Älskade Mormor

Åkte efter jobbet igår till min mormor som då ligger på sjukhus efter att ha legat hemma på golvet i 2 dygn. Jag trodde att hon skulle vara bättre igår eftersom hon var så svag och trött/sluddrig i förrgår..så med hopp om det kommer jag dit och ser till min förtvivlan att det inte alls är bättre, tvärtom.
Till den punkten hade jag inte gråtit varit ledsen på de sättet då jag trodde på något vis att hon skulle bli samma gamla mormor så som jag minns henne. Men igår brast det för mig, jag klarade inte av att se när inte ens benen bar min stackar 68 åriga mormor. Tankar flög genom mitt huvud hur de har sett ut när hon låg där i sin lägenhet alldeles ensam och ynklig. Hon säger iallafall att hon är lycklig där hon är nu på sjukhuset och visst de är jag underbart glad för men samtidigt så känns de som att hon kunnat levt så mycket längre på egna ben? Men på något sätt så lade hon av att bry sig om sig själv redan för ca 10 år sedan då hennes sista karl dog i cancer, då orkade hon inte att ta hand om sig själv på samma sätt, visst var hon pigg men ex rökning, inte äta ordentligt, onyttig, inte gå ut osv. Nu när jag ser henne så svag får jag för det första dålligt samvete lite att jag inte varit där även om jag vet att mormor inte bryr sig om det, men det jag speciellt är uppriktigt ledsen över är att jag nu ser henne såhär svag som hon säkert ändå varit sig lika sista året men jag har inte sett det för jag har inte varit där. Usch jag önskar att hon verkligen känner sig lycklig och servad som hon säger och det tror jag på så ensam som hon har varit. Jag lämnade en nalle igår som jag köpte åt henne den var jättefin, den kan hon ha och krama om hon känner sig ensam tänkte jag(barnslig som jag är), hon blev glad.
Jag har aldrig varit med om att någon så nära har det så jobbigt och visst jag ska inte ta ut något i förtid hon kanske mår bra av detta trots allt när hon får hjälp och så.. men självklart är jag beredd på att det kan gå fort nu. Man har ingen aning och denna ovisshet. Jag har nu varit där 2 dagar i rad och ska nog inte dit idag utan jag väntar någon dag eller två det blir så jobbigt annars. Hadde svårt att somna igår och vaknade självfallet tidigt. Man har bara en sak i tanken och det är mormor.
Jag ska inte jobba idag heller jag orkar inte det, tror inte att jag tillför så mycket där heller.

Kämpa på nu mormor jag älskar dig!

Myskväll

Ikväll nu så var både Ann & Malin hos mig, trevligt. Jag åt kebab och dom mc donalds. Mysigt att bara prata såhär tycker jag ni är underbara=)

Har precis fått reda på att min älskade mormor som betyder så oerhört mycket ligger på akuten, hon hade legat flera dagar. Min morbror hittade henne... Allt ska vara ok med henne men jag blir så orolig Fan nu måste vi ta tag i detta o hjälpa henne. Blir så jävla frustrerad. Ska hälsa på henne imorgon.Älskar dig mormor.

Imorgon ska jag hämta mitt paket från H&M med så de blir ju roligt att se om de passar...
Ska träna imorn med vilket jag också lyckades med ikväll.

Sleep Well

25/3

Nu är det snart sovdags för min del,en ny vecka imorgon.. Jag blir sååå frustrerad att inte Ante är hemma eller att man inte ens vet exakta datum för när han kommer. sånt gör mig irriterad fast jag inte borde bli det kanske men hallå, 2,5 vecka nu.. nån måtta får de vara.

Gonatt


Såld!

Äntligen, nu fick jag min fina balklänning såld till slut.. Och snart kommer Emilia så ska vi väl äta och så.

Trevlig söndag

Sundaymorning

Vaknade för ett tag sedan och upptäckte att jag sovit ganska så länge då klockan också skall framskjutas en timme. Har plockat och styrt lite nu och snart kommer antagligen Emilia och umgås med mig, det kommer också en tjej och kollar på min balklänning som jag hoppas på att få sålt=)

Igårkväll var jag och åt tacos hemma hos Elin sedan kom Ann och sandra, Jimmy var där med. Trevlig kväll tycker jag verkligen förutom mitt allergianfall under ja hela kvällen. Ögonen var det ingen fara med men däremot näsan som kliade något enorm och halsen som sakta men säkert började dra ihop sig och förminska luftutrymmet för mig. Jobbigt de där med pälsallergi och astma speciellt när inte tabletterna verkar. Som tur var hade jag astmamedicinen annars hade de varit väldigt jobbigt.

Söndag idag och endast en dag kvar till jobbet, men jag har INTE någon söndagsångest tvärtom jag har ångest för att det är söndag. För jag vill nämligen bara att onsdag ska vara här nu för då kommer min Älskling=)

Vackert?

image13

Vad tycks? De här kommer till mig i början av nästa vecka!


Vårdag

Är precis hemkommen från förmiddagens bravader.
Träffade syrran på stan och gick och tittade en hel del, köpte antes present vilket blev väldigt bra hoppas jag. Och en söt topp från Gina till mig bara så ingen direkt shopping den spar jag till sthlm.

Efter de så hämtade mamma upp oss och vi åkte till oskarshäll för en fika. Sen ikväll blir det tjejerna jag ska träffa Ann,Sandra,Elin... ska bli kul får se vad vi hittar på=)

Saknar min älskling så mycket känns otroligt ensamt vill jag säga:( men på onsdag kommer du förhoppningsvis.

Puss på er


Guldlock

Nu är mitt hår guldblont/blondt och jag blev så himla nöjd. Bilder kommer;)

Idag är det Lördag-Ska på stan med min söta syster för att inhandla dels present till Antes födelsedag men också pappas såklart=) Vad ska man köpa?

Senare ikväll blir det att jag och Ann ska hitta på någonting får se vad det blir för något roligt.

Ha en underbar helg allesammans=)


22/3

JAG KLARADE DET

=)

TeoriProv

Imorgon gäller det teoriprov 14:15..Åhh är så nervös stressad inför att jag inte pluggat tillräckligt och så sitter jag här också,smart. Men jag ska plugga lite till ikväll iallafall.

Håll tummarna, lovar att skriva hur det gick bra eller dåligt...


Jessica Alba



image10


Exakt den här hårfärgen är det jag vill ha på Fredag.Snygg bild by the way.


Förhoppningsfull..

Idag har jag läst och läst på jobbet faktiskt, och nu ikväll så förhörde Ann mig på alla mina anteckningar och jag klarade av varenda en,nästan=)

Men jag har mycket kvar det ska jag inte säga men däremot så ser jag ett ljus en förhoppning om att jag faktiskt kan klara det! Men jag vågar inte hoppas på för mycket då blir det en besvikelse.

Dagarna går ruskigt fort nu fram till helgen märker jag,antagligen för mitt prov väntar på mig på Torsdag,läskigt. Och för att jag ska bli ljushårig igen Yippi, på fredag=) ska bli skönt.

Vill ha Ante här nu känns obehagligt utan dig:( men snart är du hemma...

Godnatt

Hot

Fendi spy kommer jag alltid älska oavsett om de inte är mode eller inte.. vem kan inte tycka detta är läckert?


image9


Okoncentrerad

Har inte haft ork, koncentration till att plugga idag jag har bara tagit en slappdag med vilostund och småätande. Skönt ändå söndag, imorgon jobb och en hel vecka framför mig med plugg och förhoppningsvis koncentration!
Den här veckan får jag nog tyvärr bortse från träning och dylikt för jag måste plugga hur tråkigt och trött jag än kommer vara så måste jag så är det bara. Så svårt kan det väl inte vara jag har ju gått i skolan en gång i tiden och inte heller alltför många år sedan men ändå, man tappar allt som har med prov,plugg och koncetration att göra.
Svärmor ringde förut och frågade om jag ville ha matlåda om det blev något över hos dom...stek potatis sås. mums, hoppas det blev över;)

På fredag ska jag till frisören och färga håret guldblont med slingor, ungefär som jag tidigare haft. Ska bli spännande att se hur det blir. Skönt att fräscha upp det lite till sommaren.
På tal om sommar hoppas som tidigare skrivet att de kommer att vara mycket vår denna vecka och speciellt till helgen.. våren kan få mig att klara teorin kanske=)

Snart blir det Stockholm också, efterlängtat. Vi åker antagligen bara för att hälsa på nu i april sen senare i maj blir det party. Vi får se hur det urartar sig.. men jag bara älskar de människorna så trevliga!
Och vi har alltid roligt tillsammans.

Jaha nu är det parlamentet det kan vara roligt att se, ska nog titta lite iallafall sen sova skapligt och plugga i sängen.. hm det kommer skrivas mycket om just plugg nu denna vecka har jag en känsla av.

Gonatt kära ni


Plugga

Sitter här och ska försöka komma igång med pluggandet till teoriprovet, jag tror/vet att det inte kommer gå som jag förväntat mig från början men de är bara att ta nya tag dåfall. Det är lite svårt att koncentrera sig i läsandet då man inte är van vid det. Men jag har läst ut boken en gång nu iallafall så nu ska jag inta de andra 3 böckerna som återstår...

Helgen har varit seg och inte direkt händelserik varken för mig eller för Ann tyvärr men det är nog pressen runt omkring gällande Teorin för min del och tentan för hennes hoppas hon klarar den imorgon ,Lycka till!
Igår var vi så trötta men tog oss ändå i kragen och gick ut på en långpromenad med stopp vid mc donalds=)
Inatt har jag dock inte sovit alltför bra då jag haft värk i magen antagligen efter skräpmaten.. usch inget mer sådant nu på ett tag.. är trött på godis och allt vad sötsaker heter.

Imorgon är det jobb igen och nya tag, hoppas det fina vädret håller i sig nu man blir piggare och de går lite lättare allting. Ante kommer ju hem fredag eller söndag så vi får hoppas det är vår då.

Nehe om man ska gå tillbaka till pluggandet nu då, Trevlig söndag

Vårkänslor

Nu är de vårkänslor i luften även fast det står att det kommer att bli snö igen. Men nu 09:45 Lördagsmorgon är det strålande sol. Igår beställde jag en vårjacka och en bikini, hur fint som helst får se om de blir lika bra på.

Idag är det tävlingar hela dagen på Comet gym som jag ska kolla på mestadels för att träffa pappa såklart!Men det an väl vara trevligt och sedan ikväll ska jag äta middag hemma hos Ann, snällt.

När Ante inte är hemma så känns de så tråkigt och konstigt att vara ensam speciellt på helgerna man liksom väntar in veckan att börja för att sedan jobba tills han kommer hem igen. Men snart så.

image9image10



Hallå!

Hoppas jag får min balklänning sålt ikväll och att hon kan ha den, skulle vara skönt att få lite extrapengar till sthlm.
Sitter här och överväger om det blir någon Coreträning idag på Worldclass och jag tror jag överväger... Ja! Nu när jag kommit igång successivt så känns det lika bra så något händer snart:)

Imorgon är det fredag och min älksling kommer inte förrän nästa vecka:( men jag kan då plugga i helgen vilket jag inte ens kommit igång med.

Puss

Miss You

Nu saknar jag dig, igen... Kommer ju hem snart och jag längtar!
Har nu fått min väska såld och är på god väg med min balklänning. Något mystiskt är att denna vecka har blivit lite oroväckande på jobbet då de skulle vart hur mykt som helst men har istället varit lugnt.Tror det kommer slå till vilken dag som nu men iallafall.

Puss min älskling! Godnatt


Gonatt

Idag har de varit en lång dag. Ingen rush som var förväntad på jobbet, Ann och jag tog en kebab och hade de lugnt ikväll med, skönt ibland. Lade ut min Väska på blocket till försäljning se om den blir såld har redan andra jag använder och de kan ju vara bättre att sälja den då än att den hänger i garderoben.

Ante saknar jag som vanligt men nu är de inte långt kvar heller. Den här veckan och nästa blir det teori plugg för min del måste komma igång nu.

image22

Ny vecka...

Jaha då var det en ny vecka imorgon då. Känner mest för att vara med min älskling som dessvärre har åkt för ännu 2 veckor=( Men men, man får väl se de så att de är underbart att sakna. Haft en motsträvig men ändå förtjusande helg ändå. Vi var hos Antes pappa igår dag och hade tänkt hälsa på min också men tyvärr var han icke hemma idag:( annars hade de vart kul! Den här veckan blir de att plugga för min del teori. Hoppas att de kommer gå bra när jag skriver upp får se.

Måns vann inte:( hade hoppats på den låten den hade varit super i Eurovision tror jag. Jaja, de blir inte alltid som man tror.

Gonatt=)


Fejst

image21

Tre partynissar

Schlager

Jag älskar denna dag på året, jag och bögarna=)
Häärligt! Mys, med god mat godis och snacks..mmm..
Jag vill att måns skall ta hem detta hans låt är bra haha..Och min Ante är ju hos mig nu och de är underbart!

Älskade!

Min söta syster, underbar tjej sötast på denna bild:P

 




Äntligen

Nu, ikväll kommer han hem min älskling! Å jag är så glad så. Fick precis ett sms av Miranda i Sthlm saknar er, vi kommer snart och festar och shoppar!=)

Puss


Miss tou like crazy,every minute and every day!

*Miss you like crazy...
*Kom heeem....
*love shine a light..
*Min kärlek ,ska brinna...
*Att älska dig den du är du är allt jag nånsin önskat mig..
*You´re beutiful,you´re beutiful its true...
*Love me tender...
*Aínt no other man but youu...
*I will try to fix you...
*Im yours...
*Like I love you...
*My love....
*Jag är fångad av en stormvind natt och dag...
*I wanna lay you down on a bed of roses...
*Du är det finaste jag vet



Du är det finaste jag vet, du är det dyraste i världen.
Du är som stjärnorna som vindarna som vågorna som fåglarna som blommorna på marken.
Du är min ledstjärna och vän. Du är min tro mitt hopp min kärlek!
Du är mitt blod och mina lungor mina ögon mina skuldror mina händer och mitt hjärta.





Tack för att du finns och att du är min!


Samanfattning

Jaha då var det söndag förmiddag, och jag å Cassandra ska gå till Fräcka på en lunch.trevligt.
Träffades igår också vilket var väldigt roligt då vi inte setts på evigheter!Puss till dig min ängel!

Igår kväll var jag hos min kära far och fira min bror och åt tacos, mysigt. Sen såg vi på melodifestivalen(andra chansen) hos Elin där Ann och jag var gäster;)

Så nu ska jag som sagt träffa Cassandra sedan bär de väl av till henne en svänga för att titta på .... ja ni hemligt värre!

Saknar Ante, förskräckligt mycket, snart så kommer du hem för en stund igen då blir jag människa =)

Trevlig  "före jobbveckan börjar dag"


Friday

Trött, ska bli skönt nu med helg har väntat! Imorrn fyller min bror år GRATTIS. Älskar dig och mina andra syskon med såklart Amelia och Linda Puss!

Ser lite halvt som halvt på lets dance, inte sådär jättekul men de är okej.

Meningslöst inlägg.

Puss


Friday

Trött, ska bli skönt nu med helg har väntat! Imorrn fyller min bror år GRATTIS. Älskar dig och mina andra syskon med såklart Amelia och Linda Puss!

Ser lite halvt som halvt på lets dance, inte sådär jättekul men de är okej.

Meningslöst inlägg.

Puss


RSS 2.0