykt skratt som vanligt och en hel del kompledigt på eftermiddagen. Sen var det ganska lugnt, älsklingen och jag hyrde 2 filmer åt köttbullsmacka med röbetssallad och mös till det rejält. Skitmysigt faktiskt! I går (Lördags) så var vi först på dop för Nickes och Idas dotter Nelli. Jättefint och väldigt gott fika, hehe. Fina presenter fick dom också. Sen var det lilljul hos pappa där vi spelade julklappsspelet bland annat och åt god mat, kul att träffa mina småsyskon! Efter det så åkte Ante och jag hem för att byta om sen åkte jag till Mickis och dom tjejerna på förfest och Ante till sina polare. Vi gick sen till Otten. De var kul men de var lite folk bara. Sen kom Ante dit också och vi avsluta ottenvistelsen där med att han och jag dansa loss till house musiken haha det var skitkul att dansa så med pojkvännen liksom;)
Sen gick vi till mc donalds och köpte hem mat, för att sen slockna direkt efter vi ätit.
Idag har vi vart på stan och shoppat lite, sista julklappen och så. Hälsade även på Lena och sen nu kom mamma och Ola hit på skinkmacka. Så helgen har vart händelserik kan man säga, precis som de ska vara nu i juletider.
Köpte en spetströja idag till mig som jag ska ha på julafton, skitsnygg.

Så nu ska jag väl titta lite på televisionen och sen slagga. Är glad för helgens bravader och ser fram emot julen och nyåret!

Puss o Kram

Julfestbilder



Jag är fan bra!

Jaha nu var det ett par dagar sen jag bloggade, har inte blivit prio ett för mig. Vi var på Julfest med jobbet förra fredagen vilket var skitkul:)
Vi dansade till och med.. på borgen!Jovisst!

haft möte på jobbet med idag för att jag har vart sjuk så mykt, så nu gäller det bara att bevisa att jag inte ska vara hemma mer och att jag ställer upp och är en tjej man kan lita på. Ska också sluta stressa i onödan.. känner att jag kommer klara detta och att igentligen är de ingen stor grej, bara man ändrar på det. Så varför skulle de vara så svårt? Jag är ju ingen utvecklingsstörd person som är dum och inte kan! Nae fan heller.. här gäller att hålla käft och jobba=) hehe, nej men vinna tillbaka Linas förstroende ang att jag inte ska vara borta mer de är väl det som de grundar sig i=Tillit.
De blir nog bra, skönt att ha haft mötet också. För jag gillar Link, änderz, annapanna och maria.Och jag tror jag "brinner" för mitt jobb lika mykt/lite som de andra.. eller jag vet det, för de sa dom;)
först trodde jag att nån annan var på tal om att kliva in o ersätta mig och att de kanske var därför man tröck på det men varför skulle nån göra så? de skulle ingen av mina kollegor göra, så den tanken släppte jag omedelbart=)

Nog skrivet om jobbet.
Ikväll kommer Elin hit och vi ska se Bonden, åå ska bli kul och träffa dig vännen!
Å snart är de lov, då är det fjällen, sthlm, hotellmys, nyår, julafton.. ja mykt att bita i=)
Puss o Kram


Mina kollegor

Ni är underbara allihop!


Lika som bär

Anna har fått höra att hon är lik Eva Longoria och visst finns det en likhet?!
   

Ann har fått höra att hon är lik Brooke shields och Prinsessan. Jag håller med!

     

Malin kan ibland påminna om..Lindsay Lohan!!



Jag har fått höra att jag är lik victoria beckham och Ronja rövardotter.




Sova sova sova..säng säng säng

Har ni hört den låten? Inte jag, bara hört männsikor nynna på den:)
Sovit ganska mycket idag är lite snorig still men har ingen feber(den försvann igår) skönt. Så imorn ska jag till jobbet och jag längtar för jag vill göra mina uppgifter:)Och de e risgrynsgröt på fredag vilket jag längtar till för det är såå gott tycker jag!

Ikväll är det bonde söker fru, mitt och jobbets favoritprogram nu. Tänkte skriva lite om vad jag tycker om hela programmet om allt och alla som är med där. Läs och njut.

Den absolut tråkigaste bonden hittills har ju vart Per, tycker jag. I början hängde han absolut inte med vad damerna(hönsen) sa och det var skittråkigt att se på rakt igenom. Hans tjejer var jättejobbiga, ingen var känslosam och alla skyllde bara på att han inte gav av sig själv. Som att han fick en syl i vädret? Men än så länge har jag inte fattat ett ord han sagt för jag kan inte skånska.. de är för svårt för min hjärna haha jag erkänner det!Nu tyckler jag dock att han blivit mysigare och trevligare och likaså tjejerna! Hoppas på att han väljer den blonda.. inte ÅSA.

Hanna, en härlig prick som verkar rar. Hon är ingen skönhet kanske men hennes inre skönhet eller vad man ska säga är väl det killarna fastnat för. Hon pratar som hon borde operera bort sina halsmandlar och blundar hela tiden.. färga utväxten vore också helt ok om hon gjorde.. men i de stora hela så gillar jag den bonden.. hon är jätteung och driver allt de där själv, duktigt! Jag ville hela tiden först att hon skulle välja Mattias(norrlänningen) men nu vet jag inte, johan kanske e bra med?

Bögbonden Peter, min favorit.. alltså inte han utan DOM bögarna! Skönast och roligast att titta på.. jag erkänner att jag tjutit en och en annan skvätt för deras skull:) Wille ser ut som en banan med tuttvårtorna nere vid knävecken, kinesögon och ett vackert pepsodentleende..han är snäll och härlig tycker jag men kanske lite för på som man såg att han skulle vara detta program ikväll.. så han vet jag inte längre om jag tycker. Sedan var det ju himla synd att Patrik som alltid pratade med ihopklistrade tänder åkte hem.. han grät ju alltid och var så rolig att härma haha, men hans små speedos var bara för mycket och när dom filmade typ nerifrån.. ja ni fattar..
Så nu tycker jag nog Rådjuret Peter, den mörka killen ska vinna! han verkar mest mogen och de evrkar passa ihop, så jag hoppas på dom:) De skulle verkligen passa och coolt att heta samma båda två.

Och nuu.. haha MAGNUS! Den absolut roligaste bonden att titta på, höra och härma. Hans kommentarer han lagt under hela säsongen är så jävla sjuka. Han är ful men tror han e en gåva till kinnorna, han höjer upp sig över skyarna och tror han är jesus, tar av sig shortsen när han skulle bli masserad? varför?, han gav alla en bild på sig själv och han ser ut som Robert Broberg=) haha honom har vi på jobbet haft roligast åt för vi tror att vi är så jävla bra på att härma honom=)
Jag trodde i början att han skulle välja CRISTEL TÖRNWALL men så blev de ju inte så han e nog väldigt kär i Emma! så de blir nog dom eftersom där sa han att kilorna satt på rätt ställen medans till Linn sa han att behövde banta.

Jag vet vad ni tycker nu.. att jag e nördig som kan allt och slaviskt följer bonden.. men kolla ni också så ska ni få se hur jävla kul de är haha=)

Robert Broberg
 

sjuk

känns inte det minsta bra att vara det IGEN! Men vad ska jag göra liksom. Skulle ju gått till min läkare idag med vilket jag hade behövt och tyckt vart bra men de kan jag ju inte nu.Fan
Känns illa att bli sjuk igen när jag vart de några ggr innan med.  I början var jag ju sjuk "psykiskt" eller vad man ska säga, då mådde jag ju inte bra pga vissa omständigheter privat och så.. sen när man blir sjuk fysiskt och 2 ggr i rad på 2 veckor ocskå så känns det inte så kul!! Men mina brudar på jobbet är bäst och Änders förstås så de fattar ju det liksom. Känns redan bättre i halsen, är hemma imorn med så jag verkligen nu blir frisk!! Sen ska jag aldrig mer bli sjuk, LOVAR=) och hoppas jag!

ska lägga mig nu och läsa en bok tänkte jag.

Puss o kram

Ny Blogg/header utseende

Kan nån hjälpa mig göra en ny header? utseende på bloggen? eller vet någon nån som gör?

Tack på förhand!PUSS

Ny Mobil

Åå är typ kär i min nya mobil trodde aldrig jag skulle tycka om den så mycket:) Den är såå fin T650i rosa/guld. Som Cassandra fixat åt mig, tack gumman!! Med massa tillbehör till och allt.



Idag har jag först jobbat som vanligt, vilket gick bra. Började med att känna mig dålig inatt och imorse, mamma är febrig och jättesjuk och vi var ju där igår så jag får bara inte bli sjuk igen! Känner mig as snorig och ont i halsen lite men skiter i det för jag ska jobba i vilket fall, än är jag inte sjuk.. fasen det är ju julbord på frdag och de ska jag INTE missa!!!Ska bli såå kul

Så idag har jag hunnit med en hel del, var på stan förut köpte en mascara, kollade julklapp till Amelia men hittade inget:( så svårt! Och sen hämtade jag mobilen.. efter det så gick jag och Lena en långprommis vilket var jätteskönt!

Imorn ska jag till min läkare efter jobbet, skönt tycker hon är superbra! Och efter det om jag orkar så vill jag träffa Elin=)
Ann
åker till Egypten imorn fick jag reda på idag, hon och en kompis. Bara sådär, skönt för henne:)

Nu ska jag göra my love lite sällskap sen är det bingen!

Love/E

Lilljul

Jaha då är lilljulen avklarad och den vart som sagt succé som alla år! Alla vann pepparkakshustävlingen, och bra julklappar haffade jag åt mig:) En kalender som jag verkligen behövde nu för 2009.
Imorgon är det en ny vecka och nya tag. Jag har nu bestämt mig för att inte analysera precis allt jag känner tänker och gör. Jag ska heller inte behöva ha skuldkänslor och tycka synd om varenda kotte! Jag tillåter mig liksom detta själv och det känns bra, ska försöka ta ner stressen o pressen på allt med. Städa kan man göra imorn och de behöver inte gå så jävla snabbt allting!(tex)
Ja alltså jag ska i stora drag försöka släppa kraven på mig själv som susar i mig:) Finns säkert folk därute som känner igen sig.. kanske inte på samma sätt men lite iaf.

Åå det ska bli såå kul på fredag då det är julbord.. fan kanske ska supa till lite haha de var ju inte igår liksom! jag tror fan det! Dansa ska jag iaf om de så blir själv med alla pensionärer, för Anna vägrar om de är nördmusik eller gammeldans, Anders hatar bugg men lina däremot henne kan man nog fan få med haha, eller?? Hoppas de e karaoke eller nått annat pinsamt då ska jag skämma ut mig, haha som på skolans bal då de var trubadur och jag o nån mer gick fram o skulle sjunga.. jag var fuller och skulle vissa min vackra höga stämma och skulle med andra ord försöka sjunga snyggt.. men de blir inte snyggt utan jag sjunger för ljust högt o förskräckligt så de bara skär sig i högtalarna inför HELA de geer typ haha, en natt att icke förglömma!





Lite ledsen i ögat..

..har jag faktiskt varit idag.. allt bara kommer ibland på en gång och så tycker man synd om sig själv för en stund.Skuld och nedvärderande om mig själv kommer upp på tavlan vilket inte är kul.. men nu är jag liksom glad igen vilket är himla skönt. De försvinner inte helt men jag kan hantera allt så mycket bättre och släppa taget om allt. Jag måste sluta analysera alla tankar o känslor jag har eller har haft då skulle ja må guld!(inte så nu att jag mår pissdåligt, men de går upp o ner bara)så me andra ord känns de bra att gråten går över på en dag liksom än som förut då de kunde ta veckor..

Igår var det julbord för pedagogerna på skolan, haha vi rev av värsta sångerna på scenen med mick och dans självklart! Det var bland annat godbiten älskade ängel från bert som är min specialitet:) Några jullåtar med såklart! haha de var såå kul att vi stod kvar o tjoa i typ 2 tim(Kryddar, igentligen 15 min) så vi blev sena med maten.. men de var det värt.. sen var vi jury och jag var självklart LAILA medan linkan och Anna delade på Bagge rollen=)
Sen var jag helt uppspacead när jag kom hem men så fort jag lade mig i sängen så decka jag, vi hade ju jobbat 15tim.

En sak måste jag ju få med här i inlägget och det är from nu officiellt att Elin S ska tillbaka till Quill, vårt gamla jobb=) Helt sinnessjukt roligt! Jag kommer ju höra så mykt smaskig info om tanterna så de blir kul! Och elin är en klippa på de jobbet ska jag säga så EEEElin du kommer äga som vanligt!

Nu ska vi se Britneys liv på tv, tror de kan vara bra och intressant. Imorn är det lilljul hos mamma ska bli såå kul!

Puss o Kram

Ericas friss genom tiderna


Guldblondt                                                       Rödbrunt
       

Ljusbrunt


Blond långt                                                                                  Tops-blond med extensions
 

Page blond                                                Lockig page
 

Mörkbrunt                                                                                    Guldbrunt
 

Vilken färg passar jag bäst i? Jag vet och tycker absolut inte superblond och de kommer jag aldrig ha igen för de blev FÖR ljust i slutet.

Julmusik

Sitter och lyssnar på julmusik för att få in den rätta stämningen:) Jag kommer lyssna ända fram till jul kan jag lova.
Jobba imorn vilket känns skönt, är helt rastlös! Plus att jag saknar kollegorna såklart:) Anders är väl tveksamt efter hans mulning haha;)
Men jag är en snäll person och kan förtälja att jag inte kommer att ge igen för det Anders gjorde mot mig! Jag är för GODHJÄRTAD för det hehe.

Var på Rytmus förut idag på lunchen och jobbade lite där, trevliga människor!Verkligen!
Ska hjälpa min syster med en grej i skolan en uppgift så att säga, klart man hjälper till.. men de var ett tag sen man satt i skolbänken men inte för att de märks;) hihi

Ikväll är det Bonde söker fru, får icke missa det! Nu är de liksom slaviskt och ingår typ i våra arbetsuppgifter kan man säga.Skitkul, hoppas de finns nått roligt att härma=)

Vad händer i helgen för er?

Merry christmas//Dolly

Fever..

Trött, mosig, sjuk, varm...

Tråkdag! Så är det ibland. Har kollat på allt på tv tror jag och allt suger hehe. Vad har hänt med våra bästa år liksom har John Black börjat knarka? Vad är det här för en besvikelse.. oförlåtlig

Siktar på nya friska tag på torsdag, fan det måste jag och vill! På Fredag är det julbord för pedagogerna på skolan de ska bli kul:)Och på söndag är det lilljul och mamma, syrran och Ola.. ska bli kul vi ska ha pepparkakshustävling, julklappsspel och äta gott!Längtar! Nu är det inte långt kvar till jul och jag typ räknar dagarna tills dess så himla skönt, fjällen, paket, tomtar, pepparkakor.. julmusik har jag redan börjat lyssna på=) Lika bra;)

Några saker som gör julen till den mest mysiga tid på året!

  • Julklappar-Både att ge och få såklart
  • Pepparkakor-Godaste som finns och så blir man snäll med(inte för att jag behöver det men)
  • Julpynt-överallt är det pyntat och de är en så härlig stämning
  • Julmusik-älskar det!
  • Tomten-höjdpunkten när han säger sitt berömda HOHO(förstå att de finns idioter som inte tror att de finns nån tomte! men tro mig jag har sett han varje år;)
  • Lussebullar- Godast!! Fast utan russin!!
  • Luciatåg- var ett par år sedan jag verkligen såg på ett eller medverka, brukar vara tomte
  • Snö-Vackert,ger härlig känsla och så är de ju alltid kul med snöbollskrig
  • Julpussar-från sin älskade
  • Julbord- älskar det men de enda jag äter typ e köttbullar,potatis o prinskorv haha
  • Gröt- med kanel & Socker!!
  • Jullov=)
  • Klänningar- i juletider får man ha fina klänningar till fester, och nyåret som väntar
  • Kalle- klockan 15:00 är man bänkad framför nått som man aldrig sett förr
  • Glädjen- jag känner mig oftast lite gladare än vanligt och det kan vara skönt att vila tankarna på härligheter istället för allt skit jag har haft o har :)
  • Granar- fina klädda lysande barrluktande granar!

RSS 2.0